Telepati ve zihin savaşları

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
rapPRENS

Telepati ve zihin savaşları

Okunmamış mesaj gönderen rapPRENS »

Telepati ve Zihin Savaşları-I-II/Son III eklendi
(I)Merhaba arkadaşlar.Telepati konusunda kendime ait bir takım noktalara değinerek sizlere faydalı olmayı amaçlıyorum.Telepatide önemli olan hangi durumda daha iyi olduğumuzu anlamaktır.Alıcı mı,verici mi,her ikisi birden mi?Çalışmalarımızı en iyi olduğumuz duruma göre yapmalıyız.Bu bağlamda sözü sürekli bahsi geçen ''zihin kontrolü ve/veya zihne sızma'' konusuna girmek istiyorum.Öncelikle kendi zihninizi tanımak durumundasınız.Sizin zihninize nereden,nasıl girilebilir,zayıf ve kırılma noktaları nereleridir,hangi şekillerde daha kolay girilebilir?Bunları telepatik gücü olan herkes keşfedebilir.Açın ve kendi sisteminize bir göz atın,muayane edin,çok şaşıracaksınız.Size sayfalarca makale okutmaktan çok daha iyi bir yöntemdir kendinizi tanımak.Bu konuda başarı sağlayıp daha iyi algılayacaksınız herşeyi.Kendi sisteminizi tanıdıktan sonra harbe hazırlık yapmalısınız.Harp/Savaş kelimesini yabana atmayınız.Sonuçta sizin zihniniz özel topraklardır ve her türlü giriş saldırı olarak nitelendirilmelidir.Hal böyleyken savunma,saldırı,sızma ve savaş gibi kelimeleri kullanmak yerinde olacaktır.Hazırlık yaparken unutmamanız gereken savunmanızı ayarlamaktır.Ve savunma çok önemlidir.Genel savaş stratej ve doktrinlerinden ayrılan bir durum vardır burada;Zihin Savaşında en iyi savunma saldırı değildir.Burada söz konusu olan fiziksel bir eylem değildir ve fiziki bir tahribat söz konusu değildir.Ancak ve ancak çok ileri düzeylerdeki saldırılarda telepatiye elektrokinezi ve telekinezi eklemek durumunda hedefin organizmasına ve vücudundaki elektrik akımına saldırmanız akabinde hücresel bazda da olsa fiziki tahribat söz konusu olur.
Telepatik Savaşta kişinin paranormal yeteneğiyle zekasını aynı anda kullanması gerekli olup sürekli eğitim ve gelişme gerekir.Okuduğunuz,duyduğunuz ve gördüğünüz herşey bu savaşta inanılmaz silahlara dönüşebilir.Bu savaşın sanatını yaratma çalışmalarını yıllardır istihbarat teşkilatları ve çeşitli ordular yapıyor.Her savaş bir taktik ve sanat gerektirir.Hepinizin lisede gördüğü milli güvenlik derslerinde harp çeşitleri sizlere öğretilmişti.Harp çeşitleri arasında özellikle son 70 yıldır Psikolojik Harp ön plana çıktı.Artık yeni bir kavramın da ciddi bir şekilde ele alınıp literatüre geçmesi gerekir.Bu PARAPSİKOLOJİK HARP olmalıdır.
(II)Artık literatüre girmesi gereken terim ''Parapsikolojik Harp'' tir.Gelelim bizim ne yapacağımıza.Askeri veya istihbari anlamda ülkemizde bu konulara eğilim düzeyini bilmiyorum belki ilgileniliyordur ama biz bilmediğimize göre kendi çalışmalarımızı yapacağız.Öncelikle uğraşacağımız şeyi ele alalım.Karşımızda teknolojinin son safhasıyla teçhizlenmiş ciddi eğitimli rakiplerimiz olduğunu kabul etmeliyiz.Ve biz iki ciddi rakibi ele alacağız.Rusya Federasyonu(Росси́йская Федера́ция, Rossiyskaya Federatsiya) ve Amerika Birleşik Devletleri(United States of America) bu anlamda iki önemli ve ciddi rakiptir.Özellikle soğuk savaş döneminde tabiri yerinde olursa çılgınca çalışmalara hız verdiler.Bunlara örnekler vermek gerekirse,kozmonotlarla telepatik iletişim,kıtalararası balistik füzeleri düşürmek,sorgu tekniklerinde kullanmak,zihin yoluyla suikast,yer altı silolarını ve sığınaklarını saptamak,savaş esnasında siperdeki birliklerin savaş isteğini ve moralini kırmak gibi birçok çalışma yapıldı.Yeri geldi bu teknikleri hedefin bölgedeki sulara istihbarat elemanları ile kimyasal karıştırarak,piyasaya ve eğlence yerlerine farklı amaçları olan uyuşturucular sokarak,evlerde kullanılan bazı teknolojik aletlere yonga teknolojisi ile vericiler ekleyerek vs. vs. ile kolaylaştırdılar.Burada tek tek o proje ismi bu proje ismi diye yazmayacağım.Bu yazı bir ispat yazısı değildir,şimdiye kadar öğrenenler mutlaka öğrenmişlerdir,bilmeyenler ise bilmemezlikten geldikleri veya inanmadıkları için bilmiyordur,istisnalar elbette vardır,ama ben birşeyleri ispatlamaya girişmeyeceğim.Yazıyı ele alacak olan sizler kendinize göre birşeyler edineceksinizdir veya gözardı edeceksinizdir.Şimdi hem Rus hem de Amerikalı rakiplerimiz(düşman demiyoruz şimdilik) çeşitli dalga boylarını çeşitli vericilerle yayıyorlar,aynı zamanda bizim yaydığımız sinyalleri tespit edebiliyorlar.Önce bilgi güçtür cümlesini unutmayalım.Zaten elektronik ortamda bütün bilgilere erişebilecek kapasitedeler,sınırlı olarak ordulara ve ülkelerin istihbarat ve emniyet birimlerine de sızabiliyorlar.Yeri geliyor darbeler yaptırıyorlar,ekonomik çöküntü yaratarak herşeyi kontrol ediyorlar.Peki özgür(!) dünyada elimize bize ait olan ne kaldı?Çok değerli ZİHİNLERİNİZ.Sırada bunu da görebilmek yeri geldiğinde etkileyebilmek hatta sahip olmak var.Yani bütün bunlara bilgi güçtür mantığıyla yaklaşabiliriz.Ötesi zor yorumlar olacaktır.Ve geliyoruz siz değerli paranormal yetenekli arkadaşlara.Lütfen diğer arkadaşlar alınmasınlar ve tepki göstermesinler ama eğer siz kendiniz farkında olarak karşı koyamıyorsanız yani yetenekleriniz yoksa yapılabilecek pek birşey yok.Paranormal yeteneği olan arkadaşların da yapabilecekleri sınırlı.Çünkü hergün yabancı kanallarda ve bazı (Times gibi) dergilerde hem subliminal mesajlar alıyoruz hem de tükettiğimiz gıdalarda ve masum görünen ilaçlarda onların bu kontrolü kolaylaştırmasını sağlayan maddeleri vücudumuza/beynimize alıyoruz.Elbette iki uyduyla bir bilgisayarla yetinmeyeceklerdi.Bu etkiyi kolaylaştırabilecek her yolu düşündüler ve çalışıyorlar.Bundan kuşku etmeyin.Başarıya giden her yol mübahtır mantığı insanoğlunda oldukça bu uygulamalar da olacaktır.Dediğim gibi gelelim paranormal yetenekteki arkadaşlara.Sizin yüzünüzden bu kadar sıkı çalıştıklarını bilin ilk önce.Çünkü sizin beyinleriniz farklı bir açıklıkta ve direnci daha bilinçli şekilde oluşturulmuş.Siz daha iyi hissedebilirsiniz dışarıdan gelen bir tehdidi ve siz rakiplerin yolundaki taşlarsınız.Sizler bir nevi direnç noktalarısınız.Diyeceksiniz ki biz bunu nasıl yapacağız?Öncelikle şunu belirtelim ki,karşımızda normal savaşlardaki gibi düzenli fakat gizli bir ordu var.Buna karşı koymak için belki düzensiz ordu taktikleri işle yarayacaktır fakat muzaffer olmak için düzenli ordu mevcudiyeti sağlanmaladır.Bu ne sizin ne benim ne de başka sivillerin işidir.Bu devletin emniyet güçlerinin yapması gereketiği ve organize edeceği birşeydir.Henüz yasalara paranormal meseleler girmemiş olsa da emniyet birimleri dışında oluşturulacak herhangi bir direnç oluşumu mantık olarak çeteciliğe girecektir.O yüzden bütün bu konularda birbirinizden bağımsız ve tek başınızasınız.Ve bu tek direnç noktası oluşturmak kavramında size kimse karışamaz çünkü söz konusu olan kişisel haklarınız kendi zihninizdir.Umarım bir gün üniversitelerimizde bu konular ciddi bir biçimde araştırılıp gerekli kademelere bu ar-ge sonuçlarıyla personeller alınır. Elbette benim elimde büyük ar-ge fırsatları yok,teknoloji yok,hali hazırda belli bir teknikte yok açıkçası ama kendi deneyimlerimi paylaşarak küçük te olsa yardım edebileceğimi en azından aklınız bir köşesinde bazı gerçekleri birşekilde aydınlatmaya çalışmak istediğimi söylemek istiyorum.
(III)Arkadaşlar kendi beynimizi ve sistemimizi iyice tanıyalım.Telepati yapmak karşı tarafın zihniyle haşır neşir olmaktır ve sonraki adım çeşitli etkilerde bulunmaktır.Şimdi karşı tarafa etki etmeye çalışın demiyorum,zaten etik de değil ama bunu karşı tarafa yapmadığınız takdirde size de nasıl yapıldığını anlayamazsınız.Bunu bir çeşit olarak programlama olarak ele alın.Savunma,saldırı,tuzak,labirent sistemlerini kendi sistemlerinize göre işlemelisiniz.Önceden hatta bir kullanım klavuzu bile hazırlayabilir,notlar alabilirsiniz.Mesela şu durumda şu programımı çalıştırmalıyım gibi.Önceden programı hazırlayın,tatbik edin ve durum senaryolarına göre kullanılacağı yerleri belirleyip programlarınızı hafızanızın bir bölümüne atın.Zaten not da aldığınızdan daha sonra açıp bakabilir,yükseltebilir veya silebilirsiniz.Bu bazen teknikler dışında içinize de doğarak,doğaçlama yaparak da yapabileceğiniz bir işlemler sırasıdır..Çünkü burada herşeyin detayına inmek mümkün olmayabilir zira küçük bir kitap oluşabilir.Son söz olarak;yeteneklerinizi kullanmadan ölmeyin.Gerekirse onları bir silaha dönüştürmekten çekinmeyin,doğruluk ve iyilik adına kullanın.Çünkü bizler açıkça bilmesek de oralarda biryerlerde bunları makine ve teknolojiyle birleştirip silah olarak kullanmaya hazır olanlar var.Önce kendimizi sonra ailemizi,sonra da toplumumuzu koruyalım,gerekirse de cevap verelim diye her yönden kendimizi geliştirelim.

alıntı
bir ışık bir işaret gönderyaRAP
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Re: Telepati ve zihin savaşları

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

Ellerini kullanmadan zihinle savaş diye birşey olailir miki??
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Dalgami geciyosun bu yuzden »kaybolan , yokolan ulkeler kara parcalari var « bununla ilgili kara orgutler ve hatta devletin icinde olanlar var her ne kadar bircogu(hepsi degil) kanitlanmamissada bircogu gercek ... eskiden rusya simdi amerika gercekten iyi
Kullanıcı avatarı
archipallium

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

özellikle rusyada telepatik bir tim var ve yanlış hatırlamıyorsam bi başkanın hayatını katilin zihnini okuyarak kurtarmışlardı...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Ya harika bişi ya bizde yapabilirmiyiz kiii ??
ed155

Okunmamış mesaj gönderen ed155 »

elbette neden yapamayalım
I'm have returned
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

bunları yapmak için bi ustanın olması lazım..
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

tüm ustalar 0 dan başladı
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

netenes yazdı:tüm ustalar 0 dan başladı
İşye duymak istediğim cevap harikasın kardes...
ed155

Okunmamış mesaj gönderen ed155 »

Benimde ilgi çekmek istediğim bi noktaya değindin işi öğrenmiş adam gelio bana artizlik yapıo ben yapıoyom diye bende sende bi zamanlar yapamıyodun diyom oturup kalıyo (kısaca herkes 0dan başlar)
I'm have returned