psi-ball yaptığımı düşünüyorum...
-
- Yeni Kullanıcı
psi-ball yaptığımı düşünüyorum...
arkadaşlar dün bir arkadaşın yorumunu okuduktan sonra bi deneyim dedim galiba oldu ama size bi danışmak istedim.Ellerime bir araya yakşatırdığımda içeri soğru sıkışan bir top hissetttim.Sanki elimi hafif dışarı itiyodu ama kalkıp masa da dednedim olamdı 1-psi-ballı yapabilmişmiyim 2-psi-ballı nasıl atıp psi wheel i hareket ettircem
-
- Yeni Kullanıcı
Re: psi-ball yaptığımı düşünüyorum...
yokmu yardım eden yalütfen yardım edin çok merak ediyorum bu işleri ve hemen yapmak istiyorum(biraz sabırsızımda yaklaşık 1 ay oldu kimse cevap vermemiş...
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
psi ball diye bişey yok ellerinin arasında öyle bi top olmaz sadece ellerinde enerjiyi arttırırsın ellerin ısınır birbirini iter
(bence)
(bence)
pixies forever <3<3
- Daegore
Ozinaya katılıyorum.Ellerdeki enerjiden dolayı oluyor bencede.Seni yanlış yönlendirmek istemem ama psi-ball ile psi-whell döndürmüyoruz diye biliyorum.Ellerdeki enerjiyi direkt olarak psi-whell e gönderiosun ve enerji kontrolünle istediğin yöne döndürüyorsun.Bu sadece benim bildiğim yanlışta biliyor olabilirim.
Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi.
Karsi karsiya kaldiginiz asilmasi guc problemleri mevcut dusunce yapinizla cozemezsiniz. Çunku bu problemler, mevcut dusunce yapinizin urunudurler.
Karsi karsiya kaldiginiz asilmasi guc problemleri mevcut dusunce yapinizla cozemezsiniz. Çunku bu problemler, mevcut dusunce yapinizin urunudurler.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
evet zaten sen psi wheel çevirdikçe yavaş yavaş psi ball u daha rahat yaparsın tabi yapabilirsen
pixies forever <3<3
-
- Yeni Kullanıcı
peki nasıl döndürebilirim ben psi wheeli çok uğraştım olmuyo kaç saat konsantrasyon olmam lazım bide nasıl bir imaje kullanmalıyım ...
-