Chronokinesis ( Zaman Kontrolü) Anlatım

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Sevkan

Chronokinesis ( Zaman Kontrolü) Anlatım

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

Chronokinesis zamanı hızlandırmak yada yavaşlatmaktır. Bir gecede romanlar okuyabilir ve oyun ve sportif aktivitelerden daha kaliteli fotoğraflar çekebilirsin.Hani hızlı haeket ederken çekimler bulanık çıkar ya işte onu anlatmak istiyorum.
Chronokinesis zamanı yavaşlatma ve hızlandırma gücünüzdür. Eğer zamanı yavaşlatırsanız diğer insanlar sizi super kahraman gibi görürler çünkü zamanı yavaşlattığınızda o ağır zamanda normal hızınızda olacaksınız ve diğer insanlar sizi çok daha hızlı görecekler ve söylediklerinizi anlayamıyacaklar.Ama her şey yavaş olucak. Eğer zamanı hızlandırırsanız, her şeyi çok hızlı yada yavaş olarak görebileceksiniz. Zamanı yavaşlatmak hızlandırmaktan daha kolaydır.

İlk olarak akrep ve yelkovanı olan yani “tik tak” seslerini duyabileceğiniz bir saat alın ve kendinize rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer bulun. Saatin çıkardığı seslerini dinlerken zamanın gerçek olmadığına beyninizi inandırın. Saatten gelen sesleri dinleyin ve zamanın yavaşladığını yada hızlandığını düşünün. Bunu birkaç dakika yapın ve dinleyin, Eğer saatten gelen sesler az aralıklı yada çok aralıklı gelmeye başlamışsa başardınız demektir. Bu çalışma yeterli ve sonuç olarak artık bir saate ihtiyacınız olmayacak.

Zamanı Genişletmek

İlk Adım

İlk olarak bir sarkaç, saat yada eşit aralıklarla ses çıkaran herhangi bir araç gerekli. Rahat oturuş pozisyonuna geç.

İkinci Adım

Şimdi objenizin yada saatin, Tik, Tak, Tik ,Tak seslerini dinleyin daha sonra sese odaklanın ve Tik Tak seslerinin arasındaki boşluklara odaklanın, Sessizliğin enerjiniz ile karıştığına odaklanın ve insanın zaman tarafından yönetilemeyeceğini düşünün. Zaman insanlar tarafından oluşturulmuş basit bir kavramdır.

Üçüncü Adım

Şimdi vuruşlar arasındaki boşlukları dinleyin, Ve ölçüsünün azaldığına yani yavaşladığına konsantre olun.

Dördüncü Adım

Bunu birkaç kez yapın ve daha sonra vuruşların süresini uzatmaya çalışın. Eğer başarılı olursanız bir sarkaç yada saate ihtiyacınız kalmayacak. Çünkü artık zamanı kontrol edebiliyorsunuz.
Alıntıdır

Arkdaşlar bunu internette buldum ne kadar doğrudur bilemiyecem :) denemedim ama yinede paylaşmak istedim sevgilerle
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
Kullanıcı avatarı
Lúthien

Re: Chronokinesis ( Zaman Kontrolü) Anlatım

Okunmamış mesaj gönderen Lúthien »

Yok artık herşey tamamda aman abi zamanı kurcalamayın zaten büyük ihtimalle gerçek değildir olsa olsa saati bozarsınız o kdr :D yinede güzel paylaşım teşekkürler
Dünyadaki insanlar iki ayrilir evet, yüzüklerin efendisini okumus olanlar ve okuyacak olanlar...
-King-Ping-

Okunmamış mesaj gönderen -King-Ping- »

Arkadaslar Ben Bunu İstemeden Yapabılıyorum
Ornek Futbol Oynarken Top Cok Hızlı Sekılde Ustume Geldı...
Kendımı bırden havada buldum kafa atmak ıcın cıkmıstım ama bı turlu havadan ınmıyodum..
Topa Baktım ve Ne Kadar Yavas Geldıgını Fark Ettım ...
Sonra Butun Arkadasların Seslerı Agır Agır Gelıyodu Sankı 1 Sanıyelık Anı 1-2 Dakıka Gibi Yasadim...
Bunun Gibi 1 bilemedın 3 An daha Yasadım Ama Gercekten Cok Guzel Bir An Oluyo ve Unutılmıcak Anların Arasına Mutlaka Giriyor ....
İyi Forumlar :)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

yok atik neler o senin psikoplojinin sana oynadigi oyundan baska bir sey deyil arkadasim :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Lúthien

Okunmamış mesaj gönderen Lúthien »

:lol: :lol: :lol: :D arkadaş yakında ışınlanmaya başlar
Dünyadaki insanlar iki ayrilir evet, yüzüklerin efendisini okumus olanlar ve okuyacak olanlar...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

:lol: :lol: :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Sevkan

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

king Ping sana öyle gelmiştir ama başka bi yetenek olabilir :D
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
Psycho

Okunmamış mesaj gönderen Psycho »

bilinemez belki başka bir yeteneği de olabilir Sevkan arkadaşımın dediği gibi :idea: :idea:
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
TLnY

Okunmamış mesaj gönderen TLnY »

bu konuyu görmemiştim mesaj atılınca gördüm ve soruyorum:

-Bunu başarabilen varmı şimdiye kadar?
Psi-Wheel Titreme hesabı :D
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

-King-Ping- yazdı:Arkadaslar Ben Bunu İstemeden Yapabılıyorum
Ornek Futbol Oynarken Top Cok Hızlı Sekılde Ustume Geldı...
Kendımı bırden havada buldum kafa atmak ıcın cıkmıstım ama bı turlu havadan ınmıyodum..
Topa Baktım ve Ne Kadar Yavas Geldıgını Fark Ettım ...
Sonra Butun Arkadasların Seslerı Agır Agır Gelıyodu Sankı 1 Sanıyelık Anı 1-2 Dakıka Gibi Yasadim...
Bunun Gibi 1 bilemedın 3 An daha Yasadım Ama Gercekten Cok Guzel Bir An Oluyo ve Unutılmıcak Anların Arasına Mutlaka Giriyor ....
İyi Forumlar :)
Panik atak olabilir bi psikoloğa gitsen iyi olur bence Bi kaç hap kullanınca geçio
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.