TELEKİNEZİ İLE İLGİLİ SORULARINIZ BURAYA

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Re: TELEKİNEZİ İLE İLGİLİ SORULARINIZ BURAYA

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

EBU_ENES msn adresimi ekle yardımcı olayım sana siteye fazla uğrayamıyorum... ibrahim-duygulu@hotmail.com
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
uygaruygar

Okunmamış mesaj gönderen uygaruygar »

fenomen dostum bu imzandaki videoyu izledim sana çözümünü hemen veriyim.adam misina kullanıyor.zenci cocuk oyun kartını deftrin arasından çıkarıyo kartın köşesine yapıştırılmıs misinayla yandaki dolabın üstünden biri yavaş yavaş cekiyor kart tam havada sallancakken bitiriyolar.2 yaşındaki çocuğun oynattığı yapıştırıcı gibişeyin altında mıknatıs var. hele asıl bu videonun düzmece olduğunu gösteren kutunun içinde ipe bağlı bi top var onu da misinayı ağzıyla tutuyor.kafasıyla top aynı zamanda hareket ediyor.dikkat edin ilk kapağı kapatıp, dışarda ip olmadığını gösterirken kafası kutuya çok yakın, diğer ip olmadığını gösterirken yaptığında da ağzıyla kutu arasına sokmuyor kollarını. en kötü 05.10da yaptıklarını izleyin kafasıyla birlikte topda aynı hızda. bi de abi madem ip yok diyosun neden top asılıymış gibi sallanıyo içinde sağa sola sağa sola :D:D:D:D videonun bu bölümünün bariz illuzyon olduğunu gördüğünüze göre bn bu adama inanmam bütün yaptıkları kandırmaca derim. Bunlar sizi yıldırmasın ama adam sahtekar ;)
CastieL

Okunmamış mesaj gönderen CastieL »

İyi günler . Bende yardım almak istiyorum . Ben nasıl çalışabağımı bilmiyorum.

Biraz yardım etmek isterseniz bende sizler gibi olmak istiyorum .Sadece nasıl çalışacağımı bılmıyorum. saygılarınıza .
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

CevpLarınızdan Bnde FaydaLanacağm SaoLun.
Minilogue
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

cevap yazılmamış ilk başta psi wheel yap.. onu yapınca istediğin yöne daha hızlı döndür filan sora uzaktan yap daha sonra pipete geç sora psi-wheeli kavanozda yap.. bide kapak calış senin için yeterlidir bence..
bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

Arkadaşlar ben telekinezi'ye başlayalı 1.5hafta oldu. Psi wheel'i ilk günde döndürmeyı başardım. Hala kapakla birlikte çalışıyorum. Yaklaşık 2gündür psi ball yapabiliyorum. Yaptığımda enerjiyi hissedebiliyorum. Nedense psi ball'ı diğerlerinden daha kolay yapıyorum. Sizce neden. Hayal gücüm geniştir. Ama psi wheel ve pipet 1.kademe olarak gösterilmiş. Bana psi ball daha kolay geldi.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

bosan yazdı:Arkadaşlar ben telekinezi'ye başlayalı 1.5hafta oldu. Psi wheel'i ilk günde döndürmeyı başardım. Hala kapakla birlikte çalışıyorum. Yaklaşık 2gündür psi ball yapabiliyorum. Yaptığımda enerjiyi hissedebiliyorum. Nedense psi ball'ı diğerlerinden daha kolay yapıyorum. Sizce neden. Hayal gücüm geniştir. Ama psi wheel ve pipet 1.kademe olarak gösterilmiş. Bana psi ball daha kolay geldi.
her şey kişiden kişiye değişir zaten bende pipet yapamıyorken pis ball yapıyordum... benim yeni başlayanlar için yazdığım yazıda zaten sıralama psi wheel psi ball pipet .. diye gidiyor..
bakir_63

Okunmamış mesaj gönderen bakir_63 »

arkadaşlar ben nezaman odama girsem ışığımız titremeye başlıyor ve sonrada sönüyor.ışığa elimi değdirdiğimde yanıyor.bir kez bunu bilnçli olarak yaptım ve sonuç aldım.ne yapabilirim.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

yaydığın enerji çok fazla olduğundan dolayı
Gece

Okunmamış mesaj gönderen Gece »

arkadaşlar benim sorunum enerjiyle alakalı acaba enerjimizi artırmak için yapmamı önereceyiniz şeylervarmı ve astıral seyahat konusunu inceledim birgece çok yaklaştım kalbim okadar hızlı atmaya başlamıştıki buda benim bir anda durmama neden oldu ama bunun doğal olduğunu örendim ve şuan ilk denememden daha gerilerdeyim neler yapa bilirim

ve kusura bakmazsanız birde astıral seyahatin gerçekleşmesi sonrasında bize getirileri neler olabilir yani iyi yanları şimdiden vericeyiniz cevaplar için teşekkürler...!