Merhaba.Öncelikle herkese iyi günler.dün gece aref kardesımızı izledim yeteneksizsinizde çok etkilendım.Bu işlere küçüklüğümden beri meraklıyım ve bu sabah internete girip araştırdım.
İlk olarak kağıt döndürme ile baslayım dedim çünkü daha kolay gözüktü kaşığı en az yarım saat denesemde bükülmedi:d.kağııt döndürmeyide baya araştırdım pisi well denıyor sanırım videoları izledim daha sonra bi iğne silgi ve kağıt aldım kağıdı elimle kopardım kare şeklinde daha sonra + şeklinde katladım ve açtım kağıt şemsiye gibi oldu iğneyi silgiye batırdım.
İğnenin üstüne kağıtı koydum ve sessiz ortamda konsantre olmaya çalıştım.bi 15 dk gözükle hayal ettım kağıdın döndüğünü işe yaramadı daha sonra ellerımı masaya koydum ve parmaklarımla kağıda deymeden kontrol vermeye çalıştım ve kağıtın döndüğünü düşündüm kağıt bi 5 saniye döndü ama kağıda kontrol vermemıyorum hep aynı yöne dönüyor durduruyorum ellemeden ters yöne deniyorum ama 2 cm dönüyor tekrar öbür tarafa gidiyor bu rüzgardan fln mı oluyor yoksa doğru yoldamıyım böylemı yapmam gerekıyor bide kağıt yamuk duruyo biraz ondanmı? ve kağıdı nasıl yapmalıyım bi arkadas konu açmıs resımler çıkmamıs yardımcı olursnaız sevınırım...!!!
BakarmısınıZ...!
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: BakarmısınıZ...!
yeni başlamışsın kontrol etmen zor olur sen çalış kontrolünü yavaş yavaş sağlarsın
pixies forever <3<3
-
- Yeni Kullanıcı
2 3 gün oldu yazıyı yazalı 2 3 gün sürekli çalıştım artık kağıdı azda olsa kontrol edebiliyorum ama en fazla 10 sn ye kontrol ediyorum sağa sola döndürebiliyor ve durdurabiliyorum hatta dün el kullanmadan yapmaya çalıştım 20 25 dkka denedım ve 5 cm kadar döndürdüm ama bazen sağa döndürmek istiyorum konsantıre oluyorum ellerımı kağıtdın yanına koyuyorum ellerım deymeden kontrol etmeye çalışıyorum kağıt sağa dönmesi gerekirken gidiyo sola dönüyo bu çok oluuyo ve tüm umudum gidiyo nefes alırken çıkan rüzgarla döndüğünü düşünüyorum buda benı deli ediyor :D
bu arada kağıdı nasıl katlamam gerektiğini söylersenız memnun olurum + şeklinde diyolar ama kağıt tam dengede durmuyor
bu arada kağıdı nasıl katlamam gerektiğini söylersenız memnun olurum + şeklinde diyolar ama kağıt tam dengede durmuyor
-
- Yeni Kullanıcı
ben de bunu yıllardır istiyordum her boş kaldıgımda elime bi kaşık alıordum ve saatlerce bakıordm ısındıgını hissediordm fakat bi şey olmuodu bu gün psi weeli denedim 30 dk dan sonra ellerimle kontrol edebildm 15 dk sonrada sadece düşünerek istediğim yone hareket ettirdim ve durdura bildim ve şimdi ne yapacagımı bilmiorm banada yardımcı olursanız sevinirm şimdiden tşkkrler