hatırlıyomusun bikeresİnde psi pet konusuna yorum yapmışlardı = hayvanı cami avlusuna mı birakıyım can çekişe çekişe ölücek YAZIK :D :D :Dcriminal_1994 yazdı:Nasıl yani Türkiye' den Amerika' da mı psi ball oluşturacaksın yok artık daha neler abartmayın ama düşünce gücüyle istediğiniz insanı istediği yerde olsun ona zarar vermeniz mümkün ama dediğiniz olay psi ball girmez biraz atarlı atın...ozina yazdı:bence psi ball var ama dünyanı öbür ucunda oluşturmak biraz zor olmaz mı???
Psi BaLL Geniş Anlatım [Resimli]
Moderatör: Sai
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Psi BaLL Geniş Anlatım [Resimli]
pixies forever <3<3
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
ne?drklrd45 yazdı:[/code]Kod: Tümünü seç
[code][quote="multiplayer1"]Arkadaşlar herkesin bildiği gibi önce inanmalıyız… Okuyacağınız yazıda psi ball (pb) olarak yazılmıştır… Yazı tamamen doğrudur. Ve yapımı oldukça basittir. İlk olarak 10 dk. Boyunca yatıp rahatlama çalışması yapın Sonra pb’yi nerede yapacağınızı belirleyin.Ör. Elleriniz arasında, tam karşınızda, tepenizde… En sağlıklısı ellerinizdir böylece dinamik olarak kontrol etmeniz daha kolay olur.. Şimdi enerji bulmaya geldi.Aslında kendi enerjimizi de kullanabiliriz ama daha kolay ve hızlı olması için gezegenlerin enerjilerinden faydalanacağız. [img]http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_657731585.gif[/img] Bu da imajinasyonun gelişmesine fayda sağlar.Ay’ı Dünyayı Güneşi kullanabiliriz.Seçimi şuna göre yapın Daha sıcak olması için güneşi, daha güçlü olması için ay’ı ve yıldızları, eşit karakterli normal olması için dünyayı kullanın. Ben dünyayı kullanıyorum. Hem yeterli hem de bizi fazla kasmaz. [img]http://pic1.resimupload.com/r1/thumb_667931404.gif[/img] Resimde gördüğümüz gibi seçtiğimiz gezegenin enerjisinin bize aktığını imajine edeceğiz.(bu açıdan dünya daha iyidir çünkü ayaklarımızın altında yani fiziki temas var…) Enerjiyi iyice hissettiğinizde resimdeki gibi kolunuzda avuçlarınızın içine doğru enerjiyi yönlendirin resimdeki gibi [img]http://pic1.resimupload.com/r9/thumb_196113621.gif[/img] Şimdi pb’nin şeklini belirleyeceğiz.. İster gittikçe büyüyen bir enerji ister elimizde yuğunlaşan bir enerji imajine edin..resimlerle gösterdim onuda Gittikçe büyüyen=http://www.resimupload.com/ds362722043_5.html Yoğunlaşan=http://www.resimupload.com/ds945045475_6.html Bunlarda benim tercihlerim; Elimde oluşturuyorum Dünya’yı kullanıyorum ve gittikçe yoğunlaşan enerjiyi kullanıyorum… Önemli: pb’nin negatif enerjiyle yapılması zordur ama başarabilirseniz çok güçlü olur… yönetici arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim doğru yere taşınırsa sevinirim...[/quote]
pixies forever <3<3
- byfreestylerap
- İletişim:
:D:D ben artık psi ball konularına karışmıyorum artık yok demekten bıktım imzamamı yazsam acaba:Dozina yazdı:hatırlıyomusun bikeresİnde psi pet konusuna yorum yapmışlardı = hayvanı cami avlusuna mı birakıyım can çekişe çekişe ölücek YAZIK :D :D :Dcriminal_1994 yazdı:Nasıl yani Türkiye' den Amerika' da mı psi ball oluşturacaksın yok artık daha neler abartmayın ama düşünce gücüyle istediğiniz insanı istediği yerde olsun ona zarar vermeniz mümkün ama dediğiniz olay psi ball girmez biraz atarlı atın...ozina yazdı:bence psi ball var ama dünyanı öbür ucunda oluşturmak biraz zor olmaz mı???
- whaki
psi ball yok mu diosun sen ?? elimizin arasinda hissettigimiz manyetik gucu ne olarak acikliyorsun peki ?
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- byfreestylerap
- İletişim:
tamam o kısım doğru manyeti bir enerji var ama fırlatma felan yok hem top şeklinde olduğunu nerden biliyorsunwhaki yazdı:psi ball yok mu diosun sen ?? elimizin arasinda hissettigimiz manyetik gucu ne olarak acikliyorsun peki ?
- whaki
o konuda haklisin, firlatma falan yok :D top seklide yok ama napsinlar isim bulamamislar ;D o ufak ayrintilara takilmaya gerek yok :D psi ball degilde psi sekilsiz diye biliriz :D bide bazi arkadaslar ilerde aduket fln yapip atarlarsa sasirmaya gerek yok :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- Panzehir
Merhabalar sitenizde yeniyim. 3 gündür Psi-bal ve Psi-wheel çalışmaktayım Psi-wheel de ufak bi hareket oldu Psi-ball ıda yaptığımı sanıorum ellerimi yakınlaştırdıkça çok kuvvetli bir itiş meydana geliyor...Ama ben sadece dünyadan enerji almaya değilde Hem aydan hem dünyadan hemde güneşten 3 ünden birden enerji çekiyorum sizde bu doğrumu sadece dünyadan enerji çekerekte yapılabiliyor benim için farketmiyor... Doğru yoldamıyım =)
O İlerleme Yolunda =)
-
kac kere diycem psi ball var sadece imaginasyonla kendi tekniklerinizide yayınlarsınız önemli olan teknik değil senin bi şeyi istemendir.İster psi ball ister psi kare bunlar farketmez arkadasım enerjine istediin şekli ver yok diye bişey yok...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
Pb yapamıyorum .çok zor .bunu yapmak için psi weeli istediğin gibi kontrol etmek gerekirmi
Denizli Merkez Kopsun Herkes
-