TELEKİNEZİ VE TELEPATİ

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: TELEKİNEZİ VE TELEPATİ

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

arkadaslar ben telekineziye bsikletdeki bir cocugu dusuunce gucumle dusurdukden sonra basladim.cok sasdim donub kaldim.telepatiye kaldikda ise fenomen yarismasinda inanin cumhurt onatin tahmini ben onceden soyluyordum.eskiden boyle adamlarin dogdugu anda boyle gucleri oldugunu dusunuyordum internetden okudugum andan itibaren basliyicam dedim .ben 5 aydir telekinezi yapiyorum ve birinci ayimi doldurarken burnumun kemiyinde agrilar hissetmeye basladim yani iknci asama 0 duyguya gecid oluyor bu.beynimi ikinci asamasiinda karincalamalar agriya cevrildi.saka gibi ancak o agrilar gelince ben seviniyom.sizin dediyinize geldikde ise scorpia sizde olusan karincalamalar 1 asama.bu karincamalar su anlama geliyor gunun tum dusunceleri beyninden akib gidiyor ve enerji vermeye basliyorsun. devam et. sana ve tum arkadaslara eger telekinezide ilerlemek istiyorlarsa o plastik kapak yontemin denesinler inanin ondan sonra psi wheel size cocuk uyuncagi gelicek ve bu sayede hem aura goreceksiniz hem telekinezi yapicaksiniz.bi de en esasi eger bir seyle baslamak istiyorsanz bunu telekinezi olarak secin telekinezi her seyin baslangici.telekinezio diyer kinezilere davetiyedir.her seyin basi telekinezidir.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
scorpia

Okunmamış mesaj gönderen scorpia »

fenomen yazdı:arkadaslar ben telekineziye bsikletdeki bir cocugu dusuunce gucumle dusurdukden sonra basladim.cok sasdim donub kaldim.telepatiye kaldikda ise fenomen yarismasinda inanin cumhurt onatin tahmini ben onceden soyluyordum.eskiden boyle adamlarin dogdugu anda boyle gucleri oldugunu dusunuyordum internetden okudugum andan itibaren basliyicam dedim .ben 5 aydir telekinezi yapiyorum ve birinci ayimi doldurarken burnumun kemiyinde agrilar hissetmeye basladim yani iknci asama 0 duyguya gecid oluyor bu.beynimi ikinci asamasiinda karincalamalar agriya cevrildi.saka gibi ancak o agrilar gelince ben seviniyom.sizin dediyinize geldikde ise scorpia sizde olusan karincalamalar 1 asama.bu karincamalar su anlama geliyor gunun tum dusunceleri beyninden akib gidiyor ve enerji vermeye basliyorsun. devam et. sana ve tum arkadaslara eger telekinezide ilerlemek istiyorlarsa o plastik kapak yontemin denesinler inanin ondan sonra psi wheel size cocuk uyuncagi gelicek ve bu sayede hem aura goreceksiniz hem telekinezi yapicaksiniz.bi de en esasi eger bir seyle baslamak istiyorsanz bunu telekinezi olarak secin telekinezi her seyin baslangici.telekinezio diyer kinezilere davetiyedir.her seyin basi telekinezidir.
ben gerçekten ilgiliyim fenomen vereceğiniz bütün bilgilerin takipçisiyim lütfen basamakları etkileri ve sonuçları daha ayrıntılı verirseniz sevinirim

ayrıca fenomen her karıncalanma sonrası 2-3 gün süren baş ağrıları bende yaşıyorum önce karıncalanma sonra saç diplerinde acı ve nihayet ağrı başlıyor

ben telekineziyi ilk 12 yaşında denedim okula giderken yolda öyle durup park etmiş arabaların lastiklerine bakar onları hareket ettirmeye çalışırdım bazen etmiş gibi gelirdi hayal görüyorum der geçip giderdim belki de hareket ediyordu sonra ilgilenmedim

ama daha kapı zili çalmadan çaldığını duyup kapı açma huylarım vardır ha keza tel de öyle bazen anne sen açma tel bana derim hep bana dır genelde

ve ya biri bir şeyi istemeden ben kalkar getiririm

kısaca vereceğiniz bilgilere talibim sevgili fenomen
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

haklisin insanlarin bazilari verici bazlari malici ola bilir.bir sira insanlar ise hem alici hem vericidirler.sizde duruisiti olabilir.bunu gelisdire bilirsiniz.bunun bir cok teknikleri var.ama en guzeli sizin kendi imgeleme tekniyiniz.mesela kimisi kendisini ormanda oldugunu dusunub rahatlar kimisi bir seye odaklanib rahatlar kimisi muzik dinler ve s.boyle seyler yaparken beynin sag yarimkuresi ise duser (butun kineziler beynin sag yarimkuresinde yerlesir)ve bunun sonucunda kafa agrimaya baslar enerji gider.bende su an mesela burnum agriyor 1aylikcalisma sonucu.bu iyi bir sey ne zaman calisma zamani burnum agrisa calismalarimin bosa gitmediyini anlarim bi de kac zamandir telekinezi yapmiyordum .dun evde kimse yokdu calisiyim dedim aldim psi wheel icin lazim olan seyleri ve basladim yenilik ediyim dedim (aslinda yenilik deyildi ama cok zor bir seydi) ve psi wheeli elsiz 2 metre uzakdan dusuncemle haraket etdirmeye basladim basladigim anda voltajlar dusdu her seyde haraketlenmeler oldu ve psi wheelim donmeye basladi.gucumun azalmadigini gorunce cok sevindim.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
catzycatt

Okunmamış mesaj gönderen catzycatt »

mrb arkadslar ,uzun yılalrdır ben saklı olan ve zamanla gerceklıgne ınandıgım bır teknık telepati,ama sunu söylemeliyimki herseyden önce inanmak sart,cunku inanarak o enerji kapsını acabılırızz
Kullanıcı avatarı
Gandalf

Okunmamış mesaj gönderen Gandalf »

teşekkürler
íηаиιи...
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

hadi bi ek ipucu ben veriyim, sağ başınızın arka tarafında oluşan kasılma benzeri o garip karıncalanma da bilgisayarı kontrol etmeyi sağlıyor.. download hızlandırırken bi seferinde onu kullanmıştım.. :D
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

iynx yazdı:hadi bi ek ipucu ben veriyim, sağ başınızın arka tarafında oluşan kasılma benzeri o garip karıncalanma da bilgisayarı kontrol etmeyi sağlıyor.. download hızlandırırken bi seferinde onu kullanmıştım.. :D
amma attın hea... :mrgreen: :mrgreen:
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

hehe dene olm.. ben bilgisayarıma etki ediyorum.. önemli olan ema yı kontrol etmek zaten.. :D
Kullanıcı avatarı
delux_74
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Okunmamış mesaj gönderen delux_74 »

Bu gerçek,
bir keresinde winamp tan çok sevdiğim şarkı açmak istedim, ama küçük kuzenim haylazlık etti.
Ben o şarkıyı o kadar çok istemişim ki o anda kuzenim şarkıyı değiştirdikten hemen tekrar pc kendi kendine benim istediğim şarkıyı açtı. O çok şaşırdı ama takmadı. Bense bunun bir tesadüf olamayacağını düşünüyordum ama bir türlü anlam veremiyordum.

Başka birşey daha,
Pc leri ben çok severim. Artık kendimi o kadar kaptırmışım ki, pc nin derdi benim derdim olur olmuştu. Bende artık abartı yaparak sanki o karşımda duran yaşayan bir pc miş gibi davranıyodum. Ama ne zaman pc kasılmalara yada çalışma performansında yetersizlik olsa, ben pc mi teselli ettim. Çok saçma geliyor ama, ben ne zaman pcmle canlıymış gibi ona moral veren konuşmalar yapsam pc m hep performans artışı oldu. Buda cansız bir varlığı bu denli sevmemden kaynaklanarak, artık onu canlıymış gibi algılamamdan kaynaklanan bir enerji yönetimi olduğunu düşünüyorum artık.
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

olabilir nasıl psi whell'e emir verebiliyorsak pc'yede emir vermek mümkündür...