başarıya ulaşamamak
Moderatör: Sai
-
başarıya ulaşamamak
ben 1-2 ay önce psi whellı istediğim zaman kolayca çevirebiliyordum ama bugünlerde yapamıyor.1-2 ay ara verdiydim.acaba nedeni ne olabilir?başarıya ulaşamayınca kalbim çok kırılıyor.hatalarım nelerdir?ve ya kısaca başarıya ulaşamamızın sebebi nelerdir?bence bu konu çok destekleyici olması gerek ben dahil kesin burdaki üyelerde bunu düşünebilir.o yüzden lütfen geniş bir bilgi verin başarıya nasıl ulaşabiliriz?
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: başarıya ulaşamamak
ara verdiğin içindir hergün en az bi 15 dk çalış bence sonra tekrar dönmeye başlar korkma
pixies forever <3<3
-
bildiğim psi whell teknikleri var ama sen bildiğini veya yaptığını söylermisin duruşunu felan?
- ozina
duruşfln önemli değil ellerini yanlarına koy nefesinden etkilenmiycek şekilde kağıda odaklan
pixies forever <3<3
- whaki
ya onemli olan goruntu degil , kafandan gecenler. Ilerde ole bi seviyeye gelcenki bakislarinla cevirceksin, el falan simdilik hikaye, sadece enerjini kontrol etmesini bilmedigin icin ellerindn destek aliyorsun. O yuzden durusu fln kafana takma, sen sadece yapamam, yapamiyorum die umutsuzluga dusme, 2 ay once yaptiysam simdide yaparim de, hic kafani bozmadan sakince yap, bugun olmazsa yarin olur.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- ozina
aynen ellerdi kullanmak da teknik zaten yavaş yavaş ellere gerek kalmaz
pixies forever <3<3
arkadaş google translationdan çeviri yapmış sanki türkçeye:D:D:D
başaramamanın sebebi ya istediğine bir an önce ulşamak isteyip sabırsızlanman ya da yeteri kadar enerji toplayamaman,psi ball çalış enerjin artar..
başaramamanın sebebi ya istediğine bir an önce ulşamak isteyip sabırsızlanman ya da yeteri kadar enerji toplayamaman,psi ball çalış enerjin artar..
- ozina