LÜTFENN YARDIM !
-
LÜTFENN YARDIM !
arkadaşlar 1,5 haftadır psi whell ile uğraşıyorum ama çok seyrek sonuçlar alıyorum.. konsantrasyon bozukluğu var galiba bende yada beceremiyorum şu işi.. lütfen yardım edin :( ayrıca telekinezi denemelerimden sonra baş ağrılarım başladı ve sanki evdeki eşyalar titriyor.. bu normal mi ? bunun bi gelişme olabileceğini zannetmiyorumm :(
- mekanik1395
Re: LÜTFENN YARDIM !
Kardeşim beceremiyorum gibi bişi asla yok.Bence bu yürümeyi öğrenmek gibi bişi bişey herhangi bir rahatsızlığı olmayan her insan yürür.Bak sende konsntrasyon bozukluğu vardır.Sana 2 şık sunucam.Ya kapak metodu yada para.
Kapak metodu herhangi bir kapak al cola kapağı fln olabilir kapağı ters çevir yani çukur olan taraf sana doğru bakçak masaya koy 15dk boyunca o kapağın tam ortasına bak ama hiçbirşey düşünme sadece kapağın ortasına bak hiçbir şey düşünme.
para metodu eline bir kağıt para koy düz bie şekilde.O paraya 5dk bak paranın uçları katlanmaya başlıcak bunu günde 10-15 kere yap.
Bunlar umarım işine yarar şahsen benm işime çok yaradı...
Baş ağrın konusunda bişi diğemem çok zorlanınca bazen banada oluyor...
Kapak metodu herhangi bir kapak al cola kapağı fln olabilir kapağı ters çevir yani çukur olan taraf sana doğru bakçak masaya koy 15dk boyunca o kapağın tam ortasına bak ama hiçbirşey düşünme sadece kapağın ortasına bak hiçbir şey düşünme.
para metodu eline bir kağıt para koy düz bie şekilde.O paraya 5dk bak paranın uçları katlanmaya başlıcak bunu günde 10-15 kere yap.
Bunlar umarım işine yarar şahsen benm işime çok yaradı...
Baş ağrın konusunda bişi diğemem çok zorlanınca bazen banada oluyor...
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
-
ya inan ki bunlar işime çok yarayacak.. çok teşekkür ederim kardeşim evde kapak çok ( para da çok yanlış anlaşılmasın :D ) hemen denemeye koyulacağım fakat bi sorum olacak.. kağıt parayı kullanmanın nedeni kağıdın malzemesinden dolayı mı yoksa sıradan bir kağıtla olabilecek birşey mi ? :)
- mekanik1395
Yaa onu bilmiorum ama herkes para dior şimdi sana yanlış bişi söleyip boşa vaktini harcamak istemem herkes para dior sen gene parayla yap ;)
-
hehe olur kardeşimm deniyorumm ;)
- mekanik1395
Tmm kardeşim bana burdan yaz işine yaradımı yaramadımı ama hemn olmasını bekleme bikaç gün dene mutlaka yaradığını görüceksn ;))
-