Sanırım bu çocuk profosyonel !
Moderatör: Sai
-
Sanırım bu çocuk profosyonel !
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9285978723
Aranızda bunu yapabilen varmı ? Bu çocuk kendini aşmış !
Aranızda bunu yapabilen varmı ? Bu çocuk kendini aşmış !
-
Re: Sanırım bu çocuk profosyonel !
Gerçekten aşmış.
- KaLaMaR
show tv de aref le ilgili bi haber yapmışlardı arefin üniversite arkadaşlarına nasıl biri neler yapıyor diye soruyorlardı o da yüzüğü havada çevirip gitmis yüzük hala dönüyormuş ... var yapanlar ...
Bla Bla Bla
- whaki
inandiniz ha ? :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- KaLaMaR
ortada ip yok mıknatıs tarzı şeler bile olsa havada sabit kalır...fakat dönüyor ? aynı olayı tvde de duyunca inandım...
Bla Bla Bla
-
Oyuncak bişeye benziyo şimdi biraz daha dikkatli izledimde.
- whaki
dikkat ettiniz mi bilmem ama kenarlarinda metal gibi bisey war, yani miknatis kullanarak cok rahat dondurebiliir, ayrice cocuk elini cekiyor ve o havada durmaya devam ediyor, eger bu gercekse ben o cocugun hocam olmasi icin elimden geleni yaparim ve o cocugun bu seviyeye gelebilmesi icin dogdugu andan itibaren calismasi gerekiyor...
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
15-16 senede olabilecek iş diyosun yani ? Bana uyar her türlü kendimi buna adıya bilirim.Askerde bile uğraşırım.Fazla birşey istemiyor zaten.Bir kağıt bile havada tutabilsen buda letivasyona girer.14-15 senemi buna vermeye razıyım.Ama önce yoğun konsantrasyona çalışmam lazım bir önerin varmı bunun için ?
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
bu küçük topaç trürü alet metalden yapılama bir uca sahip ve görülen dosya nın altında bir elektromıknatıs var bu sayede quantum levitasyonu denilen olay gerçekleşiyor daha önce bir deneyde kendim denmiştim.
-