Bu teknik ile herşeyi yapabilceksiniz!
- Eluftbiegen
- Yeni Kullanıcı
Bu teknik ile herşeyi yapabilceksiniz!
Ölene kadar isteğinizle namaz kılın sonra Allahın izniyle cennete girerseniz herşeyi yaparsınız,psiball , hava bükme herşeyi! ;) Yalan mı?
Ayrıca %100 güvenilir bir teknik
Ayrıca Dünya hayatında kendine güveniniz gelmesi için Karateye gidin , konst. arttırıyor , sarı kuşağım cok işime yarıyor.Kendime güvenmemi sağlıyor.
Ayrıca %100 güvenilir bir teknik
Ayrıca Dünya hayatında kendine güveniniz gelmesi için Karateye gidin , konst. arttırıyor , sarı kuşağım cok işime yarıyor.Kendime güvenmemi sağlıyor.
- qnur55
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: Bu teknik ile herşeyi yapabilceksiniz!
Ya Adam Gibi Bişi Yaz Dicektim Ama Haklısın ;)
-
Eluftbiegen,haklısın ancak önemli olan öbür Dünya'da bunu başarabilecek olmak değil amaç.Önemli olan şimdiki yaşadığımız Dünya'da Başarmak!!
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
ibende kung fu,tekvando,karateyle uğraşıyom ama kurs olmadan işte gidenlerden teknikler bacak açma shaolin kungfu filan ama fazla güven veriyo birde çok enerjik oluyom:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
Arkadaşım burası telekinezi forumu islami sohbet odası değil.Düşüncelerini paylaşmanda bir sakınca görmüyorum fakat alaya alıyorsun.Sen hala bu foruma girmene rağmen bazı şeyleri aşıp bazı şeyleri anlayamamışsan sana hayatta başarılar diyorum.Bir sürü yazı koyuyoruz okumanız için hiç mi okumuyorsunuz abuk subuk konular açarak forumu işgal ediyorsunuz?Bari işin aslını okuyun sonra konuşun işin aslını bilmeden burada bazı tekniklerin ismini yazarak kendi düşüncelerinizi ifade etmekten bıkmadınız mı?
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- daimon
criminal_1994 yazdı:Arkadaşım burası telekinezi forumu islami sohbet odası değil.Düşüncelerini paylaşmanda bir sakınca görmüyorum fakat alaya alıyorsun.Sen hala bu foruma girmene rağmen bazı şeyleri aşıp bazı şeyleri anlayamamışsan sana hayatta başarılar diyorum.Bir sürü yazı koyuyoruz okumanız için hiç mi okumuyorsunuz abuk subuk konular açarak forumu işgal ediyorsunuz?Bari işin aslını okuyun sonra konuşun işin aslını bilmeden burada bazı tekniklerin ismini yazarak kendi düşüncelerinizi ifade etmekten bıkmadınız mı?
kesinlikle haklısın ... yeni üye oldum ama ilk aktif konularda böyle bir şey görmek şaşırttı doğrusu ciddiyet gerçekten şart
la tahzen
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
eluftbiegen her şeyin bu kadar basit olduğunu mu sanıyorsun, her namaz kılanın cennete gideceğini, her ibadet edenin allahın rızasını kazanacağını mı sanıyorsun.sence islam bu kadar basit mi? islam sadece namaz, oruç, hac, zekat mı?sadece bunları yaparsan taklidi bir imana sahip olur ve asla cennete gidemezsin.islamda ibadet çok önemlidir ama ibadetten daha önemli bir şey varsa o da araştırmadır, sorgulamadır.araştırırsan, sorgularsan bi de bunun yanında Allah'a hakkıyla ibadet edersen işte o zaman cennete gidersin.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-