Kontrolü sağlayamıyorum
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Kontrolü sağlayamıyorum
arkadaşlar, telekinezi de 2. günüm ilk gün yaptığım da da yapabilmiştim ama bugün cok fazla yapamadım aslında bugün ellerimim kullanmadan yapabildim fakat bir sağa bir sola dönüyor (psi-wheel) sonra tak diye duruyor..yani sağa yada sola dönmesini ayarlayamıyorum öylece bakıyorum bazen hareket ediyor bazen etmiyor.. sonra da ansızın duruyor.. anlamadım gitti.. acaba düşünüyorumda birileri benle oyun mu oynuyor
yardım ederseniz sevinirim..

- multiplayer1
Re: Kontrolü sağlayamıyorum
bu çok normaldir ama bence direkt psi-whelle girişmen çok yanlış...
önce 2 ay süresince ters çevrilmiş kapağa bakıp enerjini ona gönderdiğini imajine etmen gerekir.eğe gerçekten bir gün enerjini kapağa iletebilirsen işte o gün bu problemden kurtulursun.2 ay uzun bir süre gibi gelebilir ama böyle bir enerji ve kavram için azdır bile..
önce 2 ay süresince ters çevrilmiş kapağa bakıp enerjini ona gönderdiğini imajine etmen gerekir.eğe gerçekten bir gün enerjini kapağa iletebilirsen işte o gün bu problemden kurtulursun.2 ay uzun bir süre gibi gelebilir ama böyle bir enerji ve kavram için azdır bile..
- fenomen
- Yönetici
Re: Kontrolü sağlayamıyorum
evet hemde cok az bir sure ama bazi seyler yapila bilinir
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-