birbirimizi mi kandırıyoruz?

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
iynx

Re: birbirimizi mi kandırıyoruz?

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

güzel kardeşim, sen kendin yapana kadar asla ama asla sana ne tür kanıt getirirsek getirelim inanmayacaksın. inanamazsın, açıkçası inanırsan da zekandan şüphe duyarım.. önce yapmaya çalış, yap ondan sonra ben sana bu olayın bilimsel temelini subatomal yapıyla beraber anlatacam..
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

bilimsel olması gerekmezki bilim Allah içinde vardır demez. o yüzden bu şekilde düşünmek çok yanlış...
Kullanıcı avatarı
hereacles

Okunmamış mesaj gönderen hereacles »

Arkadaşım İnanmak İstemezssen Tuvalete Bile Gidemessin Eğer Bunlar Fake Olsaydı Eski Bilginler Ve Düşünürler Bunlardan Bahsetmezdi. Senin Kanıt İstemenin Tek Nedeni Bunu Yapmamandır. Bende Seningibiydim. Ve Sonunda İnandım Ve Gördüm Hiç Bir Zaman Başkalarını İnandırmak Zorunda Değilsin. Eğer hayla kanıt Arıorsan Uzakdoğu Geçmişini Ve Çin Mitolojisini Araştır Görürsün... Tarih Hiç Bir Zaman yalan Söylemez...
Telekinezi With Hereacles
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

Burak AYDIN yazdı:bilimsel olması gerekmezki bilim Allah içinde vardır demez. o yüzden bu şekilde düşünmek çok yanlış...

evet ama bu bilimsel temeli olmadığını da göstermez.. bilimsel temeli vardır.. merak etme tanrı, allah , budha, zeus farketmez.. yaratıcı kavramınında bilimsel açıklaması vardır.. aslında bu çok basit bir kelime ile ifade edilir bilimde ama ne bizim tatlı su dindarları ne de diğer ateist kesimler bu kelimenin bizzat tanrı demek olduğunu bilmezler.. Enerji...
Kullanıcı avatarı
Gandalf

Okunmamış mesaj gönderen Gandalf »

Valla ben işe bu siteyle başladım, bu siteye de sonsuz minnettarım. İşin başı inanmak kesinlikle oluyor arkadaşım. ;) . Ayrıca bu işi bir dene bana kalırsa, pişman olmazsın ;) Ayrıca şu para meselesini de merak ettim, varsa alırız yani :D
íηаиιи...
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Senin gönderdiğin Uri Gelleri'in ilizyonist olduğunu gösteren videoların %100 doğruyu gösterdiğine nasıl emin olabiliyorsun o videoları hazırlayanlar da insan sonuçta. 2. gösterdiğin videoda diyor ki sol eline bakın diyor kaşığı önceden büküyor diyor alakası yok, çocuğun kaşığı neresinden büktüğü göremedin sanırım kepçenin altından değil resmen sapını yamultuyor küçük çocuk orda gözle de görülüyor tam yamulma anı.

Bahsettiğin yarışmaya da bir çok kişi katılma talebinde bulundu hatta Amerikada çok ünlü bir psişik vardı adını tam hatırlayamıyorum kusura bakmayın James Randi bu adamı yarışmaya kabul etmemişti.
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

arkdaşlar telekinezi tüm fizikçiler elektriklenme olarak görürken tüm parapsikoloji uzmanları gerçek olarak görürler...
zaten yeni oluşmaya ve kitle oluşturmaya başlayan şeyleri önce tıp ve/veya bilim kabul etmez..
tarihte örneği çoktur...
önce denenir görülür...sonra ilmii araştırmalar dahilinde litaritürlere işlenir bunlara inanmayan arkadaşlarımızın yüzlerini litaritüre geçtikten sonra görmeyi çok isterdim...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Randi kim yaw onun 1 milyonu olsaydikeyif yapardi neden bulasardi ki buna :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
telekült

Okunmamış mesaj gönderen telekült »

arkadaşım şunu açıkça söyliyeyim ben buna inanmayarak başladım..
Hani diyorlar ya önce inanan ben olabilirmi diye başladım ve oldu çok zor değil 1 hafta psi whell çalış inanırsın çünkü döner...
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Evet dediğin doğru inanmak çok önemli bir insan kanıtlar gördüğü halde inanmama gibi bir olasılık yoktur.inanmak için bilimsel olması da gerekmez mi zaten rüya görmek hakkında bilimsel birşey yok sanırım ama sen görüyorsun ve inanıyorsun hadi bakayım inşallah güzel bir açıklamadır.

“Telekinezi Nedir?” sayfasına dön