Yapıyordum galiba köreldim yardımlarınızı bekliyorum ...

Moderatör: Sai

LightMagic

Yapıyordum galiba köreldim yardımlarınızı bekliyorum ...

Okunmamış mesaj gönderen LightMagic »

Arkadaşlar ben psi whell de o kadar ustalaşmıştımki Saga , sola , hızlı i yavas ne sekilde istersem dondurebiliyordum ... ( yalan deil videoları var elimde ama koymayı bilmiyorum ogretirseniz koyarım veya upload edip link verebilirim isteyene ... ) Neyse ben reikiye karşı gelen bir İslami yazı okumustum biyerde ve kafam birden karıştı , tüm inancım .. nasıl anlatıyım hayla inanıyorum telekineziye ınancım sonzuz , ama İslamiyetede inancım sonsuz ! Neyse psi whell i koydum bir gün önüme ve denedim .. kendimi çok bitkin hissettim enerji akışını hissedemedim :( Sonra youtube da psi whell videoları izlerken ellerimizin sıcaklıgından dolayı dondugunu idda eden bi video vardı BEN INANMADIM AMA BİLİNÇ ALTIM GALİBA ETKILENDI ... Simdi enerjimi aktaramıyorum psi whell e ne yapmam gerek ?

Bu arada vicudumda enerjiyi hissedebiliyor ve hayla kontrol edebiliyorum mesela enerjimin bacaklarımdan kollarıma aktıgını hiissediyorum ve mkollarım ısınıyor ama bacaklarım bitkin dusuyor ... İsteyene ogretebilirim kontrol etmeyi ... Fakat su psi whell fln offf neden olmuyor super oluyorduu ...

TEKRAR BASLIYCAM YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM ..............

LightMagic

Re: Yapıyordum galiba köreldim yardımlarınızı bekliyorum ...

yardım eden yokmu :S
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

ben varım:) bende uzun zamandır yapmadığımdan dolayı körelmiştim ama ben çok iyi hatırlıyorum ki soğuk elle hatta odanın öteki köşesinden çevrdiğimi bunun sıcak soğuk havayla ilgisi yok bunu gören ve kendini kilitlemişler hemen bir bilimsel açıklamaya girişirlerki buda sadece ilizyonistlerinkisini açıklar eller sadece enerjiyi iletir mesela fenomen abimiz vardı vücudunun yaklaşık heryeriyle yönetirdi çünkü enerji gerekiyor bunun için bu yüzden onları kafana takma sen:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
LightMagic

peki :) yapmaya calısıcam ben .. çalışmalara devam :)