Kağıda Bakarak Psi Weel Yapabilmek.
-
Kağıda Bakarak Psi Weel Yapabilmek.
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Bugün bende telekinezi'yi denemek istedim. Bu sabah ilk denememi yaptım ve yarım tur elimle döndürebildim. (eller kağıdın kenarında yanlış anlaşılmasın. :D ) Fakat nedense ben gözümle kağıda bakarak da döndürebildiğimi fark ettim. Sola ve sağa aynı zamanda onu durdurabiliyorum. Fakat uzun turlar değil yarım tur mesela sola yarım tur sağa yada döndüğü an içimden tekrar tekrar dur diyerek kağıdı durdurabiliyorum. Acaba göz ile yani sadece bakarak odaklanıp döndürmek mümkün mü ? Yoksa bu olay evin içinde olan hava akımından mı oluyor ? Bi' cevaplarsanız sevinirim. :)
-
Re: Kağıda Bakarak Psi Weel Yapabilmek.
odaklanarak döndürmek tabiki mümkün.. ayrıca odaklanırken ellerinide kağıdın yanına sabit bir şekilde koyarsan çok büyük faydası olur.. 80-90 tur çocuk oyuncağı gibi gelir . açıklamasıda manyetik enerjinin baktığın yerde toplanmasıydı..
BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK İSTER...
- essane
İlk denemende yapman ne kadar güzel.Keşke ben de yapabilsem,bugün 3. kez denedim hala 1 mm bile oynamıyor o kağıt :(
Bir yerlerde hata yapıyorum ama nerde olduğunu bir anlasam.
Ayrıca tebrik ederim.Kağıdı bakarak döndürebilmen mümkün.
Bir yerlerde hata yapıyorum ama nerde olduğunu bir anlasam.
Ayrıca tebrik ederim.Kağıdı bakarak döndürebilmen mümkün.
-
essane bugün üşenmessem (: yardımcı olması için ufak bi video koyucam.. ayrıca ellerinin pozisyonuna bakış açına ruh dinginliğine dikkat etmen lazım böylece başarını %99 'a çıkarırsın.. %100 allah işidir onu bilemem ama %99 garanti ;)
-
Bende yaptım. Böyle yarım tur dan daha az dönüyor. Bir sağa Bir sola. dur dedğimdede cok az daha gidnce duruo. Ya Ben odadki havadanmı yoksa kendi gücümlemi yaptım anlayamıyorum. :S
-
ben kendi psi wheel ime karsı koyamıyorum çok inatçı dur diyorum daha hızlı dönüyor fakat birşey sormak istiyorum dün 5 tur falan döndürdüm bunu fakat bugün eve yorgun geldim ve basım agrıyor bugün milim milim oynadı ruh hali wheelin dönmesini etkilermi konsantre açısından
- essane
Umarım üşenmezsin diyeyim o zaman :)l0nelines2 yazdı:essane bugün üşenmessem (: yardımcı olması için ufak bi video koyucam.. ayrıca ellerinin pozisyonuna bakış açına ruh dinginliğine dikkat etmen lazım böylece başarını %99 'a çıkarırsın.. %100 allah işidir onu bilemem ama %99 garanti ;)
Gerçekten koyabilirsen aşırı derecede memnun olurum.
Ya bir de bir şey diyeceğim;
Herkesin bir tekniği olmalı,herkes kendi tekniğiyle başarır falan diyorlar ya..
Teknikten kastettikleri nasıl imaje edeceğin falan mı?
Ben mesela kendimi gökyüzünde derin bir esintinin içinde gibi imaje ediyorum önümde de psi-wheel düzeneği var.Bu tür şeyler işe yarar mı?
alperoost;
Her ne kadar acemi olsam da ruh halinin çok fazla etkili olduğunu söyleyebilirim.
-
tabiki etkiler.. ruhsal güçleri geliştirme teknikleri adlı kitapta rahatlama ve meditasyon calısmaları var onları oku cok yardımı olur ;)
-
aynen teknik dedikleri nasıl imajine edeceğin.. kimisi deprem olduğunu ve döndüğünü imajine eder kimisi rüzgarla döndüğünü..
kısaca içinde psi-whellin döndüğünü düşündüğün herşey işe yarar diyebilirim..
kısaca içinde psi-whellin döndüğünü düşündüğün herşey işe yarar diyebilirim..
- essane
Peki teşekkür ederim.O zaman muhtemelen ortamda ya da düzenekte bir problem var.Şimdi gidip baştan yapacağım.Daha sonra da biraz uyuyup tekrar başlayacağım çalışmaya.Umarım bu sefer olur.
-