Telekinezinin, bedene veya ruha bir yararı var mı?

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kullanıcı avatarı
puck

Telekinezinin, bedene veya ruha bir yararı var mı?

Okunmamış mesaj gönderen puck »

Bu gün forumda gözüme bir iki konu çarptı: ''Telekinezinin olası zararları'' gibi gerçekten merak edilen, güzel bir konu. Ancak benim de aklıma telekinezinin, beyin gücüyle cisimleri hareket ettirebilmenin dışında, bedene, ruha, beyine vs. başka bir yararının olup olmadığı sorusu geldi. Akıl yürütülünce bir kaç şey tahmin edilebilinir. Ancak bunun gerçek, bilinen yararlarının ne olduğunu çok merak ediyorum doğrusu.

Kolay gelsin... ;)
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: Telekinezinin, bedene veya ruha bir yararı var mı?

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

valla bende tam olarak araştırmadım ama şöyle düşündüm:Biz beynimizi sadece maddi şeyler için kullanırdık yani Allah'ın bize verdiği organı tam fonksiyonuyla kullanmıyorduk..Gerçi şimdi de tam kullandığımız söylenemez..Demek istediğim beynimizin bi kaç yeteneğini daha kullandık...Bunu şuna benzetebilirz:"Örneğin ayaklarımızı sadece yürümek için kullandığımızı sanıyoruz ama sonradan ayaklarımızn yeteneğinin sadece yürümek olmadığını onlarla koşabildiğimizi, zıplayabildiğimizi keşfettik...".Benim tahminim böyle...Herkese kolay gelsin..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

telekinezini yaparak oteki kinezilere de davetiye yapabilirsiniuz benim 6 hissim telekinezi kapak calismasiylas gllisdi.ayrica telekinezi kapak calisma zekayi guclendirmeye ve her seye iyi odaklanmaya yardimci olur
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Sevkan

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

fenomen bende senin açıklamalarından yola çıkarak kapak çalışması yapıyorum kapağı masaya koyup elleri kullanmadan ortasına bakıp odaklanıyorum böylece bi 10 dk -20 dk çalışıyorum sence nasıl çalışmam gerekir tam verim almak için sen nasıl yapıyorsun? :D
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

msnimi ekle ordan konusalim fenomen_47@live.ru
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.