Gelecegi Gorme Gibi Biseydi
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- whaki
Gelecegi Gorme Gibi Biseydi
Gecen gunlerde kucuklugumde yasadigim bi aniyi hatirladim, sizle paylasmak istiyorum.
Sanirim 10-11 yaslarindaydim ve tatildeydik, saat aksam 10 gibi biseydi, ben onden kosarak odaya gitmistim ve Tv'yi acmistim, ama cok yorgundum, Tv'yi izlerken yavas yavas uykuya dalmaya baslamistim ki, garip bi olay oldu. Bi reklam izliyordum, reklamida ilk defa izliyordum, reklami izlerken bir an gozum kapandi ve hayalimde Tv de reklam gordum ve gozum actigim an o reklamin aynisi Tv'deydi. Cok sasirmistim, annemlere falan solemistimde inanmamislardi. O reklamida ilk defa o zaman izledigimden kesinlikle eminim.
Valla ben durugoru falan oldugunu tahmin ediyorum, sizin fikirleriniz nelerdir?
Sanirim 10-11 yaslarindaydim ve tatildeydik, saat aksam 10 gibi biseydi, ben onden kosarak odaya gitmistim ve Tv'yi acmistim, ama cok yorgundum, Tv'yi izlerken yavas yavas uykuya dalmaya baslamistim ki, garip bi olay oldu. Bi reklam izliyordum, reklamida ilk defa izliyordum, reklami izlerken bir an gozum kapandi ve hayalimde Tv de reklam gordum ve gozum actigim an o reklamin aynisi Tv'deydi. Cok sasirmistim, annemlere falan solemistimde inanmamislardi. O reklamida ilk defa o zaman izledigimden kesinlikle eminim.
Valla ben durugoru falan oldugunu tahmin ediyorum, sizin fikirleriniz nelerdir?
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- Akrep96
Re: Gelecegi Gorme Gibi Biseydi
yanlış anlamada malum olmuş =)
Her İnsanda Biraz Kıvılcım Vardır Ama Önemli Olan Kıvılcımı Aleve Çevirebilmektir ...
abi duru görüyle uğraşmadım diyordunya bencede uğraşma.duru görünün bana yarardan çok zararı oldu.başımdan geçen hikaye
arkadaşı parka konuşmaya çağırmıştım.yok dedi sonra dönerken playstationcu abi vardı onun dükkanın camı hep resim kaplıydı.içeriye giriyim 5 dakika oynarız abiyle dedim.sonra vazgeçtim ama dönerken o yolu seçtim.dükkanın önünden geçerken bu herif kendini öldürdümü düşüncesi aklıma geldi.nerden geldiğini bilmiyorum düşüncenin ama duru görünün önemli yanı bu.sonra ertesi gün çağırmaya gittiğim arkadaş herifin kendini asmış olduğunu söyledi.internetten girdim haberlerde vardı resmi.herifin o asılı rsmini gördükten sonra kaç gündür astrale çıkmaya korkuyorum uykumun derinleşmesi için geç yatıyorum rüyamda görmeyim diye.psikolojik desteğe ihtiyacım var.whaki abi seninkide doğru olabilir.bana inanmayanlara isim veririm ama resmi görünce aklınıza girer
arkadaşı parka konuşmaya çağırmıştım.yok dedi sonra dönerken playstationcu abi vardı onun dükkanın camı hep resim kaplıydı.içeriye giriyim 5 dakika oynarız abiyle dedim.sonra vazgeçtim ama dönerken o yolu seçtim.dükkanın önünden geçerken bu herif kendini öldürdümü düşüncesi aklıma geldi.nerden geldiğini bilmiyorum düşüncenin ama duru görünün önemli yanı bu.sonra ertesi gün çağırmaya gittiğim arkadaş herifin kendini asmış olduğunu söyledi.internetten girdim haberlerde vardı resmi.herifin o asılı rsmini gördükten sonra kaç gündür astrale çıkmaya korkuyorum uykumun derinleşmesi için geç yatıyorum rüyamda görmeyim diye.psikolojik desteğe ihtiyacım var.whaki abi seninkide doğru olabilir.bana inanmayanlara isim veririm ama resmi görünce aklınıza girer
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Ne zaman oldu bu olay?telekom yazdı:abi duru görüyle uğraşmadım diyordunya bencede uğraşma.duru görünün bana yarardan çok zararı oldu.başımdan geçen hikaye
- 2pac58
aynen bendede olmustu
Biz düşüncelerimizi çoğu zaman omuzlarımızda taşırız.
TeLekineTiK aKaDemi
TeLekineTiK aKaDemi
- PersiPrince
tesadüf te olabilir
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
uykuya dalınca bilinçsizce durugörü yapmış olabilirsin veya reklemı uyumadan görünce aynısını rüyanda görmüşsündür
pixies forever <3<3
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
yanlş anlaşılcak bişi yok sözün başından dolayı diyorsan abdal'a malum olurmuş abdal ermiş demek :))Akrep96 yazdı:yanlış anlamada malum olmuş =)
Nothing Else ...
-