7 rakamıyla başım dertte

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
onuryilmaz01992

7 rakamıyla başım dertte

Okunmamış mesaj gönderen onuryilmaz01992 »

Merhaba arkadaşlar uzun bir süre siteden ayrı kaldım. Kafamı toplamam gerekiyordu ve sonunda geldim. Bu süre zarfında olan ve hala devam eden bir durumla karşı karşıyayım. İlk başta bir arkadaşım için çok değerli olan 7 rakamıyla alakalı sohbetlerimiz vardı. Fakat şu anda bu sayıyla başım dertte. Nereye baksam onunla alakalı birşeyler görüyorum. 92 de doğdum 9-2 = 7 2009 dayız 9-2 = 7 istanbuldayız 34 3+4 = 7 ve benzeri şeyler bazen bir plaka bazen bir tabela bazende elbiselerin üstünde heryerde bu rakam peşimi bırakmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Gelecekten haber almakla alakalı bir durum mu ? :?: :?: :?:

Kullanıcı avatarı
onuryilmaz01992

Re: 7 rakamıyla başım dertte

Okunmamış mesaj gönderen onuryilmaz01992 »

Siteye kayıt saatim 17:49 bakın şimdi 9+1+4 =14 ediyor Birde 7 vardı. 14-7 =7 :o :shock: :oops: :?: :!:
Başlamak demek başlangıçta olmak demektir. Bir kaç kez aynı şeyleri yapmaya çalışıp bıkıp usanmak değil.Demekki bazı şeylerin devamı gelmelidir.
MENTALİZM
Kullanıcı avatarı
Lúthien

Okunmamış mesaj gönderen Lúthien »

arkadaşım bence sen kurguluyorsun öle olduuna inanıyorsun ve birkaç tesadüflede karşılaştınmı hemen genellemişsin önemsememeye başladığında geçer herhalde...
Dünyadaki insanlar iki ayrilir evet, yüzüklerin efendisini okumus olanlar ve okuyacak olanlar...
Kullanıcı avatarı
noboli88

Okunmamış mesaj gönderen noboli88 »

siteye kayıt saatin 18:49
spyghost

Okunmamış mesaj gönderen spyghost »

::D alakasız kardeşim tesadüf sadece

YUSEGAY

Okunmamış mesaj gönderen YUSEGAY »

18:49 olursa da 1+8+9-4=14 olur, yarısı 7. =) Arkadaşım, gelecekten haber almakla bir ilgisi yok. Eğer Adana'da isen gel yanıma, ben tıp öğrencisiyim, seni hocalarımın yanına götüreyim. Bu şizofreni belirtisidir, takıntı sahibi olmaya başlıyorsun, her yerde onları görmeye başlıyorsun. En kısa zamanda profesyonel destek almak zorundasın. Almazsan, iraden de sağlam değilse, katil olup kendin öldürmediğine bile gerçekten inanabilirsin.
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Sen 7'yi aradığın için görüyorsun. Aramaktan vazgeç.
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Ya bunun hic bir manasi yok.sadece 7 olan seye bakdigin an 7 alakali seyi beynin sana hatirlatir,sende sasib kaliyorsun.Düsünme bos ver
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Sevkan

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

evt bazen bendede böyle takıntılar oluyodu onları düşünme geçiştir zamanla düzelir ben böyle kurtuldum :) bu arada 18:49 siteye kayıt olmuşsun 8-1=7 9-4=5+2=7 :D :D merak etme zamanla düzelir
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

kendin kurguluyosun yani senden başka 92'de doğan istanbulda yaşayan yada 2009'a girmeyen yok mu? xD

Kilitli

“Sizden Gelenler” sayfasına dön