Merhabalar

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
oze

Merhabalar

Okunmamış mesaj gönderen oze »

Herkeze selam, forumda yeni üyelerin yazabileceği bir yer bulamadığım için buraya konu açtım.
Adım Ozan. 25 Yaşındayım. Denizlide oturuyorum.
Küçüklüğümden beridir bu tür konulara çok alakalıyım forumu bir süredir takip ediyorum. teknikleri okudum ve 2 gün önce denemeye başladım. mum ışığını yaklaşık 2 metreden kontorol edebiliyorum. fakat kontrolsüzce kontrol ediyorum. tamamen kapalı bir ortamda, ışık sapıtıyor istediğim gibi yönlendiremiyorum. yoğunlaştığımda sürekli sağa sola yatıyor, incelip kalınlaşıyor. psi whellde sadece bir tur döndürebildim. aynı şekilde havasız ve akımsız bir ortamda kağıta bir hareketlenme oluyor fakat kontrolü elimde tutamıyorum. önceden beridir böle birşeyi yapabileceğime inandığım için konsantrasyonda pek sorun yaşamadım. tek problemim kontrol. iyi çalışmalar arkadaşlar..

Kullanıcı avatarı
Sevkan

Re: Merhabalar

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

slm bende yeni üyeyim ama 3 gündür forumu cep telefonundan takip ediyordum msj yazamadım telefondan zor olduğu için :D ama şimdi bilgisayardan yazıyorum öncelikle forum çok güzel ve faydalı bende faydalı çalışmalar yapıp paylaşıcam 2 gündür uğraşıyorum psi wheel bazen dönüyor ama hava akımı olduğundan şüpheleniyorum bazen hiç dönmüyor acaba üstüne bardak koyup denesem dönermi?? neyse herkese çok teşekürler çok güzel bir site bazılarına telekinezi saçma geliyor gülüyorlar ama ben inanıyorum ve başaracağım gelişince ampul patlatıp küçük cisimleri hareket ettirmek istiyorum :D inş. başarırım tekrar sitede emeği geçen herkese teşekürler ve telekinize inanan ama başaramayan arkadaşlar durmadan yılmadan devam edin başaracaksınız yeterki inanın :!:
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

daha öncede çoğu yerde bu problemi yaşayanları gördüm kapak olayına girişmen gerekir..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

multiplayer1 yazdı:daha öncede çoğu yerde bu problemi yaşayanları gördüm kapak olayına girişmen gerekir..

Arkadasim hakli.bu arada senden ne deyisiklikler oldu memnunmusun teknikden? :)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
oze

http://videos.streetfire.net/video/Tele ... 559354.htm

2. gün aksam denemem. simdilik elimden bu kadar geldi.

Kullanıcı avatarı
oze

http://videos.streetfire.net/video/Tele ... 639487.htm

Merhabalar yeniden.. aradan biraz süre geçti. İbrahim Duygulu Arkadaşımızında yardımları ile biraz daha ilerledim sanırım. Az evvel çektiğim bi video arkadaşlar.. Yorumlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

psi wheel de daha amatörsün videoya göre..kapak çalışmasıyla kendini daha da geliştirebilirsin..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
oze

sadece düsüncelerimde sağ ve solu karıştırıyorum. ama bu videoda sağa ve sola döndürebildim kendi isteğimle.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

o zaman 2. kademeye geçmişsin.. öncelikle biraz daha hızlandırmaya çalış.. bunu da başarırsan psi wheel'i bir bardağın içinde çevirmeye çalışş
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
oze

teşekkür ederim yorumların için. elimden geldiğince yapmaya devam ediyorum. gelişmeleri sizinle paylaşırım.