Psi BaLL Geniş Anlatım [Resimli]
Moderatör: Sai
- taha
Re: Psi BaLL Geniş Anlatım [Resimli]
Ben çevirebilirim ama tamamını çevirmek çok vaktimi alır istediğiniz bi yer varsa anlatabilirim.Ama biraz baktım da bulaşmak istemeyeceğim yerler var.Sakıncalı bi cümle mesela:"Doğa hepimize Aura görme gücü verir."Ama ilginç bilgiler de var:"Aura Rus bilimadamları tarafından kanıtlanmıştır.Elektromanyetik radyasyondan,UV,mikrodalga ve infrared ışınlarından oluşur.""DNA mikrodalgasına etki edilerek değiştirilebilir."
-
yaw siz ne uğraşcanız google chorme indirin çevirme ayarlarını açın nigilizceden tükçe deyin okunuyor bazı yerler anlaşılmasada çok güzel bir site
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
bence de psi bal yok yani olsa bile amerikada fln oluşturmak biraz...
pixies forever <3<3
-
Türkçe yazarsan sevinirim.Bir şey anlamadım...ozina yazdı:bence de psi bal yok yani olsa bile amerikada fln oluşturmak biraz...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
bence psi ball var ama dünyanı öbür ucunda oluşturmak biraz zor olmaz mı???
pixies forever <3<3
-
Nasıl yani Türkiye' den Amerika' da mı psi ball oluşturacaksın yok artık daha neler abartmayın ama düşünce gücüyle istediğiniz insanı istediği yerde olsun ona zarar vermeniz mümkün ama dediğiniz olay psi ball girmez biraz atarlı atın...ozina yazdı:bence psi ball var ama dünyanı öbür ucunda oluşturmak biraz zor olmaz mı???
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
Arkadaşlar ben yeni başladım. daha psi-wheel yaptığımda çok az hareket ediyor. Bu gün merak edip psi-ball yapayım dedim. Yaptığımda elimde garip bir his oluştu ve masaya fırlattığımda bir iki kağıt uçuştu. Sizce ne yapmalıyım? Psi-wheel yapmaya çalışmalı mıyım?Yoksa Psi-ball üstünde mi çalışmalıyım? Psi-ball yaptığımda rüzgardan uçmadığından eminim çünkü çok uzaktaydım ve kapı vs. kapalıydı.Yorumlarınızı bekliyorum.
- Berk
Bazıları var diyor bazıları yok bu forumda yetkililer yapsın ve videosunu çeksin oluosa zaten koyulur olmuosa bu kadar insan boşa çalışmaz.
Astralseyahat.net
-
Bence de psi ball yok olsaydı zaten millet bu forumda hep bunu konuşurdu zaten psi balla cisimleri de harket ettirp lambaları da patlatırdk türkçeyi katlettim gene
-
resimler açılmıyor resimleri yenileyebilirmiyiz gezercek çok yer var bu sitede ve yazının sahibi veya yetkili konuya cvp verdiğinizde mesaj olarak cevaplamanızı rica ediyorum çünki bu konuya ne zaman tekrar dönerim bilemiyorum eğer gereken düzenleme yapılırsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...
-