Amatör Psi-Wheel (Psycho)

Psycho

Amatör Psi-Wheel (Psycho)

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

Arkadaşlar size kendi tekniğimle bir psi-wheel denemesi göstereceğim.(kesinlikle hava akımı yoktur.) Biraz acele oldu müzik falan ekleyemedim.Kusura bakmayın.. :roll: :roll: Devamı Gelecek... İyi Seyirler...Video gözükmüyorsa ==>>>>

http://www.metacafe.com/watch/2359015//Biraz uzun bir video sonlarında güzel teknikler var....

http://www.metacafe.com/watch/2359015//
En son Psycho tarafından 29 Oca, 16:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
kemaltorbes

Re: Amatör Psi-Wheel (Psycho)

Okunmamış mesaj gönderen kemaltorbes »

arkadasım vıdeoyu acamıyorum
Psycho

pardon site göndermedi galiba o zaman başka siteye yüklerim
Göl Gibi Görünebilir Ama
KODX

Okunmamış mesaj gönderen KODX »

bende silgi-iğne-kağıt takılıyorum.
senin gibi tamda olmasa döndürüoz yavaş yavaş :D
tebrix
Verdugo

Okunmamış mesaj gönderen Verdugo »

bu ne abi boyle .. Yanlıs anlamayın ben inanıyorum fakat burda adam resmen dalqa qecmiş ufluyo hayvan qibi ..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

psycho sen kac zamandir bunu yappiyorsun?Darilma ama bu enerjiye sahibsen neden ucurtmuyorsun .Hatta kapagi haraketlendir.sana diyiceyim 3 sey var. 1. cekerken yuzunu goster. 2 psi wheeli cevirirken bu havasis yerde dene.3 psi wheeli boyle dondurmek ancak mir master yapa bilir oda ki psi wheel yapmaz.videoyu cekerken bak gor ne cekmissin dusun buna inanarlarmi yoksa yok.tesekkurler
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Psycho

fenomen yazdı:psycho sen kac zamandir bunu yappiyorsun?Darilma ama bu enerjiye sahibsen neden ucurtmuyorsun .Hatta kapagi haraketlendir.sana diyiceyim 3 sey var. 1. cekerken yuzunu goster. 2 psi wheeli cevirirken bu havasis yerde dene.3 psi wheeli boyle dondurmek ancak mir master yapa bilir oda ki psi wheel yapmaz.videoyu cekerken bak gor ne cekmissin dusun buna inanarlarmi yoksa yok.tesekkurler

ben inanmalarını beklemiyorum zaten inanıp inanmamak senin elinde... bu benim eskiden çektiğim bir video ve kesinlikle üfleme ya da hava akımı olmadı...Ben sana bir şey demiyorum ama yapamayan arkadaşlar bunu başkasının da yapamayacağını sanmasın lütfen...Madem inanmıyosunuz bu siteye neden kaydoldunuz farkettiyseniz moderator olmak için o kadar uğraştım emeğe saygı lütfen...Vİdeonun başlarında üflediğim doğru fakat bunu üfleyince olan etkisini göstermek için yaptım zaten üfleyenler psi-wheel'in böyle dönmeyecğini bilirler
Göl Gibi Görünebilir Ama
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

bak ben seni kucultme ve ya baska bir sey gibi konusma yapmadim yapmamda.sadece bu video bir az gercekci olmamis.unutma bu sitede cogu arkadasimiz acemi.simdi sana ben bir psi wheel cevirme diyicem onu yap koy bak nasil inaniyorlar.ozelden yazarim tamam tesekkurler.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Psycho

fenomen yazdı:bak ben seni kucultme ve ya baska bir sey gibi konusma yapmadim yapmamda.sadece bu video bir az gercekci olmamis.unutma bu sitede cogu arkadasimiz acemi.simdi sana ben bir psi wheel cevirme diyicem onu yap koy bak nasil inaniyorlar.ozelden yazarim tamam tesekkurler.
sana da teşekkürler...Ben zaten senin mesajını o anlamda anlamadım....Ama acemi arkadaşların hiç düşünmeden eleştirmeleri benim hoşuma gitmedi..Ben ilk başladığımda bir ay boyunca psi-wheel yaptım...Kendimi geliştirdikten sonra videoyu koydum...Ellerim balon gibi oldu çalışmaktan ama bazı arkadaşlar direk eleştiriye başlamışlar tekrar söylüyorum inanmak sizin elinizde....
Göl Gibi Görünebilir Ama