Telekineziye Giriş

telekineziye giriş, telekinezi nedir, telekinezinin anlamı, psikokinezi nedir, nazar ve telekinezi, telekinezi ne demek

Telekinezi nedir? Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz.
Uchiha Sasuke

Re: TELEKİNEZİYE GİRİŞ

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

zeykvrkx yazdı: 29 Oca, 21:26 ben 3 gündür her gün 15 dakika çalışıyorum ve bugün 1-2 cm oynatabildim sadece :( sizce yaklaşık ne zaman döndürürüm ve her türlü yöne falan cisimleri hareket ettiririm? yaparken cinler bizi izliyor mu??
Kesin bir zaman söylemek zor. Kişiden kişiye ve çalıştığı süreye göre değişir. Daha 3 gün olmuş zaman gerekiyor.. Yaklaşık ne zaman döndürürsün ? İlk gün döndüren de var 1-2 hafta sonra döndüren de var, dediğim gibi değişkenlik gösteriyor..

Cinlerin konuyla alakasını anlamadım ?
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekineziye Giriş

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Bu soru da "Telekinezi yapmak günah mıdır?" gibi bir soru oldu.
Cinler, hiçbir dönemde bu kadar çok anılmamıştır herhalde.
Aramak, güzel bir çabadır.
zeykvrkx
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: TELEKİNEZİYE GİRİŞ

Okunmamış mesaj gönderen zeykvrkx »

Uchiha Sasuke yazdı: 29 Oca, 22:15
zeykvrkx yazdı: 29 Oca, 21:26 ben 3 gündür her gün 15 dakika çalışıyorum ve bugün 1-2 cm oynatabildim sadece :( sizce yaklaşık ne zaman döndürürüm ve her türlü yöne falan cisimleri hareket ettiririm? yaparken cinler bizi izliyor mu??
Kesin bir zaman söylemek zor. Kişiden kişiye ve çalıştığı süreye göre değişir. Daha 3 gün olmuş zaman gerekiyor.. Yaklaşık ne zaman döndürürsün ? İlk gün döndüren de var 1-2 hafta sonra döndüren de var, dediğim gibi değişkenlik gösteriyor..

Cinlerin konuyla alakasını anlamadım ?
Yardımın için çok teşekkürler.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Yönetici yazdı: 30 Oca, 05:25 Bu soru da "Telekinezi yapmak günah mıdır?" gibi bir soru oldu.
Cinler, hiçbir dönemde bu kadar çok anılmamıştır herhalde.
:lol: Abi cinler ne çekti bizden ya. Haberleri bile yok ama bize göre her şeyi cinler yapıyor.. (:

Resim
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

: ) İnsanoğlu işte. Her yöne bakan tarafımız var.

zeykvrkx keşke biraz açsaydı konuyu. Tam olarak neyi kastettiğini anlamamış olabiliriz de.
zeykvrkx

3.gözümü açarsam (zikirle) cinleri görür müyüm ve göreceksem nasıl korunurum/korunmanın yolları var mı? 3.gözü açan bir insanın ilerlemesi daha kolay mı olur (Telekinezi vb olaylarında)
zeykvrkx

zeykvrkx yazdı: 03 Şub, 11:31 3.gözümü açarsam (zikirle) cinleri görür müyüm ve göreceksem nasıl korunurum/korunmanın yolları var mı? 3.gözü açan bir insanın ilerlemesi daha kolay mı olur (Telekinezi vb olaylarında)
Ve ben dış görünüşümü değiştirip, arkadaşlarımla buluşmak için (yada sevgilim)le buluşmak için, kendime yeni telefon aldırmak için vs kullanırsa günah mi?
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

zeykvrkx yazdı: 03 Şub, 11:31 3.gözümü açarsam (zikirle) cinleri görür müyüm ve göreceksem nasıl korunurum/korunmanın yolları var mı? 3.gözü açan bir insanın ilerlemesi daha kolay mı olur (Telekinezi vb olaylarında)
3. göz açıldığında genelde madde ötesinde ne varsa görüldüğü söyleniyor görenlerce.

Korunmanın yolları elbetteki var ancak 3. göz açık olduğu sürece her an her yerde herşeyi farklı görülecektir. Psikolojik etkileri de var.

3. göz iki boyut arasındaki perdenin kalkması gibi bir durum. Daha çok durugörü, duruişiti gibi madde ötesi ağlılarla ilgili gibi görünüyor.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

zeykvrkx yazdı: 03 Şub, 12:12
Ve ben dış görünüşümü değiştirip, arkadaşlarımla buluşmak için (yada sevgilim)le buluşmak için, kendime yeni telefon aldırmak için vs kullanırsa günah mi?
Bunu bir başkasının sana yaptığını düşün. Eğer hoşuna gitmiyorsa sevap olduğu söylenebilir mi? Sevap olduğu söylenemezse günah denilebilir mi? İradeyi devre dışı bırakıyor ve sadece kendi isteklerin söz konusu oluyorsa sakıncalı bir durum oluşmaz mı?
zeykvrkx

Bişey sorucam 3.gözü açık olan biri uyku yemek içmek dışında tüm gününü telekineziye adarsa 15 gün içinde araba kaldıracak düzeye gelir mi yada aynı şartlar altında tüm gününü biyokineziye adayan biri 15 gün içinde tüm vücudunu saniyeler içinde değiştirebilir mi
ve bi kişi ihtiyaçları dışında bir gününü biyokineziye adar deli gibi çalışırsa aynı gün içinde saniyelerle göz rengini değiştirebilir mi