qcmksaxcmkepdsadc
-
qcmksaxcmkepdsadc
kaldırdım
En son adım tarafından 18 Ara, 10:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
birgün yanına elimde bir gül ve silahla geleceğim,ya gülü alıp benim olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun
-
Re: Özgün Psişik
forumu kaldırırmısınız
En son adım tarafından 18 Ara, 10:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
birgün yanına elimde bir gül ve silahla geleceğim,ya gülü alıp benim olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun
-
forumu kaldırırmısınız
En son adım tarafından 18 Ara, 10:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- KaLaMaR
Nedir bu grup olayı herkes bir grup açıyor parolalar flan çok saçma sanki mite eleman seçiliyor ...
Bla Bla Bla
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
bencede saçma çünkü zaten böyle bi grup var : Telekinezi Akademisi. Burda insanlar zaten kendi yazdıkları teknikleri paylaşıyor. Yeni grup açılması anlamsız olur.
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
- kara952
bencedeScreamOfTheElements yazdı:bencede saçma çünkü zaten böyle bi grup var : Telekinezi Akademisi. Burda insanlar zaten kendi yazdıkları teknikleri paylaşıyor. Yeni grup açılması anlamsız olur.
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
- options
kesinlikleScreamOfTheElements yazdı:bencede saçma çünkü zaten böyle bi grup var : Telekinezi Akademisi. Burda insanlar zaten kendi yazdıkları teknikleri paylaşıyor. Yeni grup açılması anlamsız olur.
Biraz ara verelim.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
arkadaşım telekinezi akademisi nedir ya , zaten telekinezi sitesindeyiz :D neyse susuyum şimdi kıskanç diycekler
pixies forever <3<3
o zaman bence public olmalı herkese acık olmalı neden şifreli bölümler var forumsa açık olmalı açıkçası , şayet samimi olanlar mesela korzay ve ekibi yani şuan ki şifreli bölümlerin üyeleri kendilerine facede veya baska bir yerde özel bir grup yapabilir orada paylaşım yapıp chat yapabilirler , bizde istifade etmek istiyoruz
- coolugur
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Arkadaşlar benim görüşüm her forumda Vıp özel vb. gruplar vardır bunun nedeni paylaşımın daha kaliteli olması için bu gruplar bence olmalıdır çünkü grup olarak insanlar birbirlerini daha cabuk geliştirirler.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.