Cok garip elektronik aletler...

Moderatör: Sai

ByRALpH

Cok garip elektronik aletler...

Okunmamış mesaj gönderen ByRALpH »

Cok garip bir olay oldu daha dun aksam tanıstım telekineziyle parapsikoloji ilede az cok ilgim vardı cunku gercek olduguna %100 inanıyorum astral seyahat yapıyordum bıraktım telekineziye basladım psi-wheel döndürmeye calıstım cok az bir titredi sonra durdu enerji akısı fln birazda izledigim filmlerden cok iyi canlanırıyorum ama tam olarak donmuyor yatarken (yine dun) ruyamda birden boyle heyecanlanma durumu oldu sanki bi güç dışarı hızla cıktı sonra yanımdaki telefonun ısıgı yanıp yanıp sonuyodu yani normalde sadece caldıgında yanar ama yanıp yanıp sonuyodu korktum sonra baska odada uyudum sabaha gittim baktımki ışık normal duzgun calısıyor bu nedendir telekinezi ise neden psi-wheel ceviremiyorum sunuda belirteyim %100 inancım tam .

ByRALpH

Re: Cok garip elektronik aletler...

28 kişi yazmış 1 yardım eden yok 1 iletidenmidir bilmiyorum :P merak etmeyin 2 günde bırakacak biri değilim
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Kimsenin yazmamış olmamasının nedeni Mesajınız Onay sürecinde idi. Herkesin gördüğünü sanmam.

Yaşadığınız olaya gelince. Duyu dışı algıları geliştirmek için yapılan tüm faaliyetler normalde kullanılmayan enerjileri açığa çıkarmaya başlar. Fakat belli bir tecrübe kazanılıncaya kadar bu enerjiler kontrolsüz olurlar. Herkes bu tür olayları yaşayacak diye bir kural da yok. Kişinin Madde ve Mana beden arasındaki ilişki ile alakalı bir durum bu. Enerji kontrol altına alındığında kontrolsüz durumlar yaşanmayacaktır.
Yarım bilgi ile yola çıkılmamalı. Bir konu hakkında detaylı araştırma yaptıktan sonra çalışmaya başlamak gerekir.
Aramak, güzel bir çabadır.
ByRALpH

Yardımlarınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
qnur55
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen qnur55 »

Ben Çok Fazla Sitede Araştırma Yaptım Çok Fazla TEknik Gördüm Farklı Yazıları KArşılarştırdım Sonra Bilenlere Sordum Yani Öle Yarım Bilgiyle Yola Çıkmadım Ama 3 Gündür 1 Tur Dondurdum Psi-wheel'i Ama İnancımı yitirmeden devam ediyorum..

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

ByRALpH yazdı:Yardımlarınız için teşekkürler.
Rica ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

qnur55 yazdı:Ben Çok Fazla Sitede Araştırma Yaptım Çok Fazla TEknik Gördüm Farklı Yazıları KArşılarştırdım Sonra Bilenlere Sordum Yani Öle Yarım Bilgiyle Yola Çıkmadım Ama 3 Gündür 1 Tur Dondurdum Psi-wheel'i Ama İnancımı yitirmeden devam ediyorum..
En ideali budur. Telekinezi çalışmalarına başlamadan önce Telekinezi hakkında bulduğunuz tüm kaynakları okuyun, imkan varsa konuyla ilgili kitaplar alın okuyun. Tüm teknikleri gözden geçirin. Sonra oturup size en uygun teknikleri bir araya getirip Size ait özgün bir teknik oluşturun. Çünkü bir teknik herkeste aynı etkiyi yapmaz. Herkesin zeka türü, duyuları algılamaları, bakış açıları farklıdır. En iyi sonuçlar size ait olan tekniklerle ortaya çıkacaktır.

Telekinezi insanı Cennete götürmez, zengin etmez, hayatta başarılı da yapmaz, saygınlık ta kazandırmaz. Ancak Perdeleri aralar, Güven verir, Sabrı öğretir, İnsanın ne denli güçlü olduğunu gösterir, Size özgünlük ve farklılık katar. Belki Kaf dağını buldurmaz ama en azından Dağın resminin bulunduğu dolabın hangi şehirdeki, caddedeki, mahalledeki ve sokaktaki evde olduğunu bilirsiniz. Ve Varsa eğer yeterli sabrınız en azından o evde bulunan dolaba ulaşabilirsiniz. Ötesine geçebilecek kişi sayısı zaten sayılıdır. Sanırım anlatabilmişimdir.