Buyrun birinci aşamanın sonuna doğru (:

Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Buyrun birinci aşamanın sonuna doğru (:

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

3 aşama diye bi formül geliştirdim.. birinci aşamanın sonları sayılır bu videodaki yeterlilik.

sevgiler..

http://www.vimeo.com/2964868
yastık121

Re: Buyrun birinci aşamanın sonuna doğru (:

Okunmamış mesaj gönderen yastık121 »

nerhaba arkadasım vıdeonu ızledım ve bısey dıkkatımı cekti bu şeyi yaparken muzıkmı dınlıosun ? bn daha 1 haftadır ugrasıorum ama malesef hıc bır sey yapmadım muzık dınlıosan eger faydası oluo ama ve bana bazı ipucları verırsen ck sevırınırım napmam gerektı hakkında tesekurler..
KODX

Okunmamış mesaj gönderen KODX »

ben sessiz ortamda yapamıyorm millet konuşuyo bşyler dinlio.
acaba tam olarak ne düşünüyorsunuz hareket ettirirken veya neler hisseediyorsunuz.kelimelerleanlatabilirmisiniz?
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

çok güzel iki soru art niyet taşımayan cümlelerle gelmiş (: çok mutlu oldum. sizler öğrenmek istedikçe anlatırım..

MÜZİK

adrenalin benyin hızlı düşünme yeteneğini artırıyor. ayrıca enerjiyide artırıyor diye hatırlıyorum. düşünün köpeğin kovaladığı bir insan iki metre duvardan atlayabilir.enerji ve düşünme yeteneği. bu ikiside telekinezi için güzel şeyler gibi duruyor. ve müzik iste adrenalin salgılamamıza yok açıyor azda olsa (: ayrıca beyin matematiksel altın oranı olan ritimlerde daha çok gelişir. o yüzden mozart dinleyin boş zamanlarınızda. onun müziklerinde altın oran ve matematik vardır. telekinezi yaparken ise sizi en çok heyecanlandıran müzikleri dinlemenizde fayda olabilir.. ben ne dinliyordum, rock dinliyordum Kink FM de o esnada her ne varsa (:

DÜŞÜNCE

Yerine göre düşünce sizi bitiren zararlı bir kavramdır aslında. ben hiçbirşey düşünmemem gerektiğini yeni anladım. Bu işin matrix felsefesiyle olmayacağını anladım 5 yıldan sonra. ki baktığınızda kimse gelişmemiş gerçekten. herkes bırakıyor psiçarktan sonra.

Eğer yutkunmanız gerektiğini, dengeli nefes alıpvermeniz gerektğni düşünseydiniz hiçbirinin altından kalkamazdınız. bu yüzden kkolay sandığımız oyunculuk yapmaya gelince çok zordur.

siz yapmak istedikçe olmama ihtimali, kaybetme korkusu sarıyor dört bir yanınızı. böylece her yönden kilitlenip kalıyorsunuz. eğer buradan benim 3. aşamalı yöntemime atlarsak zaten telekinezi düşünce işi değil. KAs geliştirmek gibi enerji geliştirme işi. onuda düşünerek değil çalışarak yaparsınız. çalışırkende hiçbirşey düşünmemelisiniz. döndürmek dahil!

Psiçark bu açıdan güzel bir sistem. ellerinizi benim videomdaki gibi yanlara koyun. sadece bekleyin. çakralarınız harekete geçecek. alın, boğaz, göğüs, karın, ve en önemlisi ellerinizi karşıdan görsün çark. herşey videodaki gibi olsun. zaten sihirli deynek gibi bütün bunları sağladığınızda çark hareketlenmeye başlar. asla yön düşünmeyin. döndürmeniz gerekğini, ne yöne dönmesi gerektiğini düşünmeyin. sadece bekleyin ve olanları görün.

inanmayacaksınız ama 3. aşamaya dek yön yada diğer kontorlleri yasakladım... sadece daha fazla enerji aktığını düşünebilirsiniz. böylece dahada hızlandığını düşünebilirsiniz bi yandan. ayrıca iki yönden birinde daha ısrarcı olur. o gün çakralarınız o yönde enerji hortumu oluşturmaya meyillidir.

sevgiler...
yastık121

Okunmamış mesaj gönderen yastık121 »

ck tesekur ederım aklımda takılan cogu soru aydınlandı ama sımdıyse yanı dondurmeyı dusunmemızmı gerekıor onu pek anlıyamadım tesekurler
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

şöyle düşünebilirsin. konrol sende değil. senden çıkan zaten bir enerji var sürekli.sen onu yönlendirmek için tüm vücudunu psiçarka doğru dönmüşsün. ellerin, göğsün karnın.. ne olur? enerji akmaya başlar. işte bırak aksın ne yaparlarsa yapsınlar enerji ve psiçark aralarında.

ztn sen elini bu niyetle uzatıyorsun vücudunu bu niyetle dönüyorsun. enerjinin en iyi ulaşacağı şekilde oturduktan sonrada herşeyi oluruna bırakman lazım. ahanda oldu ama kesin rüzgardır vs diye heyecan yapmaman lazım..
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

extra not: adrenalin beynin iq sunu baskılar. özellikle sayısal derslerin sınavına çok heyecanlı girerseniz ilk 5 dk kalem oynatamazsınız mesela.. hah tam bu iq nun baskılandığı an duygusal zekanın tavan yaptığı an dır.. bu moddayken levitasyon yapamazsınız belki ama çark ta yada büyük cisimlerde harikalar yaratabilirsiniz.. :D
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

sınava heyecanlı girsende girmesende ztn kendi düşünce yeteneğini kilitliyorsundur (: bunu herşeyde yaparız. adını söyle desem söylersin. çünkü kendine güveniyorsundur. ama eğer onada izin verilmemiş olsaydı adınıda söyleyemezdin.

telekinezi yaparkende heyecan yapmak olacak olmayacak demek kilitler. bunun müzikteki olayla ilgisi yok. korku yada heyecanla demek istemedim. adrenalin salgısıyla.

adrenalin salgılayan insan bir anda hayatı boyunca düşünemeyeceği fiziksel bir hesaplama yaparak kazadan kurtulabilir. nasıl fren yaparım hangi an ayağımı çekerim kayma biterde gaz alır kapış başlar, yer çekimi lastiklerin yer ile yaptığı sürtünme kuveeti vs.. diye düşünmesine hiç gerek kalmaz. 2 metrelik duvardan en kuvvet tasarrufunu sağlayarak adrenalin sayeisnde açılmış enerjisinide kullanarak tırmanabilir. anlık zeka konusunda bence mutlaka geliştirici etkisi var.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Burak abi çok sağooll yaa..senin konuyu okumadan önce kağıdı 1 mm bile çeviremiodum... senin söylediğin taktiği uygulayınca döndü..hani sadece cisme bakın enerjinizin onu sardığını düşünün falan filan demişsin ya.. ellerine sağlık hadi kolay gelsin..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

estağfirullah kardeş.. enerjinin çevrelediğinide düşünme. elini uzat ve bekle. elinden bişeyler aktığını belki düşünebilirsin. onuda kasmadan. sonuçra yaptığın iş o zaten. elinden bişeylerin çıkması. yani bu hayali bir şey değil. konsantre ve imajine değil. sadece gerçekte olanları düşün