Chronokinesis ( Zaman Kontrolü) Anlatım

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: Chronokinesis ( Zaman Kontrolü) Anlatım

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

olayı uzatmak istemiyorum.. ben bu tekniği daha ilk duyduğumda anlamıştım böyle bir şeyin olmadığını.. hatta benden daha ileri seviyedeki hocalarıma da sordum var mı diye.. onların cevapları da benim düşüncelerim gibiydi..
::Welcome to home Bruce::
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

ddemmahum konuları sürekli kapatıyorsun herzaman haklı olamazsın bu kadar düşman olmanın sebebi ne sanırım mod olduğun için böyle oldu ama böyle tartışma ve bilgi paylaşımları yapmak için buradayız tartışalımki doğru seçeneği bulalım kestirip atarak sonlanmaz bu konu bence var choronokinezi insan isterse herşeyi yapabilir yapamayacağı şeyler ise zaten aşırı uç noktalardır mesela birşey yaratmak(daha doğrusu yarattığını sanmak) allahı yalanlamak(allah kimseyi o duruma düşürmesin) gibi ama bunların içinde zaman kontrolü yok yavaşlatılabilir veya hızlandırılabilir veya kendine göre yavaşlatılabilir yani beyinde daha fazla çalışanlar olacaktır o zaman daha iyi cevaplar alabiliriz
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Telekinezi her sey demek deyil!Insan her seyi yapmaga kadir deyil.Her seyin bir siniri var!Duydugunuz kinezilerin hepsi gercek deyil!Her sey telekinezidir.Telekinezi her seye davetiyedir.Hususende kapak calismasi.Muhammed kardesim cok guzel yapiyor isini.Uyduruk bir kinezinin var olmadigini belirtiyor sadece bu.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

ustam Ferdi abiden açıklama.. Telekinesiste enerjinize hükmedersiniz.. ama burda siz zamana hükmediyorsunuz.. zaman evrenseldir.. bi düşünün zamanı yavaşlattığınızı.. odanızda zamanı yavaşlattınız biri içeri girince nolacak? mantıksız geliyor ve tabii ki mantıksız.. netenes benim mod olmamla bunun hiçbir alakası yok.. ben zaten konunun en başında böyle bir şeye inanmadığımı olmadığını belirtmiştim.. konunun başına bakarsan iletilerimiz görebilirsin.. oke?
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

ddemmahum kardeş parapsikolojide tek düze düşünce ile ilerleyemeyiz..

Einstein'in açıklamalarında bile senin bu sorularının cevabı var. Ayrıca içeri girenlerin ne yaşadığna dair yabancı kaynaklarda bazı tecrübelerden bahsedilir. Amma yalan amma gerçek. En azından örnek teşkil edebilir. Ufkumuzu genişletebilir

Zaman fizikseldir. Avucunun içinde ve dışında bile ayrı şekilde işler. Avucunun içindeki zamandan bahsediyoruz. Evrensel zaman diye bir kavram yoktur. O zaman zaman diye bir kavramda olmazdı zaten. zaman soyut bir kavram olmuş olurdu
!ßR@H!M

Okunmamış mesaj gönderen !ßR@H!M »

zamanında einstein bile izafiyet teorisini çıkarmış yaa...burak aydına sonuna kadar katılıyorum...sanırım einstein and edington die bi film var ondada bu konu işlendiğini düşünüyorum en yakın zamanda izleyeceğim
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Eisteinin solediyi sadece bir fikir.Bu gerceklesmedikce sadece fikir olarak kalicak.Zaten Eistein zamanda yolculuk diye bir sey sunmus zamani durdurmak ve ya hizlandirmak dememis. Isisnlanma ola bilir mumkun.Ama zaman nasil kavram olursa olsun durdurulamaz.Yalniz yaradaniz "OL" emiryle durur ve ilerler.Zaten Allah Kiyamet gunune yaklasdikca zamani hizlandiriyor bun u fark etmiyormusunuz.Eskiden gun ne cabuk gecdi derken simdi hafta ay yil bile ne zaman gecdi diye sasib kaliyoruz.Zaten zamanin hizlanmasi ve durmasi boyle anlatilir.Yoksa zaman durur biz futbolda ve ya kosuda her kesin gozunde super hizli bir adam oluruz felan hikaye uyduruk.Boyle bir sey 0lmaz olamazda..
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

süper hızlı falan olamazsın çünkü yapmak aşırı ileridir konsantrasyonunu bozmadan koşman çok zor

evet o bir fikir ama herşey bir fikirden türedi değilmi?

hemen uyduruk diyip kesip atmak iyi değil bence biraz tartışalım derim zaman tek değildir bu kesin birşeydir heryerde farklıdır ben uzayı örnek verdim burak abi avucu örnek verdi ama farketmez zaman tek birşey değildir belkide zaman allahın yarattığı her varlık zerreciğinde farklı işliyordur
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

İzafiyet teorisi (Eş zamanlılık, özel gerelilik kuramı,) | E = mc^2 den yola cıkalım (c=> ışık hızı,uzay ile zamanın birbiriyle ilişkisinin temel özelliği) ışıgın hızı sabitir Tüm gözlemcilere göre değişmez. bide şöyle bişey var hiç bir madde ışık hızına ulaşamaz (: sonuç olrak referansımızı ışık olarak alsak bile hiç bir madde ışık hızına ulaşamıcagı için zaman kavramı aşılamaz
ikizler çıkmazı(paradoksu)
''İkiz kardeşleri ele alalım. Biri gezegenlerarası bir gezi için füzeyle yola çıkar; ikincisi yeryüzünde kalır. Dünyada kalan kardeş için, çok büyük bir hızla hareket eden diğer kardeşin kalbi kendi kalbine göre daha yavaş atıyor gibi gözükmektedir. Birinci kardeş Dünya'ya döndüğünde ikinciden daha genç olacaktır. Ama olay ikinci kardeş açısından incelendiğinde, füzede bulunana göre sonuç farklı olacaktır. Onun için, Dünya'da kalan hareket halindedir; o halde Dünya'da kalanın kalbinin kendi kalbine göre daha yavaş çarptığını görecektir ve karşılaştıklarında birinci ikiz, ikinci ikizin daha genç kaldığı izlenimini edinecektir. Peki, kim haklıdır? Ne biri, ne de öteki... İşte bu soruna ancak Genel Görelilik açıklama getirecektir.'' tırnak içindekiler
http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal ... radoks.htm den alıntıdır devamını merak edenler okuyabilir
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Zaman kontrolü diye bir şey yoktur