psişik güçler-kinezi ler hakkında bilmemiz gerekenler
Moderatör: Sai
-
spyghost
psişik güçler-kinezi ler hakkında bilmemiz gerekenler
Bildiğiniz gibi psişik güçler kendi içlerinde sınıflara ayrılmaktadır. Telekinezi, Telepati, Hidrokinezi ve Pyrokinezi gibi sınıflardan oluşan bu güçlerin hepsinin temeli tek bir noktaya dayanmaktadır. ENERJİ. Enerji nedir? Enerji, evrenin ham maddesini oluşturan en temel yapı birimdir. Evren dediğimiz yapı, birbirleri üzerine binmiş frekanslar ve enerji düzeylerinin yoğunlaşması ile meydana gelen boyutlardan oluşmaktadır. Evrenin, bizlerin ve diğer tüm boyutlarda ki birimlerin özünü enerji oluşturmaktadır. Bu noktada şunu çok iyi anlamalıyız, bizim kinezi olarak nitelendirdiğimiz tüm psişik güçler ve etki ettiğimiz maddeler aslında enerji boyutunda etkileşim göstermektedir. Siz bir kaşığı bükmek için elinize aldığınızda aslında atom boyutunda kaşığın içerisinde ki atomları, kendi mevcut enerjiniz ile dejenere ederek, atomların yapısında bir takım bozulmalara yol açmaktasınız. Kaşığın yapısında oluşan bu bozulmalar sonucu, kaşığı çok rahat bir şekilde bükebilmekte hatta atomları tamamen ayırarak kopmasına neden olabilmektesiniz. Aynısı diğer kinezi dalları içinde geçerlidir. Pyrokinezi de mevcut enerjinizi ateşe yönlendirerek, enerjinizi o ateşin yapısı ile birleştirip ateşi boyutlanmasını (yükselip alçalma) sağlamaktasınız. Örnekleri istediğimiz kadar çoğaltabiliriz ama benim asıl anlatmak istediğim, farklı gibi görünen tüm kinezi dallarının aslında temelinin tek olduğudur. Bu sadece kinezileri değil tüm evreni kapsamaktadır. Şunu dediğinizi duyar gibiyim ” Ben telekinezide oldukça iyiyim ama pyrokinezi de hiç iyi değilim. Madem herşeyin özü enerji, neden pyrokinezide bir başarı sağlayamıyorum“. Açıklayalım;
Herşeyin özü enerji ve bu frekansların etkileşimlerinden oluşan sonuçlar dedik. Siz telekineziyi iyi yapabilirsiniz, bunu başarmanızın nedeni özünüzde ki bu kuvveleri harekete geçirerek gerekli değişiklikleri yapabilmenizden kaynaklanmaktadır. Peki neden diğer kinezilerde bunu başaramıyorsunuz. Sebebi, beyninizde oluşturduğunuz ayrımlardan kaynaklanıyor. İşlevsel (sonuçsal) olarak kineziler ayrılabilir (ateş kontrolü,uzaktan hareket,su kontrolü,gölge üzerinde etki gibi) fakat işlemsel olarak hepsinin temeli tekdir. Öncelikle işin temelinin enerji olduğunu ve enerjinizi doğru bir şekilde yönlendirebildiğiniz takdirde tüm kineziler üzerinde başarılı olacağınızı bilmenizi istiyorum. Beyninizde oluşturduğunuz şartlanmalar, sizi diğer kinezilerde tamamen etkisiz bırakmakta ve başarısız olmanıza yol açmaktadır. Bu şartlanmaları siz oluşturmaktasınız. Örneğin ilk denemenizde psi çarkı döndürdünüz fakat başka bir kinezi deneyiminde o an içerisinde bulunduğunuz ortam, ruh hali veya koşullardan dolayı başarısız oldunuz. Ve beyninizde bir bloke oluşturdunuz “Telekinezide iyiyim ama telepatide oldukça kötüyüm hatta asla başaramam” gibi. Aslında hepsinde son derece başarılısınız yeterki bu kuvveleri harekete geçirecek şekilde beyninizi yeniden yapılandırın. Öyle ise bundan sonra düşünce şeklimizi tamamen değiştiriyoruz. Yeni düşünce şeklimiz şu şekilde olacak “Evrenin, diğer boyutların ve herşeyin temeli enerjidir. O halde ben mevcut enerjimi en iyi şekilde kullanarak istediğim tüm sonuçları istediğim zaman elde edebilirim. Başarı benim için kaçınılmazdır yeterki doğru şekilde kullanabileyim” İşte şimdi tüm perdeler kalktı. Bunu öğrendiniz ve hazmettiniz fakat yinede bir değişim yok mu! Olmazsa asla şaşırmayın çünkü bundan sonrası tamamen ayrı bir yazı dizisine yelken açıyor. Enerji kullanımı ve teknikler. Enerjimi en doğru şekilde nasıl kullanabilir ve yönlendirerek madde üzerinde gerekli değişimleri nasıl sağlayabilirim. Bunlarıda ilerki yazılarımızda irdeleyeceğiz. Konu hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen arkadaşlarımıza Quantum fiziğini öğrenmelerini tavsiye ederim. İnternet üzerinden gerekli araştırmayı yaparak bilgi toplayabilir yada “What The Bleep Down - Ne Biliyoruz ki” isimli belgeseli seyrederek konuya oldukça iyi bir şeklide vakıf olabilirsiniz…
ALINTI
Herşeyin özü enerji ve bu frekansların etkileşimlerinden oluşan sonuçlar dedik. Siz telekineziyi iyi yapabilirsiniz, bunu başarmanızın nedeni özünüzde ki bu kuvveleri harekete geçirerek gerekli değişiklikleri yapabilmenizden kaynaklanmaktadır. Peki neden diğer kinezilerde bunu başaramıyorsunuz. Sebebi, beyninizde oluşturduğunuz ayrımlardan kaynaklanıyor. İşlevsel (sonuçsal) olarak kineziler ayrılabilir (ateş kontrolü,uzaktan hareket,su kontrolü,gölge üzerinde etki gibi) fakat işlemsel olarak hepsinin temeli tekdir. Öncelikle işin temelinin enerji olduğunu ve enerjinizi doğru bir şekilde yönlendirebildiğiniz takdirde tüm kineziler üzerinde başarılı olacağınızı bilmenizi istiyorum. Beyninizde oluşturduğunuz şartlanmalar, sizi diğer kinezilerde tamamen etkisiz bırakmakta ve başarısız olmanıza yol açmaktadır. Bu şartlanmaları siz oluşturmaktasınız. Örneğin ilk denemenizde psi çarkı döndürdünüz fakat başka bir kinezi deneyiminde o an içerisinde bulunduğunuz ortam, ruh hali veya koşullardan dolayı başarısız oldunuz. Ve beyninizde bir bloke oluşturdunuz “Telekinezide iyiyim ama telepatide oldukça kötüyüm hatta asla başaramam” gibi. Aslında hepsinde son derece başarılısınız yeterki bu kuvveleri harekete geçirecek şekilde beyninizi yeniden yapılandırın. Öyle ise bundan sonra düşünce şeklimizi tamamen değiştiriyoruz. Yeni düşünce şeklimiz şu şekilde olacak “Evrenin, diğer boyutların ve herşeyin temeli enerjidir. O halde ben mevcut enerjimi en iyi şekilde kullanarak istediğim tüm sonuçları istediğim zaman elde edebilirim. Başarı benim için kaçınılmazdır yeterki doğru şekilde kullanabileyim” İşte şimdi tüm perdeler kalktı. Bunu öğrendiniz ve hazmettiniz fakat yinede bir değişim yok mu! Olmazsa asla şaşırmayın çünkü bundan sonrası tamamen ayrı bir yazı dizisine yelken açıyor. Enerji kullanımı ve teknikler. Enerjimi en doğru şekilde nasıl kullanabilir ve yönlendirerek madde üzerinde gerekli değişimleri nasıl sağlayabilirim. Bunlarıda ilerki yazılarımızda irdeleyeceğiz. Konu hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen arkadaşlarımıza Quantum fiziğini öğrenmelerini tavsiye ederim. İnternet üzerinden gerekli araştırmayı yaparak bilgi toplayabilir yada “What The Bleep Down - Ne Biliyoruz ki” isimli belgeseli seyrederek konuya oldukça iyi bir şeklide vakıf olabilirsiniz…
ALINTI
- fenomen
- Yönetici

Re: psişik güçler-kinezi ler hakkında bilmemiz gerekenler
guzel alinti kopyalamana saglik

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
spyghost
en alta zaten alıntı yazmışız kardeş söylemene gerek yok kaç derece gözlük kulanıyosun
- akuamarin
merhaba ben daha yeeni üye oldum bi derdim va r ben hem sbs ye hemde kolej sınavlarına giricem bu yöntemle o sınavlarda full çekebilir miyim ?

Cehalet Tanrı'nın laneti olduğuna göre, bilgi göklere uçabileceğimiz kanatlardır. W. Shakespeare
- fenomen
- Yönetici

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- Sevkan
evt derslerine çalışman sana daha çok fayda sağlar soruları full yapmak için iyi bir medyum olman lazım oda en aşağı 2-3 yıl 
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
- fenomen
- Yönetici

spyghost yazdı:en alta zaten alıntı yazmışız kardeş söylemene gerek yok kaç derece gözlük kulanıyosun
-13 kullaniyom
- dramakolimelan
ahaha..full çekmek okada kolaymı kardeşim bencede bırak bu işleri derse ver cidden kendini
bu saatten sora belki iyi bi cocuk olursan full çekebilirsin

- multiplayer1
istersen bi dene çekebilcen mi xDakuamarin yazdı:merhaba ben daha yeeni üye oldum bi derdim va r ben hem sbs ye hemde kolej sınavlarına giricem bu yöntemle o sınavlarda full çekebilir miyim ?
eline bi test al salla paso sonra kontrol et...Dörtte birden fazla doğrun varsa işin içinde telepati var demektir...Ama bir deneme sınavında bunu yapabilmen imkansıza yakın
-