ENERJİ WAMPİRLERİ-SALDIRILARI VE KİNEZİSYEN KORUNMA BİÇİMİ!

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
Kullanıcı avatarı
Sun's GirL

ENERJİ WAMPİRLERİ-SALDIRILARI VE KİNEZİSYEN KORUNMA BİÇİMİ!

Okunmamış mesaj gönderen Sun's GirL »

parapsikoloji ile ilgilenen insanlar dengesiz insanların kendilerini tatmin edeceği bir duvar
yada şemsiye etkisi yada onların kendilerini tatmin edebileceği bir güzergah olabilirler.
ancak kinezisyenlerin durumu daha farklıdır. Kinetik enerji kullanımı ve madde ile enerji
arasına girebilme yeteneği zayıf gelişmemiş zihin ruh ve beden formunda olan tüm canlılarca
zorla ve zoraki enerji alımı yolu için bir kaynak gibi durabilir. kinezisyenin enerjitik kullanımı özellikle
enerji çekemeyenlerce çekim gücü haline gelir. bu tür ruhlar genelde iki şekilde yaklaşacaktır.

1- yalakalık sahte dostane görüş kandırmaca rol ve sahte dostça davranış sergileyerek
kinezisyenin gönül rızası ile kendi enerjisini aktifleyebilme çabası

2- saldırganlık aşağılama bozgunculuk ile daha evvel denenmiş 1 inci yolun iflası ile en azından
negatif enerji yüklenme çabası.

enerji wampirleri genellikle yeryüzünde kendi enerjilerini üretemez evrensel enerjiyi çekemez alamaz ancak,
başkalarından elde ederek devam edebilen bir ruhsal yeteneksizlik durumudur. bu türlü durumda olanlar
ilk olarak kinezisyen tarafından farkedilir. zira saldırının direk hedefi odur.
adeta onun için gelinmiştir. kinezisyenin deneyimi ve enerji durumu durumu kontrol altına alması ve enerji
aktarımını bloke ederek saldırganı püskürtmesi ile şaşkınlığa düşen saldırgan için
-enerji kaynağı ve durması için bir gerekçe kalmadığından dolayı- gitmekten başka bir yol kalmaz...

geldiği gibi gidecektir..

fakat kinezisyen şunu anlamıştır. evrende yalnızdır, yetenekleri saldırıya uğrama gerekçesi olabilir!
ancak akan evren enerjisi onun herhangibir zarar görmesini engeller zira, saldırı evrene yapılmaktadır.
bilinçli elektrik hatlarına dokunan ve kül ve töze dönen insana ne olursa bu saldırganın sonuda öyledir.

Kullanıcı avatarı
iynx

Re: ENERJİ WAMPİRLERİ-SALDIRILARI VE KİNEZİSYEN KORUNMA BİÇİMİ!

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

aslında birde seçimli wampirler vardır.. bunlar hem enerji absorbe edebilme yeteneğine sahiptirler, hemde enerji üretebilirler... for ex: ben... :D
Kullanıcı avatarı
ahmedof993

Okunmamış mesaj gönderen ahmedof993 »

iynx yazdı:aslında birde seçimli wampirler vardır.. bunlar hem enerji absorbe edebilme yeteneğine sahiptirler, hemde enerji üretebilirler... for ex: ben... :D
Enerji üretmeyi ve enerji absorblamayı hayal ederek mi başarıyorsunuz ? :?:
Double Pipped Vs Mono Ampul Ft.Francis :)
Kullanıcı avatarı
iynx

hayalle başlarsınız.. ama ellerinizde karıncalanma hissedip çakra bölgelerinizde canlılık başladıysa, ve gelen enerji size yabancı gözüktüyse, bilinki başarmışsınızdır.. ayrıca enerji emmek de her zaman kötü değidir.. ben uyuyamadığı zamanlar uyuması için kardeşimin enerjisini çekiyorum.. 5 dk ya uyuyor.. sonrada o enerjiyi duvara dağıtıyor, odamı iyi enerji ile dolduruyorum.. transfer yani..
Kullanıcı avatarı
ahmedof993

iynx yazdı:hayalle başlarsınız.. ama ellerinizde karıncalanma hissedip çakra bölgelerinizde canlılık başladıysa, ve gelen enerji size yabancı gözüktüyse, bilinki başarmışsınızdır.. ayrıca enerji emmek de her zaman kötü değidir.. ben uyuyamadığı zamanlar uyuması için kardeşimin enerjisini çekiyorum.. 5 dk ya uyuyor.. sonrada o enerjiyi duvara dağıtıyor, odamı iyi enerji ile dolduruyorum.. transfer yani..
Merhaba, benim de kardeşim var ama ondan enerji çekmek ve ya odaya enerji vermek için ne kadar ve ne yönde çalışmam gerekir çok zaman alırmı ??

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

bunun icin sen bazi kinetikleri becermelisin.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
ahmedof993

Bazı kinetikler derken ?

Bugün Psi-wheel'i mi istediğim yönde döndürebiliyorum ama babam yanıma geldi ve bunun sebebi psi wheel in uclarının sivri olması ve elektron alışverişi yüzünden dönüyor dedi ve şevkim kırıldı acaba gerçekten sebebi bu mu lutfen arkadaslar baska bı sekılde Telekinezi yapmanın yolu yokmu ? Babam hava olmayacak diyor ucu sıvrı olmayacak dıyor kagıtı yuvarlak kesıp koydum ıpın ustune yıne dondu hava var dedı bardagın ıcıne koydum ama bu sefer kımıldamadı ? lutfen dıger tekniklerden bahsedermisinz ? :?: :?: :?:
Kullanıcı avatarı
iynx

psi-wheel de olmuyorsa, 0.7 kalem ucuyla dene.. ampul yakacak kadar elektrik üretsen bile grafit çubuk kolay kolay dönmez..
Kullanıcı avatarı
xxmustixx

Okunmamış mesaj gönderen xxmustixx »

Arkadaşlar bizler mutant değiliz. :D :D Sizler hemen 2 türlü telekinezis yaptınız. biri iyi biri kötü :D böle bişi yok. Siz Buralara getiriyosunuz
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
Kullanıcı avatarı
iynx

walla canım kardeşim.. gel onu kareşime anlat.. onu geçtim, şöyle anlatayım.. ben hiç spor yapmam.. o yüzden kilo problemim bile var.. kaldı ki hiç kaslı değilim ayrıca karacğier bozukluğu olduğu için eklem ağrılarım bile oluyorçç ama bu insan, düz duvara yumruk ta atabilior.. sağ elimle.. elimde hiç acımıyor.. solla ise yapamıyorum.. buda sağ el çakrasının gücüdür.. ;)