Bir bakarmısınız !!!

Moderatör: Sai

dronez

Bir bakarmısınız !!!

Okunmamış mesaj gönderen dronez »

Benim güçlerim çok ama bunu kullanamıyorum tam olarak 1 yıl önce sadece çok güzel bir şekilde ve çok rahat bir şekilde telekinezi yapabilmiştim bir çok kez hemde ama şimdi pek yapamıyorum nedenini bilmiyorum ozamanlar başka psikoloji halindeydim sanırım herşey bir kız yüzünden söndü ... hala güçlerim var istemeden telekinezi yapabiliyorum daha geçen gün kapıyı oynattım film seyrederken aklımdan kapı açılsa dedim ama açılmazki şimdi dedim zorlamıcam dedim bir baktım kendiliğinden oynadı sonra telepati herzaman yapıyorum yeterki biri ile konuşayım msnde olsun orda burda karşıdakinin aklından geçenleri hissediyorum msnde mesela arkadaş bana bişiy söylemeyi unutmuş direk aklımda ya bişiy dicektim ama unuttum diye bir ses geçti ve arkadaşa yazdım hemen oda şaşırdı nerden anladın dedi ve dahası birinin en sevdiği renkleri en sevdiği müzik tarzını ve dahası karnesinde hangi dersin 3 hangisinin 5 olduğunu bildim böyle ama istemeden birden içimden geçti söyledim yani ben istemedim.Bunları nasıl kontrol edebilirim sağlam bir çalışma programı verirmisiniz varsa bir teknik uygulayacağım sonuna kadar çok azimliyim bu konuda .... yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Sevkan

Re: Bir bakarmısınız !!!

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

dostum bu yeteneğini sana samimi bir şekilde söylüyorum bu forumda kime sorarsan sor aynı şeyi söyler bunları geliştir durmadan çalış nasıl kontrol edebileceğin ise önce inan yapabileceğine ,geceleri veya sabah müsaitsen veya ev sakin,sessiz olunca konsantrasyonun yüksek olunca bir obje örneğin kola kapağı en iisi bu iş için ona odaklan içine enerjinin aktığını düşün aynı zamanda ortamın enerjisini emdiğini düşün bunu her gün yap zamanla güvünü kontrol etmeye başlıyacaksın ben bunu hergün yapıyorum her gece 1de başlıyorum 2de bitiriyorum telekineziye başlıyalı 1 hafta oldu psi wheeli istediğim yöne bu sayade çeviriyorum
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
Kullanıcı avatarı
Amethyst

Okunmamış mesaj gönderen Amethyst »

Ben sana program yazardımda sen yinede işini bilen birine git fenomen'e sor:)
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

:lol: :lol: :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Sevkan

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

Amethyst evt çok doğruprogramı iyi bilen birinin yapması daha iyi olur
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
Kullanıcı avatarı
sleons

Okunmamış mesaj gönderen sleons »

Bu gibi güçleri kullanmak insanın ruhunu terbiye etmesine bağlıdır...vücutta bulunan bu yetenekleri bir yerde toplamak ya da sabitlemek için nefs terbiyesi gerekmektedir...nefsin terbiye edilmesi için tasavvuf bölümüne bakabilirsin
başarmak ve başarmamak...ikisi de aynı tıpkı olmak ya da olmamak gibi...

hayatta yaptığınız başarısızlıklar bile sizin başarılı olduğunuzu gösterir...

siz ikisini de kaybetmemeye çalışın...

ya ikisini kaybedenler...
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

gerekmez.. en pis nefis bende.. olayın mantığını anlayacak derinliğe sahip ol yeter..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

iynx yazdı:gerekmez.. en pis nefis bende.. olayın mantığını anlayacak derinliğe sahip ol yeter..

:lol: :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
sleons

Okunmamış mesaj gönderen sleons »

gerekir gerekir... :D
başarmak ve başarmamak...ikisi de aynı tıpkı olmak ya da olmamak gibi...

hayatta yaptığınız başarısızlıklar bile sizin başarılı olduğunuzu gösterir...

siz ikisini de kaybetmemeye çalışın...

ya ikisini kaybedenler...