TELEKİNEZİ İLE İLGİLİ SORULARINIZ BURAYA
Moderatör: Sai
-
yastık121
Re: TELEKİNEZİ İLE İLGİLİ SORULARINIZ BURAYA
deniycem tesekurederım
-
yastık121
bır sorum daha var bu işi muzıkle yapsam olurmu peki ? muzık olmayınca bıraz korkuyorumda acıkcası

- ibrahimduygulu
korkuyosan korkunu yeniyosa yapabilirsin ama biraz dikkat dağınıklığı yapar onu düşünmemeye çalış sana güven verir hani kendin tek başına yenemiyosan korkularını sevdiğiniz şeylerle yenmeniz en mantıklısı belli bi müddet sonra zaten müziği bile aramazsın geçer yani bi sorun olmaz öyle çalış yinede odaklanmaya çalış ama odaklanmak çok önemli müziğe dalarsan olmaz 
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-
yastık121
galba sonunda yaptım sevgılı arkadsım ama pek emın deılm yanı yaptım zaman bunu farkedermıyım yksa ruzgardanmı oldu bılmıorum 1 keresınde tamm bırakıorum demıstım ve baktımda 1 tur donmustu bı kerede bn kedınm bakarken donmustu ama bunlaır bnmı yaptım anlıyamadım
onebılecegın bısey varsa ck ii olur
- ibrahimduygulu
zaman sana gösterir senin yaptığını zaman içinde anlarsın devamlı yapmaya başlayınca... yani devamlı çevirmeye başlayınca anlarsın
şimdi kafanda hiç şüphe olmasın hep ben yaptım olsun 
-
yastık121
ck fazla soru sordumu bılıorum lutfen anlayıs goster peki tam olarak ne yapmam gerekıyo yani sadece o kagıdın dondunumu hayal etmem gerekiyo bide ellerımlede bıseyler yapmam gerekıyomu 
-
UnknownCode
burda herkez psi wheel psi wheel nasıl yapılır felan arkadaşlar burda şuan en üst seviye kişi kim bilmiyorum ama ne yaptığının söyleyebilirmi buraya giren kişiler telekinezi=psi wheel anlamaya başladılar 
- ibrahimduygulu
yastık121 arkadaşım senin için şunu söyleyeyim öğrenmek iyidir soru sormana burda kimse kızmaz psi-weel karşına aldın üzerinde ki enerji en kolay ellerinden çıktığı için el kullanıyoruz... herkesin kendine göre tekniği var ben sana 2 tane teknik vereyim birisini kendim kullanıyorum.önce kullanmadığımı söyleyeyim...çift el kullanıyosan avcunun ortasında enerjinin bi hortum oluşturduğunu imajine et sonra o hortumun onu çevirdiğini imajine et( hayal et) sabır gerekecek biraz... elinle hafiften ileri geri yapabilirsin psi-weel e enerjinin iteklediğini düşünerek... ama enerjiyi hissetmen gerekiyo ... ikinci yol yani benim kullandığım yol parmak uçları parmak uçlarını psi-weel büktüğün kısmın içine doğru tutacaksın belli bi süre bekleyip enerjiyi orada hissedeceksin ve (sağ kullanıyosan sağ elinin parmak uçları) parmak uçlarından bi enerjinin onu iteklediğini düşüneceksin...parmak uçlarınıda azıcık ileri iteklediğinde dönmeye başladığını düşüneceksin...yani önemli olan elinde bulunan enerjiyi hissedebimekte....hissettiğin anda enerji akışını sağlaman kolay olacaktır....tabi hayalinde döndüğünü düşünmen zor oalcaktır onu imajine edebilmen için izlediğin bi videoda nasıl dönüyosa veya birisi sana göstermiş ise onu hayal et ve onun gibi döndüğünü düşünebilirsin...
- EBU_ENES
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
SELAM ALEYKUM ARKADAŞLAR
BEN TELEKİNEZİ PSİ WHELL TEKNİĞİNİ HER GÜN 15- 20 DAKIKA 20 GÜN BOYUNCA DENEDİM AMA MİLİM KIPIRDAMA OLMADI...
İNANMAKTA BİR PROBLEMİM YOK
SANIRIM BİRAZDA SİZİN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
SELAMETLE...
BEN TELEKİNEZİ PSİ WHELL TEKNİĞİNİ HER GÜN 15- 20 DAKIKA 20 GÜN BOYUNCA DENEDİM AMA MİLİM KIPIRDAMA OLMADI...
İNANMAKTA BİR PROBLEMİM YOK
SANIRIM BİRAZDA SİZİN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
SELAMETLE...
- fenomen
- Yönetici

Yarin tüm sorunuza cevab vericem insallah
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-