Telekinezi Günah mı?

telekinezi günah mı, telekinezi yapmak günah mı?

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
BuRaK.D

Telekinezi Günah mı?

Okunmamış mesaj gönderen BuRaK.D »

Telekinezi Günah mı?

Arkadaslar telekinezi beyın gucuyle yapıldıgı ıcın ve Allah herkese beyın verdıgı ıcın butun ınsanlarda olması lazım yanı tek bır kısıde yok herkestekı bır yetenek ama acıga cıkartmak gerek oyle bılıyorum bırde sızın yorumlarını alayım dedım.. çünkü ben dinime baglı bırı oldugum ıcın boyle bıraz cekınıyorum ondan sımdıden tesekkurler... :)

sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekine ... tml#p91555

Ayrıntılı bilgi için: https://www.parapsikoloji.net/ruhsal-ye ... -gunah-mi/

Linkine bakılabilir...
En son Admin tarafından 06 Eyl, 21:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,kefene girecek kadar ufaksın.. KaFKeF

Kullanıcı avatarı
psychoz
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Re: TELEKİNEZİ GÜNAH MI ?

Okunmamış mesaj gönderen psychoz »

Günah değildir bu bizlere verilmiş bir yetenektir herkezde vardır bunu nasıl kullandığın önemli mesela bu güçleri kullanıp kendini bir tanrı gibi görürsen gösterirsen bu allaha şirk koşmak olur buda en büyük günahtır bu yeteneği bizlere veren allahtır sen doğru bildiğin yoldan git kötü amaçlar için kullanma.
Kullanıcı avatarı
BuRaK.D

Okunmamış mesaj gönderen BuRaK.D »

Saol dostum teeskkur ettim haşa oyle bır nıyetım yok :)
Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,kefene girecek kadar ufaksın.. KaFKeF
kaan24
Yaşadığınız İl: 4 Ağrı

Okunmamış mesaj gönderen kaan24 »

evet günah değildir . bi adam var telekineziye sihir dio açtım konuya yazmış gebercen sihir mihir kalmıcak :D
HER ŞEY Sadece TeLeKiNeZi!
heavenrose
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen heavenrose »

DEğildir tabikide :D
Neuwolf`
Alphawolf-

Kullanıcı avatarı
degre1

Okunmamış mesaj gönderen degre1 »

kardeş bu videoda sihir büyü falan günah diyor izlersen sevinirim sonuna kadar http://www.dailymotion.com/video/xdf5fc ... _lifestyle
Kullanıcı avatarı
qnur55
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen qnur55 »

Sen Şu degre1 in Laflarına İnanıp Mı Açtın Bu Konuyu Bnece İnanma Sihir Büyü Filan Yapmıyoruz Günah Olduğunu Biliyorum Sihir Ve Büyünün Ama Bizimkinin Bununla Alakası Yok
Kullanıcı avatarı
degre1

http://video.yahoo.com/watch/7112203/18510988 bunu da izleyin telkineziyi kötüye kullanmıyorsunuz ama genede günah
Kullanıcı avatarı
degre1

evt arkadaşlar bn yanlış anlamışım gliba telekinezi günah değilmişş affedin bni Telekinezi

Mıknatısa başka cisimleri çekme kuvvetini veren Allah, insanlara da bu türden bazı kabiliyetleri vermiş olabilir.

Bunlarda hem sahibi için hem de görenler için bir imtihan vesilesi olabilir. Bu tür harikaları insanlara mal ederek, adeta bir ilahî güç gösterisi gibi algılamalar elbette bir şirktir. Fakat her şeyi bir sebep olarak görüp asıl kaynağı Allah olarak düşünenler için bir sakınca yoktur.

Ahir zaman fitnesi içerisinde, çok harika olaylara şahit olunacağına dair hadisler vardır. Bu hususlar, Deccal ile ilgili olarak zikredildiği için, onların Deccal’ın şahsında ortaya çıkacağı düşüncesi hâkim olmuştur. Oysa bu tür işler, deccallerin de bulunduğu ahir zamanda o asırlardaki insanlar tarafından ortaya konacaktır.

Mesela, bir hadiste

“Deccal bulutlara yağmur yağdır diye emreder, o da derhal yağdırır.” (Müslim, Fiten, 110; Tirmizî, Fiten 59)

denilmektedir. Bunun manası şudur: o asırda teknoloji o kadar gelişecek ki, onunla bulutlara bile hükmedilecek ve yağmur bombası atılarak yağmur yağdırılacaktır. Nitekim günümüzde buna benzer gelişmeler olmaktadır.

Eskidenberi göz değdirmeyle insanlar, hayvanlar veya cisimlere tesir edildiği, bu etkiyle onların yere yıkıldığı, attan düştüğü, kayaların parçalandığı vs. bilinmektedir.

Telepati, bu asırda harika bir telekomünikasyon örneği olduğu gibi, -deyim yerindeyse- var olduğu söylenen "Telekinezi" de harika bir tele-mıknatizasyon örneği olabilir.
Kullanıcı avatarı
degre1

hakkınızı hll edinn