Nekrokinezi (Karanlık Teknikler)

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: Nekrokinezi (Karanlık Teknikler)

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

akadasim goz bebeyi buyumekle sinirli deyil sen bilmiyorsun gozler kalbin aynasidir telepati beyin okuma reading mind daha ne diyeyim gozle beyni okuyorlar yalan soylemis dogru soylemis deyil sozler cumle ,nicin, ne yapdiklarini ogrenmek mumkun oluyor :)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
CyroKinetiK

Okunmamış mesaj gönderen CyroKinetiK »

spyghost yazdı::D denemeyin sadece bilginiz olsun evdeki sivri sinekleri öldürün yeter:D :lol:

:D bence de..!
interloper

Okunmamış mesaj gönderen interloper »

bir kitap okumuştum bizim negatif enerji yollamamız sadece bilinçaltı ile oluyor yazıyordu. onu da kontrol etmek mumkun değilmiş?
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

bilmem biyerdede ben düşüncelerimin ve bilinçaltımın efendisiyim şeklinde meditasyon yapmak buna yardım edermiş ayrıca hipnotik transa geçebilirsen zaten bilinçaltını kontrol edebilirsin bence.. yada içinden negatif yollujyorum yolluyorum evet.. filan gibi şeylerde yardımcı olur heralde..
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

gözbebeginin büyümesinin nedeni görme psikolojik durum ve kalp atışının hızlanmasından kaynaklanır sinirlenince ve parlak ışıklara bakınca gözbebegi küçülür
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

ben sınıfta yanyana oturan iki kişinin karnını ağrıtmıştım ama raslantıda olabilir:D