Psi wheeli kavanoz ici cevirme tekniyi
-
Re: Psi wheeli kavanoz ici cevirme tekniyi
hergün psi-wheel çalış elbet dönücek...
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
- kaplangoz
phaa beyler plastik denemeyin eridi:D:DXDD:p :lol:
-
Hersey tmm güzelde TEKNİK yazmayı bilmiyorsun be arkadasım.Bunu sakın küçümseme olarak algılama.Benim bile elim gidior bazen kelimeleri yanlıs yazıorumfenomen yazdı: Re: Psi wheeli kavanoz ici cevirme tekniyi
Arkadaslar ben bununla psi wheeli kavanoz ici cevirdim.Once psi wheelk yapan arkadaslar 5 dakka enerji calismasi yapin ve ellerinizin enerjiyle dolub tasdigini dusunun.ve psi wheeli plastik kavanozun icine koyun plastik olmasi cok iyi olur.simdi ellerinizi sanki sihirli koreye koyarmis gibi kavanoza yapisdirin ve ellerinizin isindigini dusunun .5 dakika dusunun elleriniz isiniyor cok isiniyor elleriniz bir alev topu gibi.ellerinizin isintisi psi wheeli ceviricek diye elleriniz isndikjdan sonra psi wheelin elinizin isintisindan cevrileceyini dusunun.bunu tam 30 dakika yapin ellerinin terliyicek endiselenmeyin ve psikolojik olarak kavanoz icinde zor olur diye dusunmeyin.ben ilk yapdigimnda psi wheeli yavas yavas bir o yana bir bu yana cevirdim sizde de etkili olacakdir.bunun yapdikdan sonra ki gun ellerimi kavanozda ayirdim yapisdirmadim kavanoiza ve ellerimin enerjisinin kavanozu isitdigi ve kavanozu isitdikdan sonra ondan gecerek psi wheele etki etdiyini dusunun basaracaginizdan eminim bir bunu deneyin olacaklari siteye ekleyin :D kendi tekniyim made from Ferdi :D :lol:
-
Ben telekinezi çalışmalarına dün başladım, bir kısmınızla tanıştık hatta. Bu noktada benim ciddi bir sorunum oldu. Ben dün plastik kap içinde denedim (cam kap olmadığından) ancak statik elektriğin her defasında işime karışması yüzünden beyin gücüyle mi yoksa elektriklenmeden dolayı mı hareket ettirdim kağıdı; emin olamıyorum.
Şöyle bir ayrımla anlarım gibime geliyor: Eğer "psi wheel"i ellerimi kağıdın etrafında gezdirerek yapıyorsam elektriklenmedir (çünkü kağıdın köşeleri parmak uçlarımı takip ediyor) ancak elim hiç kıpırdamadan başarabilirsem bu gerçekten beyin gücü olduğu anlamına gelecek.
Doğru mu??
Bu arada bir kabın içindeyken yapmak çok daha zor olacak gibime geliyor, bu yüzden kap kullanmayacağım.
Şöyle bir ayrımla anlarım gibime geliyor: Eğer "psi wheel"i ellerimi kağıdın etrafında gezdirerek yapıyorsam elektriklenmedir (çünkü kağıdın köşeleri parmak uçlarımı takip ediyor) ancak elim hiç kıpırdamadan başarabilirsem bu gerçekten beyin gücü olduğu anlamına gelecek.
Doğru mu??
Bu arada bir kabın içindeyken yapmak çok daha zor olacak gibime geliyor, bu yüzden kap kullanmayacağım.
- kaplangoz
Walla kardes dediklerin doğruda olabilir olmaya da bilir.BAzı videolarda ellerini hareket ettirerek psi-whel çeviriyolardı ama...
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
aması ne gerçekte olabilirler mi diyosun yani
- kaplangoz
Bilmem ben okadar tecrübeli değilim sonunu getirecek kadar.
- kaplangoz
Biraz daha zaman geçsin inş osaman deriz belki bişiler:)
- fenomen
- Yönetici
Arkadasim iyi bir yere dokunmussun ama bir seyi iyi bil ki ben azeriyim.elimden geleni yapiyorum.Ama bunu unutma bazi turkler varki ben den bile berbat biliyor turkceyi.Zaten ben bunu basdan adminimizle kohusmusduk.Yazilarimda hatalar olursa kusura bakmayin diye.Neyse bence ne demek istedigimi anlamissindir.ama yinede dikkatin icin tesekkurlerSkypower yazdı:Hersey tmm güzelde TEKNİK yazmayı bilmiyorsun be arkadasım.Bunu sakın küçümseme olarak algılama.Benim bile elim gidior bazen kelimeleri yanlıs yazıorumfenomen yazdı: Re: Psi wheeli kavanoz ici cevirme tekniyi
Arkadaslar ben bununla psi wheeli kavanoz ici cevirdim.Once psi wheelk yapan arkadaslar 5 dakka enerji calismasi yapin ve ellerinizin enerjiyle dolub tasdigini dusunun.ve psi wheeli plastik kavanozun icine koyun plastik olmasi cok iyi olur.simdi ellerinizi sanki sihirli koreye koyarmis gibi kavanoza yapisdirin ve ellerinizin isindigini dusunun .5 dakika dusunun elleriniz isiniyor cok isiniyor elleriniz bir alev topu gibi.ellerinizin isintisi psi wheeli ceviricek diye elleriniz isndikjdan sonra psi wheelin elinizin isintisindan cevrileceyini dusunun.bunu tam 30 dakika yapin ellerinin terliyicek endiselenmeyin ve psikolojik olarak kavanoz icinde zor olur diye dusunmeyin.ben ilk yapdigimnda psi wheeli yavas yavas bir o yana bir bu yana cevirdim sizde de etkili olacakdir.bunun yapdikdan sonra ki gun ellerimi kavanozda ayirdim yapisdirmadim kavanoiza ve ellerimin enerjisinin kavanozu isitdigi ve kavanozu isitdikdan sonra ondan gecerek psi wheele etki etdiyini dusunun basaracaginizdan eminim bir bunu deneyin olacaklari siteye ekleyin :D kendi tekniyim made from Ferdi :D :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- fenomen
- Yönetici
arkadaslar ellerini getiuren insanlar professionallardir.nedeni su.profeesionallarin enerjisi miknatis gibidir nereye goturseler psi wheel oraya gelir.ama bizlerde enerjiyi istedigimiz gibi yonlendiremiyoruz onun icin byle oluyor
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
-