Sn Değerli arkadaşlar
Bilindiği gibi çok uzun yıllar önce bulunduğumuz kıtaların aslında blimin snatın ve yeraltı madenlerinini en iyi şekilde kullanıldığı ve icra edildiği özel bir kıta vardı.
kıtanın adı Atlantis olup içnide yaşayanlarada atlantis halkı denilirdi. Bu halkın içeriği Nuh soyundan ve ibrahim soyundan gelmeleridir.Bu bilgilere uzun yılar araştırma yapan toplam 9 ülkenin genel bilgi arşivlerinden elde edildiği ıspatlanmış kanıtlanmıştır. bilim adamlarının araştırması ve ıspatlamasına rağmen 1488 yıl önce şuanki zaman diliminide katıyorum , kuranı kerim bunu bize zaten sölemişti. kuran ilmini bilen kişi zaten atlantisin tam olarak nerde ne şekilde ne ne durumda olduğunu ıspatlamıştır. bilim admaları bile kuranı kerimini verdiği bilgilerin doğrultusunda harekekt ederken bizim kendi insanımızın hala kuranın içinde bilimin saklı olduğunu nikar etmeleri biraz garip
Atlantisi araştıran bilim adamları jeolojik fizik ve birçok kimyayı araştırırken elde ettikleri bulguları A.B.D araştırma ve geliştirme enstütüsü eski ismi ile Sovyetler birliği şu anki ismi Rusya olan ülke aynı konu üzerinde hala araştırmalar yapmakatadır .Bunun yanı sıra ingiltere ,Çin ,Japonya, Danimarka ve en son olarak Fransa bu araştırmaları yapmaktadır.
Bu ülkelerde araştırma yapanlar sadece hristiyan yahudi değildir. Bu bilimadamaları içerisinde tamamıyle Alhına ve dinine sahip çıkan türklerde vardır.Bundan gurur duymaktayım.
Bu bilgiler zaman zaman basın yoluyla ve görsel medya aracılığıyla dunya halkına bildirilir. Tamamını bildirmemek ve insanların kafasını karıştırmamak için zaman zaman bu haberler yayınlanmaktadır. bir çok teknoloji harikası ve deneyler atlantisi bulma çabası ile kullanılmaktaydı.
Şimdi ise nasıl biz yer yüzünde araştırma yapıyor isek şu anda bildiğimiz kadarıyla atlantis üzerindede bir çok araştırma yapılmaktadır. Bir çok dinin kitaplarındada Atlantis halkı için genel bilgi verilmiştir bu bilgi aynı Ahad ,Semud vb.. gibi kavimlerin özelliğine sahiptir
örnek sanat müzik inşaat ve beste gibi.. yaşam tarzları belli insanlardır.
kısaca anlatmak istediğim internet ,kitap ve bu konu ile alakası araştırma yapan devletlerin halka sunduğu arşivlere bakar iseniz makale aralarındaki ip uclarındaki bilgileri mantıkla birşleştirirseniz atlantisin 23 yıl 4 ay 21 gün önce keşfedildiği ortaya çıkmıştır.
Gerekli olacak bilgiyi ben elde ettiğim sürece siz değer li arkadaşlarıma sunacağım
şimdilik bu kadar. "
1. Atlantis keşfedildi ise bunu neden direk açıklamadılar .?
2. Keşfedildi ise yeri nerede ?
3. Keşfettikleri Atlantis e gittilermi. ? gittilerse neler buldular yada bulamadılar *
4. Eğer gittilerse ve canlı yaşam formu bulamayıp sadece kalıntı buldularsa neden hala saklıyorlar.
5. Bukadar ulkenin 9 ulke tüm dünya denizlerinin altını üstüne getirip Atlantisi bulmak istme sebepleri nedir
6. eee sonuc ? silah nerede ? devletler sadece arkeolojık kalıntıların pesındemı ? kuresel ısınmadan sebep, ılerı teknolojı sahıp devletler sadece erıyen buzulların altında arkeolojık kalıntılarmı arıyor ? ( Ra nın sormuş olduğu sorular vardı onlarıda ilave diyorum kayda değer sorular)
Benim kişisel görüşlerim ve terorilerim.soru sırasına ,
1. " Tamamını bildirmemek ve insanların kafasını karıştırmamak için zaman zaman bu haberler yayınlanmaktadır" Tam olarak araştırdıktan ve almaları gerekeni ve saklamaları gerekenleri sakladıktan sonra ( herzamanki gibi ) açıklayacaklarını düşünüyorum.Yadabir supriz varsa hiç açıklamzlar.
2. keşfedildi ancak yerini bildirmediler.Belgeselleri takip ediyorsanız son zamanlarda eğe denizi üzerinde bir yoğunlaşma var. ( bu tabii henuz bulamadık ayağına yatmalarından ötürü arıyorlarmış havası veriyorlar ). Benim düşüncem ise kesinlikle Ege denizinde..
3. Atlantise bence gidildi sefer yaptılar. Bence beklemedikleri bir şeyle karşılaştılar. ( benim terorim buldukları şeyl Canlı yaşam formudur Ancak sıradışı yaşam formu.)
4. kalıntı bulsalar açıklarlardı 23 sene beklemezlerdi. orada sıradaşı bir tecrube yaşadılar benim düşünceme göre Ve hala araştırmaya devam ediyorlar.Aynı ufo ve ddv mantığı gibi saklıyorlar araştırmalarını rahatça yapabilmek için.
5. Atlantisin kendi zamanındaki en teknolojik ve üstün silahlara sahip olduğuna dair rivayetler ve bilgiler anlatılır. Benim görüşüm bunlarında peşindeler.
6. Ra nın sorularını ayrıca yazmıştım. kısmen yukarıda görüşlerimi yazdım.Aynı zamanda sorularınada yorum yapmış oldum.
saygılar...
ALINTI
atlantis
Moderatör: Sai
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
atlantis
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- _SuPeRNaTuRaL_
Re: atlantis
teşekkürler paylaşım için
- Daegore
Harika bir paylaşım.Teşekkürler.
Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi.
Karsi karsiya kaldiginiz asilmasi guc problemleri mevcut dusunce yapinizla cozemezsiniz. Çunku bu problemler, mevcut dusunce yapinizin urunudurler.
Karsi karsiya kaldiginiz asilmasi guc problemleri mevcut dusunce yapinizla cozemezsiniz. Çunku bu problemler, mevcut dusunce yapinizin urunudurler.
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
bir şey değil zaten alıntı olduğu için pek bir emeğim yok:D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
http://ahmetdursun374.blogcu.com/atlant ... du/4975416
sizce bu gerçek mi?
google maps e girin arama yerine bunu yazın çıkar = 31.522361,-24.466553
sizce bu gerçek mi?
google maps e girin arama yerine bunu yazın çıkar = 31.522361,-24.466553
pixies forever <3<3