SoRuBöLüMü
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- merhamet62
SoRuBöLüMü
SORULARINZII KISA BİR AÇIKLAMAYLA SORARSANIZ DOĞRU CEVAPLANMASINA YARDIMCI LABİLİRSİNİZ.
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- options
Re: SoRuBöLüMü
gruptakiler sorularını buradan sorsunlar,boşu boşuna özel mesaj atmasınlar.
Biraz ara verelim.
- burak999999
İlk soru benden gelsin .
Çakra açmanın ağrı,halsizlik ve depresyon gibi zararları varmıdır ?
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Kaşık bükmenin en ince ayrıntılı bilgilerini verebilirmisniz?
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
bende bişi soracam ama tk ile ilgili deil grupla ilgili : şifre deişirse bize otomatik olarak gelecek mi yoksa yine mi başvuru yapacağız ?
Nothing Else ...
- kara952
'' Holografik beyin teknikleri'' ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
- options
ilk başlarda açtığınız çakranın etrafında ağrılar olabilir.burak999999 yazdı:İlk soru benden gelsin .
kaşık bükme hakkında konular açacağız bekleyin.alperen6767 yazdı:Kaşık bükmenin en ince ayrıntılı bilgilerini verebilirmisniz?
şuan değişeceniği düşünmüyoruz.değişse bile belli olmaz belki yeniden üye alınır ama sanmıyorum öyle bir şey olacağınıikea yazdı:bende bişi soracam ama tk ile ilgili deil grupla ilgili : şifre deişirse bize otomatik olarak gelecek mi yoksa yine mi başvuru yapacağız ?
Biraz ara verelim.
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Voltaj düsürme ve Ampul patlatma ile ilgili tekniklere ve aciklamalara ihtiyacim var.. Cok zahmet olmassa..??
Ayrica.. Telepati nasil yapilir?? Telepatiden korunmayi nasil yaparim. Yani biri benim düsüncelerimi okuyor.. Baskalarininda.. Kendimi ve deger verdigim kisilerin düsüncelerini nasil korurum?
Cok cabuk sinirleniyorum.. Sinirimi nasil durdurabilirim? Duygularimi kontrol edebilmek istiyorum. Farkindalik hakkinda bilgiye ihtiyacim var..
Uyumak hobim desem yeridir.. Cok uyuyorum.. Haliyle zamanimda az kaliyor diger seyler icin.. Uykusuz oluncada konsantrasyon olmuyor. Ne tavsiye edersiniz?
Simdiden tesekkür ederim. Suan bu kadar olsa gerek aklima geldikce yazarim ins.. :)
Ayrica.. Telepati nasil yapilir?? Telepatiden korunmayi nasil yaparim. Yani biri benim düsüncelerimi okuyor.. Baskalarininda.. Kendimi ve deger verdigim kisilerin düsüncelerini nasil korurum?
Cok cabuk sinirleniyorum.. Sinirimi nasil durdurabilirim? Duygularimi kontrol edebilmek istiyorum. Farkindalik hakkinda bilgiye ihtiyacim var..
Uyumak hobim desem yeridir.. Cok uyuyorum.. Haliyle zamanimda az kaliyor diger seyler icin.. Uykusuz oluncada konsantrasyon olmuyor. Ne tavsiye edersiniz?
Simdiden tesekkür ederim. Suan bu kadar olsa gerek aklima geldikce yazarim ins.. :)
- coolugur
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Bunu ben cevaplayabilirim ;) : Sana nefes egzersizi ve meditasyon öneririm. Sende Ruhsal güçleri geliştirme teknikleri kitabı varsa oradaki gibi nefes egzersizlerini uygula ve kendine telkinler vererek havanın pozitif enerjisini her nefeste içine çektiğini ve bütün vücuduna bu pozitif enerjinin yayıldığını düşün. benimde uyku problemim vardı ve bunun sayesinde daha az uyur oldum ve derslerde de dikkatim arttı diyebilirim kendimi daha zinde hissediyorum.Yalniz yazdı: Uyumak hobim desem yeridir.. Cok uyuyorum.. Haliyle zamanimda az kaliyor diger seyler icin.. Uykusuz oluncada konsantrasyon olmuyor. Ne tavsiye edersiniz?
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.