Ben beyin gücü astral seyehat telekinezi gibi vb şeylere çok meraklıydım buları yapmaya başlıyordum derken bıraktım yani ilerleme oldugunu düşünüyordum çunku duru görü olayları filan yaşamaya başlamıştım şimdi telekinezi kaşık bükme bunlar benim ilgi alanım ama galiba direk olaya kaşık bükerek giremiyeceğim bu yuzden ilk önce psi wheel ile başliyacağım onumde hazır duran mekanızma bazen ellerimi yaklaştırınca donuyor bazen uzaktan donuyor yarım tur sağa tam tur sola karışık karışık bazen dönüyor bazen hiç dönmüyor forumu araştırdım ama tam açıklayıcı bir şey bulamadım bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
Saygılar
Vahi Güner
Hey şeye yeniden başladım yardıma ihtiyacım var çok az ve öz
-
- Yeni Kullanıcı
-
- Yeni Kullanıcı
Re: Hey şeye yeniden başladım yardıma ihtiyacım var çok az v
kimsenin yardım etmek gibi bir niyeti yok gibi ama gerçekten en çok istediğim şey kaşık bükmek inanıyorum ama nasıl
-
Re: Hey şeye yeniden başladım yardıma ihtiyacım var çok az v
Öncelikle Vahi Güner Arkadaşım,Ben sana açıklık getireyim bu konuda.Öncelikle direk kaşık bükerek giremiyeceğim demişsin.Evet bu doğru herşey kolaydan başlar.Ancak öncelikle kontrolü sağlamak için psi wheel de Kapak çalışması lazım.Günde en fazla 3 kere yap.Çabucak başarmak istiyorsan.Ve 10 15 dk değil en fazla 20 dk bak.Konstantrasyonun gelişmiş olacak.Psi Wheel de kendini fazla zorlama.Sadece hayal et veya düşün.İp tekniği,Mıknatıs tekniği veya bunun gibi yeni teknikler lazım.Ama önemli olan bu tekniklere körü körüne bağlanma.Önemli olan senin tekniğindir.Sen ne görüyorsan onu yap.Daha sonra bence pipete geçmelisin.Ondada böyle teknikler derken.Hafif cisimleri oynatmayı deniyebilirsin.Daha sonra kaşık vs.vs ben şu anda bunlar üzerine yoğunlaştım.Ancak bende acemiyim.O yüzden bu yazdıklarım sana sadece öneri ben bunları yaptığımdan dolayı sanada önereyim dedim.Ayrıca Astral Seyahat'te de ben henüz ruh çıkışını yapamadım.:D ama sabır ve azim gerekli.Devam et ve olacak sonuçları gör.
-