üstadlarım lütfen yardım edin noluyor bana ???
Moderatör: Sai
-
üstadlarım lütfen yardım edin noluyor bana ???
ben siteye bugun uye oldum ... fakat daha onceden beri ilgim var... Size bana neler oldugunu acıklamanız ıcın biraz soru sorucam lütfeen cevaplayın ...
1- aynanınkarsındayken aynadaki goruntumu kendimmis gibi kullanarak kendimi gördügüm oluyor ... ama goruntumu yerinden kımıldatamıyorum . aynadaki goruntumun gozleri hep ustumde onu ben yonetiyorum sankii !!!
2- birde dün enerji topu fırlatmayı denedim , cok kotu basım agrıdı ... kafam dondu , azdaha yere dusuodum zor toparlandım bu normalmıdır ?
3- birde sanki kendi vicudumu benden baska birisi daha kontrol ediyor :( simdi mesela pc ye girmisim face deyim ... birden bayılmıs gibi hissediyorum hic tanımadıgım kisiler ve yaptıklarını goruyorum ... hoop sonra bir bakmısım icerden annem sesleniyor : -yemek hazıır ! bu normal bisiy mi ? (bence deil ama )
4- birde ben karanlıga girince bayılıcak gibi oluorum kalbim cok fazla atıo basım agrıo kollarımı ve kafamı hissetmiyorum neden ?
5- BANA NE OLUO BUNLAR IYIMI-KOTUMU ? ALLAH RIZARI İCİN YARDIM EDİN !
1- aynanınkarsındayken aynadaki goruntumu kendimmis gibi kullanarak kendimi gördügüm oluyor ... ama goruntumu yerinden kımıldatamıyorum . aynadaki goruntumun gozleri hep ustumde onu ben yonetiyorum sankii !!!
2- birde dün enerji topu fırlatmayı denedim , cok kotu basım agrıdı ... kafam dondu , azdaha yere dusuodum zor toparlandım bu normalmıdır ?
3- birde sanki kendi vicudumu benden baska birisi daha kontrol ediyor :( simdi mesela pc ye girmisim face deyim ... birden bayılmıs gibi hissediyorum hic tanımadıgım kisiler ve yaptıklarını goruyorum ... hoop sonra bir bakmısım icerden annem sesleniyor : -yemek hazıır ! bu normal bisiy mi ? (bence deil ama )
4- birde ben karanlıga girince bayılıcak gibi oluorum kalbim cok fazla atıo basım agrıo kollarımı ve kafamı hissetmiyorum neden ?
5- BANA NE OLUO BUNLAR IYIMI-KOTUMU ? ALLAH RIZARI İCİN YARDIM EDİN !
- degre1
Re: üstadlarım lütfen yardım edin noluyor bana ???
kardeş sende kansızlık hastalığı olabilir bnde de oldu senbi kan tahlili yaptır ayni şeyler bendede vardı bnde kansızlıkçıktı biraz daha geç kalsaymışık lösev olcakmışı ondan sende bi doktora git ama belki yeterli beslenmemekten olabilir hemen panik yapma
- whaki
saglik sorunlarin olabilir degre1 in dedigi gibi, telekineziyle bi alakasi yok bunlarin, ilk defa duyuyorum bole seyleri. git bi tahlil falan yaptir, doktora goster kendini.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- bykus51
hastalık olabilir denildiği gibi. bir veya birkaç doktora başvur. sonucu bizede söyleki elimizden ne gelirse yapalım İnşaallah. düzelirsede söyle ki içimiz rahat etsin. Ayrıca vücudunun dengesi biyo enerji kullanmaya uygun olmayabilir. aşırı baş ağrısı metabolik zayıflıktan kaynaklanıyor olabilir. bilgisayar başında veya başka yerlerde dalıp gitme vitamin yahut mineral yahut keratin vs eksikliğinden ya da fazlalığından olabilir. illaki telekinetik bağlantıları olacak diye bir kaide yok. lütfen en yakın zamanda uzman bir doktora git. eğer çözüm bulamazlarsa tekrar haber ver. o zaman farklı bir yöntem denerim ama onu tercih etmiyorum şuan. Dua da ediyorum senin için. sende et.
Esselamu Aleyküm kardeşlerim
-
siz dedikten sonra gittim fakat hiçbir rahatsızlık bulamıyorlar :S ama su ayna olayı cok kafamı bulandırıyor o hastalıktan deil ... hayla oluyor ... zihnimi susturuyorum ve aynaya bakıyorum goruntum kıpırdamıyor surekli bana bakıyor ... bu neden !!!
-
arkadaşlar yardımlarınız için çok saolun telekinezi çalışmalarına bir süreligine ara verdim ... Ama farkındalığı yaşamaya gayret ediyorum 2 gun once elimde kabarcıklar belirmişti yuvarlak şeklinde şimdi iniyorlar belkide enerjimi vb atmış olabilirim ...
ßirde birşey anlatıcam başımdan geleni :
- kurban bayramı için köye gittim , akrabama ziyaret etmek için yola çıktım ve yuruyordum birtane köpek geçerken hep havladı bana ve cok korktum acıkcası :) Sonra dönüş yolunda aklıma birşey geldi uzun süre farkındalık yaşadım ve kopegin yanından gecerken beynimi boşalttım ve gözlerimi kapıyarak köpeğin yanından geçtim ... 5 saniye sonra gözlerimi açtığımda köpek viyaklayarak kaçıyordu ... Bu neden olmuş olabilir ???
ßirde birşey anlatıcam başımdan geleni :
- kurban bayramı için köye gittim , akrabama ziyaret etmek için yola çıktım ve yuruyordum birtane köpek geçerken hep havladı bana ve cok korktum acıkcası :) Sonra dönüş yolunda aklıma birşey geldi uzun süre farkındalık yaşadım ve kopegin yanından gecerken beynimi boşalttım ve gözlerimi kapıyarak köpeğin yanından geçtim ... 5 saniye sonra gözlerimi açtığımda köpek viyaklayarak kaçıyordu ... Bu neden olmuş olabilir ???
Aynaya bakmaya yeni başlamış birisi gibisin. Bir yerden sonra hangi tarafın gerçek dünyada olduğu karıştığından normaldir o tür şeyler, kendini bu kadar fantastik görme düzelir.
-
kendimi fantastik gördüğüm falan yok !!! kızmış gibi oluyorum ama .... Ben içimdeki enerjiyi kontrol edemiyorum yarıdm edin diyorum .. siz bana kendini fantastik görme diyorsunuz ... Ayıp ama ya ...
Yeni başlayanlarda görülen doğaüstü olayları anlatma isteğini söyledim size ve biraz gerçekçi olmanı istedim.
Neyse eğer enerji kontrolü istiyorsan meditasyon yapmalısın. Ayrıca şu fantastik görme olayıyla ilgili, eğer sende bu tür konularla ilgili forumlara uzun bir süre bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksındır. Her üç kişiden birinin içinde şeytan var, süper güçleri var, karanlık güçler peşinde ve hepsi korkarak yardım istiyor.
Meditasyonda başarılar.
Neyse eğer enerji kontrolü istiyorsan meditasyon yapmalısın. Ayrıca şu fantastik görme olayıyla ilgili, eğer sende bu tür konularla ilgili forumlara uzun bir süre bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksındır. Her üç kişiden birinin içinde şeytan var, süper güçleri var, karanlık güçler peşinde ve hepsi korkarak yardım istiyor.
Meditasyonda başarılar.
- bykus51
netenes yazdı:Yeni başlayanlarda görülen doğaüstü olayları anlatma isteğini söyledim size ve biraz gerçekçi olmanı istedim.
Meditasyonda başarılar.
:) tavsiyeler güzel...
Esselamu Aleyküm kardeşlerim
-