Yapamıyorumççç
- huseyin_33
Yapamıyorumççç
merhaba ben telekineziye yeni başladım 1 haftadır yapmaya çalışıyorum. 2 gün önce saat 12'den 2 ye kadar deniyordum.ve psi whell i yaptım.çevirdim.sabah kalktım 1 saat daha yaptım.yine çevirdim. ve bunu anneme söyledim.annem inanmadı göster dedi ve ben o an yapamadım.daha dogrusu dünden beri yapamıyorum.neden? yada ne yapmalıyım?
Gelecek Hakkında Neye İnandığımıza Çok Dikkat Etmeliyiz Bir İnanç Sistemine Ne Kadar Çok Bağlanılırsa , O kadar daha fzlası olur.Eğer Realite Holografikse Siz Onun Gelişimine Yardım Ediyorsunuz
-
Re: Yapamıyorumççç
aynısı bana da oluyo odaklanma sorunu ile ilgili bi şey galiba birilerine bi şey ıspatlıcam diye tam konsantre olamıyosundur büyük ihtimal
- huseyin_33
ne olur tekrar nasıl odaklanma yapabilirm biri bana yardım etsin! .s
Gelecek Hakkında Neye İnandığımıza Çok Dikkat Etmeliyiz Bir İnanç Sistemine Ne Kadar Çok Bağlanılırsa , O kadar daha fzlası olur.Eğer Realite Holografikse Siz Onun Gelişimine Yardım Ediyorsunuz
- KaLaMaR
yapamadığının farzetme zaten yapmışsın bunun dene 2 dk olmazsa yapma 10 dk sonra geri ön yine dene
Bla Bla Bla
- essane
Telekineziyi birilerine ispatlama çaban olmasın.Benim de ablam uğraştığımı biliyor ve inanmıyor.Ben de hiç takmıyorum.Eğer kendini birilerine ispatlama çaban olursa beyin direk buna odaklanır.Yani annenin yanında psi wheelin dönmesine değil annenin sana inanmasına odaklanmıştın.Ya da ikisine birden.Bu nedenle yapamadın.Şimdi de muhtemelen tekrar yapabilmek için kendini fazla zorluyorsun.Rahat ol daha önce yaptım tekrar yaparım de.
-
telekineziye baslaman insanlara hava atmak yada ne biliyim üstünlük sağlamak falan olmaması lazım.. iyice ustalaşmadanda kimseye kanıtlamaya kalkma ya gülerler ya alay ederler.. basıma geldi ordan biliyorum (:
BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK İSTER...
-
arkadaşlar 4-5 gündür telekineziyle uğraşıyorum. Öncelikle elime çay kaşığı aldım işim kolay olsun diye yaklaşık bir saat boyunca çay kaşığına odaklandım. Çay kaşığı elimdeydi ama hiçbir kuvvet uygulamadım sadece çay kaşığının ortasını tuttum ve çay kaşığını çevirebileceğimi düşündüm. Evet oldu ve diğer çay kaşıklarıyla karşılaştırdığımda gerçekten açık ara bi fark olmuştu. Evdekilere söyledim ama sizinde tahmin edebileceğiniz gibi inanmadılar.. size bir sorum olucak. ben hafif cisimleri oynatmak istiyorum ama olmuyor başaramıyorum.. saatlerce başında duruyorum gerçekten olmuyor ve en sonunda uykum geliyor.. yardım ederseniz gerçekten çok mutlu olurum.. Şimdiden teşekkürler...
- huseyin_33
arkdslar artık psi whell yapabiliyorum fakat kontrol edemiyorum.sol diyorum sağa gidiyor.sağ diyorum bi tarafı hava kalkıyor.ayrıca pipet çevirmeyi denedim.1-2 milim oynuyor sadece neden pipeti oynatmıorum?