Psi wheeli kavanoz ici cevirme tekniyi

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Psi wheeli kavanoz ici cevirme tekniyi

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Arkadaslar ben bununla psi wheeli kavanoz ici cevirdim.Once psi wheelk yapan arkadaslar 5 dakka enerji calismasi yapin ve ellerinizin enerjiyle dolub tasdigini dusunun.ve psi wheeli plastik kavanozun icine koyun plastik olmasi cok iyi olur.simdi ellerinizi sanki sihirli koreye koyarmis gibi kavanoza yapisdirin ve ellerinizin isindigini dusunun .5 dakika dusunun elleriniz isiniyor cok isiniyor elleriniz bir alev topu gibi.ellerinizin isintisi psi wheeli ceviricek diye elleriniz isndikjdan sonra psi wheelin elinizin isintisindan cevrileceyini dusunun.bunu tam 30 dakika yapin ellerinin terliyicek endiselenmeyin ve psikolojik olarak kavanoz icinde zor olur diye dusunmeyin.ben ilk yapdigimnda psi wheeli yavas yavas bir o yana bir bu yana cevirdim sizde de etkili olacakdir.bunun yapdikdan sonra ki gun ellerimi kavanozda ayirdim yapisdirmadim kavanoiza ve ellerimin enerjisinin kavanozu isitdigi ve kavanozu isitdikdan sonra ondan gecerek psi wheele etki etdiyini dusunun basaracaginizdan eminim bir bunu deneyin olacaklari siteye ekleyin :D kendi tekniyim made from Ferdi :D :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Re: Psi wheeli kavanoz ici cevirme tekniyi

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

saolasın kardeşim benim ya teşekkür ederim hepiciğini deneriz sen iste yeterki :D
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
Sevkan

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

saol hemen deneyecem :D
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

dur la once yemek ye :lol: :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
TLnY

Okunmamış mesaj gönderen TLnY »

vaktim oldukça denerim paylaşımın ve yardımların için sağol
Psi-Wheel Titreme hesabı :D
Kullanıcı avatarı
Amethyst

Okunmamış mesaj gönderen Amethyst »

fenomen yazdı:Arkadaslar ben bununla psi wheeli kavanoz ici cevirdim.Once psi wheelk yapan arkadaslar 5 dakka enerji calismasi yapin ve ellerinizin enerjiyle dolub tasdigini dusunun.ve psi wheeli plastik kavanozun icine koyun plastik olmasi cok iyi olur.simdi ellerinizi sanki sihirli koreye koyarmis gibi kavanoza yapisdirin ve ellerinizin isindigini dusunun .5 dakika dusunun elleriniz isiniyor cok isiniyor elleriniz bir alev topu gibi.ellerinizin isintisi psi wheeli ceviricek diye elleriniz isndikjdan sonra psi wheelin elinizin isintisindan cevrileceyini dusunun.bunu tam 30 dakika yapin ellerinin terliyicek endiselenmeyin ve psikolojik olarak kavanoz icinde zor olur diye dusunmeyin.ben ilk yapdigimnda psi wheeli yavas yavas bir o yana bir bu yana cevirdim sizde de etkili olacakdir.bunun yapdikdan sonra ki gun ellerimi kavanozda ayirdim yapisdirmadim kavanoiza ve ellerimin enerjisinin kavanozu isitdigi ve kavanozu isitdikdan sonra ondan gecerek psi wheele etki etdiyini dusunun basaracaginizdan eminim bir bunu deneyin olacaklari siteye ekleyin :D kendi tekniyim made from Ferdi :D :lol:
lan ferdi ne komik adamsın seeviyom lan seni:D
2 kelime bile yazsa binbir harf kelime cümle hatası:D
ferdi4ever
not:paylaşım güzel
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

evet arkadaşlar gerçekten dönüyo ;) bardağı engel olarak görmemeniz gerekiyo bardak yokmuş gibi davrancaksınız aksi taktirde kilitleniyo ;) enerji etki ediyo bardak içinde bile ama bardağı engel olarak gördüğünz için kilitli kalıyo psi-weel ;)
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

ayrıca çeviremiyorum diyosanız bardağın içine psiweli koyun üstü açık kalsın ;) o zaman bardağı engel olarak görmezsiniz ;)
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

bardak yokmuş da enerjiniz direkt olarak psi whell'e gidiomuş gibi düşününün....
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

aynen multi arkadaşımın dediği gibi ;) engel yoktur beyin bütün engelleri aşar ;)