Psi BaLL Geniş Anlatım [Resimli]
Moderatör: Sai
- ddemmahum
Re: Psi BaLL Geniş Anlatım [Resimli]
arkadaşlar enerji alma işini bende hissetmeye çalıştım hatta sadece kollarımdan değil enerjinin bütün vücudumdan parmak uclarıma gittiğini hayal ettim..sonra o enerjiyle cisme etki ettiğimi düşünmeye çalıştım ama tam bunları yaparken içime garip bir his geldi..o hissi nasıl anltacağımı bilmiyorum ama şöyle söyleyebilirim...bi işi yaparken başarısızlığa uğradığınızda oluşan his diyebilirim..o his geldiği zaman dikkatim dağılıyor aklıma başka başka şeyler geliyor...acaba bunun nedeni ne olabilir..bende sanırım biraz şüphe var..acaba şüphemi giderecek bi yöntem ya da bana yardımcı olacak bi kitap biliyo musunuz?? biraz uzun oldu kusura bakmayın ama başka türlü anlatamadım..
::Welcome to home Bruce::
- multiplayer1
kardeşim yapamayacağından şüpheleniyosun endişe ediyosun böylece dolaylı yoldan kendini koşullandırmış oluyosun çok büyük bir engel olur bu çalışmalarında bunu üstünden nasıl atarsın, rahatlama egzersizleriyle üstünden atabilirsin şüphe endişe duymayacaksın ancak o zmn başarabilirsin...!!!
-
çok teşekkür ediyorum.telekinezi hayatımda en çok başarabilmek istediğim şeylerden biri
(yine bozuk cümle oldu galiba
)

Psi-Wheel Titreme hesabı 

- multiplayer1
olm şu komplexi bırak artık nan xDTLnY yazdı:çok teşekkür ediyorum.telekinezi hayatımda en çok başarabilmek istediğim şeylerden biri(yine bozuk cümle oldu galiba
)
-
yha kardesim bi video fln koyda anlıyam +rep fln yok 

-
vala 2 sat tir urasıom hiç bise olmadi 
görenler malmsn dio

görenler malmsn dio

-
vala baska siteden buldum oluo anlatım bozuklugu var dur anlatam size
kagıt parayı düzleştirim avcunuzun içine koyn ama avcunuzda düz olmali sonra elınızi ice kasın üstünde bi öne bi arkaya bi öne yapın parada degisikliği sizde göreceksiniz para kırvılacak bu enerjiyi gelıstırıp adım adım ilerleyin 2 adımı örenmek için sadece mesaj gondern tsk
:)::):):):):) +rep vermeyı unutmaynnn!!!
kagıt parayı düzleştirim avcunuzun içine koyn ama avcunuzda düz olmali sonra elınızi ice kasın üstünde bi öne bi arkaya bi öne yapın parada degisikliği sizde göreceksiniz para kırvılacak bu enerjiyi gelıstırıp adım adım ilerleyin 2 adımı örenmek için sadece mesaj gondern tsk

- ibrahimduygulu
fenomen kardeşimin söylediği şeyi yapın
ben çok önceden denemiştim elimde psi-ball yapıyodum elim öyle uyuştuki sonra ağrımaya başladı buda size enerjiyi gösterir 

İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- ibrahimduygulu
hımm elinizi sıkmayın sadece yumun hafifçe 

İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- multiplayer1
arkadaşlar telekineziye tabikide direkt olarak psi ball'dan başlanmaz...vereceğim linke girin orada sitemizdeki birçok yararlı linki ve telekineziye nasıl başlanacağını öğreneciğiniz linkler bulunmakta...
https://telekinezi.com.tr/sizden-gelenler/d ... paket-t310
https://telekinezi.com.tr/sizden-gelenler/d ... paket-t310
-