Bir Sorum Var Yardım Edin?

Moderatör: Sai

Firenx

Bir Sorum Var Yardım Edin?

Okunmamış mesaj gönderen Firenx »

arkadaşlar ben telekineziyle bir ara bayağı ilgiliydim,hergün çalışırdım.1 ay kadar psi-wheel çalıştıktan sonra kaşık bükme çalışmalarına başladım.kaşık tam olarak bükülmüyordu ama gözle görülür bir bükme yapabiliyordum.bir kaç haftada bu şekilde çalıştım.sonra isteksiz olarak ara verdim.şimdi yeniden merak sardım.yeniden psi-wheel çalışmaya başladım 2 gün oldu.size sıfırdanmı başlıyayim yine yoksa kaldığım yerden devammı edeyim?

jack215
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Bir Sorum Var Yardım Edin?

Okunmamış mesaj gönderen jack215 »

sıfırdan başla her zaman daha iyidir (bence) =)
Firenx

Okunmamış mesaj gönderen Firenx »

cevap için teşekkürler dostum ama benim konumun onaylanması baya uzun sürdü.ben o zamandan bu zaman psi-wheel çalışmayı bitrdim yeniden kaşık bükmedeyim eskisi gibi gözle görülür bükmeler yapabiliyorum.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

bence telekinezide uzun bir süre ustalaşmadıkça direkt kaşık bükmeye geçmen biraz yüklenme olmuş ama tabi başarabilmişsen sorun yok fakat kaşık bükmeye geçince psi-wheel i bırakma yoksa zamanla psi-wheel i döndüremezsin tabi 3-4 ay boyunca bırakırsan en baştan başlamak zorunda kalırsın söylemiş oliyim istersen maddeleri hareket ettirmeye geç ama psi-wheel i asla bırakma:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.