Düşen Melek LUCİFER
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- fenomen
- Yönetici
Re: Düşen Melek LUCİFER
Yaw nerden buluyorsunuz boyle konulari.dusen melek lucifer:D:Dner4den dusmus bu melek 3 katdan mi?:D
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- HİPerSPAce
Bi yerine bişey olmuş mu bari? :Dfenomen yazdı:Yaw nerden buluyorsunuz boyle konulari.dusen melek lucifer:D:Dner4den dusmus bu melek 3 katdan mi?:D
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
- dhonmess
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
:D:D yaw var ya hiç dalgaya alınacak konu değil aslında ama konu farklı şekilde yansıtılınca(düşen melek lucifer falan :S ) bu hallere geldi :D
aslında mantıklı düşünürsek melekler nurdan yaratılmıştır ve onlarda nefis yoktur yani ALLAH'ın emirlerine karşı gelemezler ancak şeytan cin olduğu için onda nefis vardır. ALLAH'a karşı müthiş inancından ve ibadetinden dolayı ALLAH onu yanına almıştır.fakat o anki kibirle cennetten kovulmuştur.
aslında mantıklı düşünürsek melekler nurdan yaratılmıştır ve onlarda nefis yoktur yani ALLAH'ın emirlerine karşı gelemezler ancak şeytan cin olduğu için onda nefis vardır. ALLAH'a karşı müthiş inancından ve ibadetinden dolayı ALLAH onu yanına almıştır.fakat o anki kibirle cennetten kovulmuştur.
Dh0фnM€$
Gülmek bir mükafattır ağlayan gözlerin gördüğü
Ölüm bir karanlıktır tüm ışıkların söndüğü
İnanç bi tarladır hedefi olanların sürdüğü
Madalyon iki taraflı iyi ve kötünün böldüğü...
- dhonmess
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
arkadaşlar tabi yanlışım da varsa düzeltin ama benim okuduğum kitaplarda böle yazıyordu ve hocalardan da bu şekilde öğrendim(tabi konu bilindiği için özet geçtim)
Dh0фnM€$
-
İslami açıdan melekler ihanet edemez.Ama farklı inanıslarda olabilir.Ben islami açıdan olayı alıntıladım.Artık u zamasın bu konu...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- kinetik_prens