Telkinlerimin İşe Yaraması İçin
-
Telkinlerimin İşe Yaraması İçin
Arkadaşlar şimdi bir deney yapıyım dedim.Kaynak bir su aldım ve sürekli suya fısıldadım elime suya soktuğumda elim yanmıycak elim acımıycak diye.İçimdende inandım ancak olmadı neden acaba.Yeterince odaklanmadımmı
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telkinlerimin İşe Yaraması İçin
İnandırıcı olması gerekir. Kendini değil su moleküllerini inandırmalısın.
Karşına bir kaç kişiyi al, Suyu masanın üzerine koy. Ve yüksek sesle, Muzaffer bir kuman edasıyla, Emrini askerlerine dinlettirecek bir komutan gibi "Elimi yakmayacaksın, Elimi yakmanı istemiyorum" Tarzı emir kipinde emirvari cümleler kur ve korkma daldır parmağını suya
Karşına bir kaç kişiyi al, Suyu masanın üzerine koy. Ve yüksek sesle, Muzaffer bir kuman edasıyla, Emrini askerlerine dinlettirecek bir komutan gibi "Elimi yakmayacaksın, Elimi yakmanı istemiyorum" Tarzı emir kipinde emirvari cümleler kur ve korkma daldır parmağını suya
Aramak, güzel bir çabadır.
-
%100 DÜŞÜNCE GÜCÜ adlı kitabı okumanı tavsiye ederim .. (: az açıklama yapmamıda istersen..
Bilinç emirleri verir , Bilinç altıda uygular. Kurala dayalı çıkarım, iki önermeyi alıp bir araya getirerek bunlardan bir sonuca ulaşmak demektir.. klasik bir örneği ele alırsak :''' Bütün ruslar komünisttir. Müzik evinde çalışan adam Rustur . O zaman o bir komünisttir ''' Halbuki Rus halkının sadece küçük bir kısmı komünisttir. Ohalde , Müzik evinde çalışan adamın komünist olmama olasılığı vardır..
Bilinç; Bilinçaltına direktifler verir Bilinçaltı yanlızca emirleri alıp bunları kurala dayalı çıkarımla yargılayarak yerine getirir...
Örneğin ; bir gün terliyken açık pencerenin önünde rüzgara karşı oturduğunuzu varsayın. o anda ferahladınız ama aynı zamanda bir rahatsızlık hissettiniz; çünkü bi yerlerden '' Cereyanda kalmanın soğuk alıgınlığına neden olduğunu '' duydunuz..
bu sözlere duyduğunuz inanç Nezle olmanızı garantiler ve olursunuz..
Aslında hastalığın nedeni cereyanda kalmak değil cereyanda kalınca hasta olunduğuna inanmaktır...
Ayrıca bir de tavsiye veriyim sana (: bilinçaltı olumsuz kelimeleri anlamaz elim yanmıycak dersen aksine daha çok bile yanabilir.. mesela ellerinin soğuk hatta buz olduğunu suya da deydirince birbirlerini dengelediklerini imagine et .. ama dikkatli ol ellerinin yanmadığını değil olumsuzluk yok.. birbirlerinin sıcaklığını dengelediği yönünde telkin vermen yeterli olabilir geriside senin gayretine kalmış bir şey ;)
Dikkat .. En ufak olumsuzluk önünüze sizin bile tahmin edemiyeceğiniz engeller koyabilir..
Bilinç emirleri verir , Bilinç altıda uygular. Kurala dayalı çıkarım, iki önermeyi alıp bir araya getirerek bunlardan bir sonuca ulaşmak demektir.. klasik bir örneği ele alırsak :''' Bütün ruslar komünisttir. Müzik evinde çalışan adam Rustur . O zaman o bir komünisttir ''' Halbuki Rus halkının sadece küçük bir kısmı komünisttir. Ohalde , Müzik evinde çalışan adamın komünist olmama olasılığı vardır..
Bilinç; Bilinçaltına direktifler verir Bilinçaltı yanlızca emirleri alıp bunları kurala dayalı çıkarımla yargılayarak yerine getirir...
Örneğin ; bir gün terliyken açık pencerenin önünde rüzgara karşı oturduğunuzu varsayın. o anda ferahladınız ama aynı zamanda bir rahatsızlık hissettiniz; çünkü bi yerlerden '' Cereyanda kalmanın soğuk alıgınlığına neden olduğunu '' duydunuz..
Aslında hastalığın nedeni cereyanda kalmak değil cereyanda kalınca hasta olunduğuna inanmaktır...
Ayrıca bir de tavsiye veriyim sana (: bilinçaltı olumsuz kelimeleri anlamaz elim yanmıycak dersen aksine daha çok bile yanabilir.. mesela ellerinin soğuk hatta buz olduğunu suya da deydirince birbirlerini dengelediklerini imagine et .. ama dikkatli ol ellerinin yanmadığını değil olumsuzluk yok.. birbirlerinin sıcaklığını dengelediği yönünde telkin vermen yeterli olabilir geriside senin gayretine kalmış bir şey ;)
Dikkat .. En ufak olumsuzluk önünüze sizin bile tahmin edemiyeceğiniz engeller koyabilir..
BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK İSTER...
-
çok teşekkür ederim mesela şöyle desem olurmu yüksek sesle suya.Benim ellerim buz gibi siz birbirinizi dengeliyceksiniz
-
cevap yokmu arkadaşlar :D
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Rica etme emir ver imajine et kendine telkin ver tamamdır ben bunu çok yaptım
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Ya pardon yanlış oldu
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
telkin konusunda bir bilgim yok ama galiba meditasyonla öyle bir duruma gelmelisin ki bilincin sadece telkinlere açık olsun.ve ayrıca elimi yakmışlığım var,soğuk suyla dene
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
plasebo etki yanil0nelines2 yazdı: Örneğin ; bir gün terliyken açık pencerenin önünde rüzgara karşı oturduğunuzu varsayın. o anda ferahladınız ama aynı zamanda bir rahatsızlık hissettiniz; çünkü bi yerlerden '' Cereyanda kalmanın soğuk alıgınlığına neden olduğunu '' duydunuz..
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-