Arkadaslar ben bununla psi wheeli kavanoz ici cevirdim.Once psi wheelk yapan arkadaslar 5 dakka enerji calismasi yapin ve ellerinizin enerjiyle dolub tasdigini dusunun.ve psi wheeli plastik kavanozun icine koyun plastik olmasi cok iyi olur.simdi ellerinizi sanki sihirli koreye koyarmis gibi kavanoza yapisdirin ve ellerinizin isindigini dusunun .5 dakika dusunun elleriniz isiniyor cok isiniyor elleriniz bir alev topu gibi.ellerinizin isintisi psi wheeli ceviricek diye elleriniz isndikjdan sonra psi wheelin elinizin isintisindan cevrileceyini dusunun.bunu tam 30 dakika yapin ellerinin terliyicek endiselenmeyin ve psikolojik olarak kavanoz icinde zor olur diye dusunmeyin.ben ilk yapdigimnda psi wheeli yavas yavas bir o yana bir bu yana cevirdim sizde de etkili olacakdir.bunun yapdikdan sonra ki gun ellerimi kavanozda ayirdim yapisdirmadim kavanoiza ve ellerimin enerjisinin kavanozu isitdigi ve kavanozu isitdikdan sonra ondan gecerek psi wheele etki etdiyini dusunun basaracaginizdan eminim bir bunu deneyin olacaklari siteye ekleyin kendi tekniyim made from Ferdi
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
fenomen yazdı:Arkadaslar ben bununla psi wheeli kavanoz ici cevirdim.Once psi wheelk yapan arkadaslar 5 dakka enerji calismasi yapin ve ellerinizin enerjiyle dolub tasdigini dusunun.ve psi wheeli plastik kavanozun icine koyun plastik olmasi cok iyi olur.simdi ellerinizi sanki sihirli koreye koyarmis gibi kavanoza yapisdirin ve ellerinizin isindigini dusunun .5 dakika dusunun elleriniz isiniyor cok isiniyor elleriniz bir alev topu gibi.ellerinizin isintisi psi wheeli ceviricek diye elleriniz isndikjdan sonra psi wheelin elinizin isintisindan cevrileceyini dusunun.bunu tam 30 dakika yapin ellerinin terliyicek endiselenmeyin ve psikolojik olarak kavanoz icinde zor olur diye dusunmeyin.ben ilk yapdigimnda psi wheeli yavas yavas bir o yana bir bu yana cevirdim sizde de etkili olacakdir.bunun yapdikdan sonra ki gun ellerimi kavanozda ayirdim yapisdirmadim kavanoiza ve ellerimin enerjisinin kavanozu isitdigi ve kavanozu isitdikdan sonra ondan gecerek psi wheele etki etdiyini dusunun basaracaginizdan eminim bir bunu deneyin olacaklari siteye ekleyin kendi tekniyim made from Ferdi
lan ferdi ne komik adamsın seeviyom lan seni:D
2 kelime bile yazsa binbir harf kelime cümle hatası:D
ferdi4ever
not:paylaşım güzel
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
evet arkadaşlar gerçekten dönüyo bardağı engel olarak görmemeniz gerekiyo bardak yokmuş gibi davrancaksınız aksi taktirde kilitleniyo enerji etki ediyo bardak içinde bile ama bardağı engel olarak gördüğünz için kilitli kalıyo psi-weel
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...