telekinezi ve cinlers.
-
- Yeni Kullanıcı
telekinezi ve cinlers.
s.a arkadaslar.. su konuda beni bilgilendirirseniz cok sevinirim:
telekinezinin cinlerle alakasi varmi? birinin benim telekineziyle ugrastigimdan haberi vardi. sonra benimle konustu iste boyle boyle.. cinlerle insanlarin arasinda ince bir perde vardir. bu sayede onlar bize gozukmuyorlar vs. ve sen telekineziyle ugrasak onlari cagiriyorsun. onlar bizden dahada gelismistir. sana zarar verebilirler. sen suan o perdeyi kaldirmaya calisiyorsun. ve onlar seni kullanabilirler dedi..? ben napicam simdi telekineziyle ugrasmak istiyorum ama bu sozler aklimi karistirdi...?????
telekinezinin cinlerle alakasi varmi? birinin benim telekineziyle ugrastigimdan haberi vardi. sonra benimle konustu iste boyle boyle.. cinlerle insanlarin arasinda ince bir perde vardir. bu sayede onlar bize gozukmuyorlar vs. ve sen telekineziyle ugrasak onlari cagiriyorsun. onlar bizden dahada gelismistir. sana zarar verebilirler. sen suan o perdeyi kaldirmaya calisiyorsun. ve onlar seni kullanabilirler dedi..? ben napicam simdi telekineziyle ugrasmak istiyorum ama bu sozler aklimi karistirdi...?????
- Kuzey*
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Re: telekinezi ve cinlers.
Wheel v.s. şeyler hariçinde ben Psi-pet e falan yönelmedim. Korkuttu biraz açıkcası, karanlık bir odada aynanın karşısına geçin falan diyordu bir yazıda. Biraz tırstım. =D Arkadaşım sınırları zorlamamak lazım, sen yinede emin olmak istiyorum, güvende olmak istiyorum dersen telekinezi yapmadan önce bir abdest al dua oku öyle dene. =) Aklında soru işaretleri olursa veya birazcık şüphe olursa yapamazsın zaten. Başarılar dilerim.
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
telekinezinin cinlerle ilgisi yoktur ve insanlar zorlamadıkça cinlerde bizi rahatsızda edemez merak etmeyin bunu kur'andada görürsünüzki onlarında kendine göre yaşamı var evleri var çalışıyorlar büyüyorlar çocukları oluyor evleniyorlar ama onlar insanlar zorlamadıkça asla ama asla insanlarada bulaşmazlar ve büyü yapılmadığı sürecede insanlara takılmazlar merak etmeyin zaten telekineziyi parapsikologlar araştırıyor ve beyingücü sayesinde olduğuda kanıtlanmış durumda çünkü aktivitede bir yükselme oluyor araştırırsanız öğrenirsiniz korkmadan telekineziye devam edebilirsin:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
Alakası bence Azda olsa war, Söyle war
Alın chakrasını, 3. göz chakrasını açtıgın zaman gözündeki perde kalkar görebilirsin ve bu çoğu kişiyi korkutur ama sana zarar werme olayları olmaz merak etme
Allah (C.c) insanı Cinlerden üstün yaratmıştır Korkmana gerek yok
Bşka bi Forumda Bu Konuyla İlgili Deriiin bilgiler wardı merakını gideremediysen ordan okuyabilrsin :)
Alın chakrasını, 3. göz chakrasını açtıgın zaman gözündeki perde kalkar görebilirsin ve bu çoğu kişiyi korkutur ama sana zarar werme olayları olmaz merak etme
Allah (C.c) insanı Cinlerden üstün yaratmıştır Korkmana gerek yok
Bşka bi Forumda Bu Konuyla İlgili Deriiin bilgiler wardı merakını gideremediysen ordan okuyabilrsin :)
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
:)) o soruyu soran benim :) diger hesabin sifresini unuttumda geri alamiyorumda.. Neyse.. Cok cok sagolun.. öyleyse benim telekineziyle ugrasmamda sorun yok.. Elementim suymus.. 1 ay once falan baslamistim psi whell yapabiliyodum simdi denemedimde... Baslangic icin ne onerirsiniz.. Önerilere acigim..
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- **profesyonel**
başlangıç için psi-wheel i öneririm zaten en klasik öneri:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
:)) bide kapak :)))
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
- **profesyonel**
-
profosyonel kardeş ben psi wheel de ufak ufak oynatıyorum bazen bi kaç tur döndürüyorum fakat kontrol sağlayamadım ne yapmalıyım sence
-
- Yeni Kullanıcı
slm arkadaşlar telekinesiye dün başadım psi-wheelda sorun yok yapabiliyorum rahatça kapak yöntemi ne oluyor onuda deniyim
-