Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Küçüklüğümden beri insanların beyin gücüyle maddeleri hareket ettirebileceğini(yada kendi hayallerimde ettirebileceğimi) düşünüyordum.Ama şimdiye kadar hiç bu işe adam akıllı soyunmamıştım.
Geçen bi arkadaş vasıtasıyla psi wheel yapmayı öğrendim.Ancak 1 saat boyunca yapabildiğim sadece ıkınmak oldu.(Kağıtta çeyrek turluk kıpırdamalar oldu ama bunlardan emin olamadım.Nefesim olduğunu düşündüm)
Sonra dün burayı keşfettim.Buradaki konsantrasyon teknikleri gerçekten işime yaradı.Şuan psi wheeli tam konral edemesemde bayaa gelişim gösterdim.Artık kağıt dönerken dönme yönünü değiştirebiliyorum yada hızını arttırabiliyor yada yavaşlatabiliyorum.Ancak bazen istediğimin tersi yönde dönüyor.Herhalde yorgun olduğum zamanlarda oluyor böyle.
Bugün iş yerinde de kafama silgi yedim.Elime para almıştım, rastgele onu büküyordum.Gerizekalının biri silgi fırlattı.Tabii beklediğim gibi kimse ne yaptığımı anlamadı.Herkes beni izliyormuş birkaç dakikadır.''Napıyosun sen piskopat mısın?'' gibi şeyler söylediler.Parayımı çoğaltmaya çalışıyormuşum vsvs.
Neyse psi wheel de iyice ustalaşmak istiyorum diğerlerine geçmek için.
Önerileriniz ve yardımlarınız varsa şimdiden teşekkürler.
Merhaba
- Akrep96
Re: Merhaba
Öncelikle Siteye Hoşgeldin , Sen Kendinde Bir Işık Görmüşsünki Gelmişsin ama Önemli Olan Kıvılcımı Aleve Çevirmektir
Bunu yapabilmek İçin doğru yerde olduğuna inanabilirsiniz
Forumumuzu Biraz Gezip Dolaşmanı İsterim Yeterince Bilgiyi Ve Sorularının Cevaplarını Bulucaksındır
İyi Seyirler...
Bunu yapabilmek İçin doğru yerde olduğuna inanabilirsiniz
Forumumuzu Biraz Gezip Dolaşmanı İsterim Yeterince Bilgiyi Ve Sorularının Cevaplarını Bulucaksındır
İyi Seyirler...
Her İnsanda Biraz Kıvılcım Vardır Ama Önemli Olan Kıvılcımı Aleve Çevirebilmektir ...
-