Psi BaLL Geniş Anlatım [Resimli]

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
taha

Re: Psi BaLL Geniş Anlatım [Resimli]

Okunmamış mesaj gönderen taha »

Ben çevirebilirim ama tamamını çevirmek çok vaktimi alır istediğiniz bi yer varsa anlatabilirim.Ama biraz baktım da bulaşmak istemeyeceğim yerler var.Sakıncalı bi cümle mesela:"Doğa hepimize Aura görme gücü verir."Ama ilginç bilgiler de var:"Aura Rus bilimadamları tarafından kanıtlanmıştır.Elektromanyetik radyasyondan,UV,mikrodalga ve infrared ışınlarından oluşur.""DNA mikrodalgasına etki edilerek değiştirilebilir."
umut5454

Okunmamış mesaj gönderen umut5454 »

yaw siz ne uğraşcanız google chorme indirin çevirme ayarlarını açın nigilizceden tükçe deyin okunuyor bazı yerler anlaşılmasada çok güzel bir site
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

bence de psi bal yok yani olsa bile amerikada fln oluşturmak biraz...
pixies forever <3<3
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

ozina yazdı:bence de psi bal yok yani olsa bile amerikada fln oluşturmak biraz...
Türkçe yazarsan sevinirim.Bir şey anlamadım...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

bence psi ball var ama dünyanı öbür ucunda oluşturmak biraz zor olmaz mı???
pixies forever <3<3
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

ozina yazdı:bence psi ball var ama dünyanı öbür ucunda oluşturmak biraz zor olmaz mı???
Nasıl yani Türkiye' den Amerika' da mı psi ball oluşturacaksın yok artık daha neler abartmayın ama düşünce gücüyle istediğiniz insanı istediği yerde olsun ona zarar vermeniz mümkün ama dediğiniz olay psi ball girmez biraz atarlı atın...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Mrmr97

Okunmamış mesaj gönderen Mrmr97 »

Arkadaşlar ben yeni başladım. daha psi-wheel yaptığımda çok az hareket ediyor. Bu gün merak edip psi-ball yapayım dedim. Yaptığımda elimde garip bir his oluştu ve masaya fırlattığımda bir iki kağıt uçuştu. Sizce ne yapmalıyım? Psi-wheel yapmaya çalışmalı mıyım?Yoksa Psi-ball üstünde mi çalışmalıyım? Psi-ball yaptığımda rüzgardan uçmadığından eminim çünkü çok uzaktaydım ve kapı vs. kapalıydı.Yorumlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Bazıları var diyor bazıları yok bu forumda yetkililer yapsın ve videosunu çeksin oluosa zaten koyulur olmuosa bu kadar insan boşa çalışmaz.
Astralseyahat.net
canfb45

Okunmamış mesaj gönderen canfb45 »

Bence de psi ball yok olsaydı zaten millet bu forumda hep bunu konuşurdu zaten psi balla cisimleri de harket ettirp lambaları da patlatırdk türkçeyi katlettim gene
kral87

Okunmamış mesaj gönderen kral87 »

resimler açılmıyor resimleri yenileyebilirmiyiz gezercek çok yer var bu sitede ve yazının sahibi veya yetkili konuya cvp verdiğinizde mesaj olarak cevaplamanızı rica ediyorum çünki bu konuya ne zaman tekrar dönerim bilemiyorum eğer gereken düzenleme yapılırsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...