Nekrokinezi (Karanlık Teknikler)

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
noboli88

Re: Nekrokinezi (Karanlık Teknikler)

Okunmamış mesaj gönderen noboli88 »

ben hasta etmeyi değilde iyileştirmeyi başardım arkadaşımın baş ağrısını geçirdim
arkadaşımın başı çok ağrıyordu bende ona bakarak konsatre oldum bende ki iyi enerjinin benden ona aktığını düşündüm bir süre sonra arkadaşım canlandı baş ağrısı felan kalmadı fakat bir süre sonra tekrar başladı
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

noboli88 yazdı:ben hasta etmeyi değilde iyileştirmeyi başardım arkadaşımın baş ağrısını geçirdim
arkadaşımın başı çok ağrıyordu bende ona bakarak konsatre oldum bende ki iyi enerjinin benden ona aktığını düşündüm bir süre sonra arkadaşım canlandı baş ağrısı felan kalmadı fakat bir süre sonra tekrar başladı
bu nekrokinezi olmamış pek pozitif enerjini arkadaşına yönlendirmişsin sanırım...
Kullanıcı avatarı
NEwblood

Okunmamış mesaj gönderen NEwblood »

savaşlarda bütün askerlerin iyi bir nekrokinezist olduğunu düşünsenize :shock: :? :?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Siz bazi seyleri bilmiyorsunuz.FBI çalisanlarinin cogu neden siyah gözlük takiyor sizce :?:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

fenomen yazdı:Siz bazi seyleri bilmiyorsunuz.FBI çalisanlarinin cogu neden siyah gözlük takiyor sizce :?:
artizlik olsun diye xD
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

:P :P cunki gözlerinden düsüncelerini okumasinlar diye
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

beyler, sanırım ben yapabiliyorum.. sebebi de basit, daha önce yazmıştım benim yeteneğim sylar gibi işliyor.. mantığını anlayınca yapıyrum.. insan vücudunun çalışma sisteminden de anladığım için çok basit düzeyde olsa da bunu yapıyorum sanırım.. daha önce hasta etiğim insanlar olmuştu cortizol seviyem yükselince..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

vay kalles vay :lol: :lol:

Kullanıcı avatarı
Lúthien

Okunmamış mesaj gönderen Lúthien »

fenomen yazdı::P :P cunki gözlerinden düsüncelerini okumasinlar diye

Haklısın ama bunun telekineziyle bir alakası yokki bu tamamen göz yuvarı ve göz bebegindeki değişimlere bakılarak yapılıyor bi ara bende buna merak sarmıştım örn. eger karsındaki insana birşey söyledinmi göz bebekleri büyüyorsa şaşırmıştır her ne kadar yüzündeki ifade normal gözüksede göz bebeklerindeki ifadeleri engelleyemessin FBI ajanlarına bunun kursu veriliyor sorgulama sırasında falan kullanıyorlar kendilerine karşı uygulanmasın die gözlük kullanıyorlar diye biliodum ben
Dünyadaki insanlar iki ayrilir evet, yüzüklerin efendisini okumus olanlar ve okuyacak olanlar...
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

evet... yalan söyleyince de göz bebekleri büyür.. .:D