Astral Seyahat Ve Çakralar ( Dikkat )
- dalamarmajere
Astral Seyahat Ve Çakralar ( Dikkat )
Arkadaşlar öncelikle sizi kesinlikle astral seyahatten soğutmak istemediğimi söyleyerek başlıyorum.
Ben prof dr. psikolog ilhan beyle bu konuyu 1 seans boyunca konuştum ve çok yardımcı oldu.
Astral seyahat fiziki açıdan zararsızdır ve her insan yapabilir fakat bunun bi bedeli var ve ağır.
Astral seyahate her çıkışınızda Çakralarımız gittikçe gevşeyip açılıyor , ve diğer alemlerle ve diğer boyutlarla bağlantılarımız genişliyor. Bunları her insanın piskolojisi kaldıramadığından sonuç ciddi bir ruh sağlığı hasarı meydana getiriyor.
PEYGAMBER EFENDİMİZDE YAPIYORDU.
Evet arkadaşım araştırmalarıma göre Hz.Muhammed S.a.v de astral seyahat yapardı fakat peygamberler ermiş insanlar sınıfındadır. Ve Allahu Teala onları diğer alemlerle ve boyutlarla olan bağlantıları piskolojileri kaldıracak şekilde yarattı.
Mantıkende bu böyledir . Sonuçta dünya alemindede olsa ruhunuzla hareket ediyorsunuz ve tecrübelendikçe diğer alemleri farkediyorsunuz.
Çakralarının açılmasını istemeyen arkadaşlar bu konu sizin içindi. Bunları kaldırabilirim diyorsan devam etmene saygı duyarım . Yok kardeş ben bunlardan kafayı yerim diyosan bırakmalısın. Kendini telekineziye verirsin olur biter. ASTRAL CİDDİ Bİ KONUDUR ARKADAŞLAR AMAN DİKKAT.
Ben prof dr. psikolog ilhan beyle bu konuyu 1 seans boyunca konuştum ve çok yardımcı oldu.
Astral seyahat fiziki açıdan zararsızdır ve her insan yapabilir fakat bunun bi bedeli var ve ağır.
Astral seyahate her çıkışınızda Çakralarımız gittikçe gevşeyip açılıyor , ve diğer alemlerle ve diğer boyutlarla bağlantılarımız genişliyor. Bunları her insanın piskolojisi kaldıramadığından sonuç ciddi bir ruh sağlığı hasarı meydana getiriyor.
PEYGAMBER EFENDİMİZDE YAPIYORDU.
Evet arkadaşım araştırmalarıma göre Hz.Muhammed S.a.v de astral seyahat yapardı fakat peygamberler ermiş insanlar sınıfındadır. Ve Allahu Teala onları diğer alemlerle ve boyutlarla olan bağlantıları piskolojileri kaldıracak şekilde yarattı.
Mantıkende bu böyledir . Sonuçta dünya alemindede olsa ruhunuzla hareket ediyorsunuz ve tecrübelendikçe diğer alemleri farkediyorsunuz.
Çakralarının açılmasını istemeyen arkadaşlar bu konu sizin içindi. Bunları kaldırabilirim diyorsan devam etmene saygı duyarım . Yok kardeş ben bunlardan kafayı yerim diyosan bırakmalısın. Kendini telekineziye verirsin olur biter. ASTRAL CİDDİ Bİ KONUDUR ARKADAŞLAR AMAN DİKKAT.
Yaptığım Çabanın İmzası Alnımdan Akan Terimde. Hayatla İnatlaştım Hayalimin Peşinde , O Halde Müsade Vakur Bir İfade !
ATEŞ VUCUDUNUN HERYERİNDE ONA SAYGI GÖSTER VE MARİFETLERİNİ SERGİLE !!
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Astral Seyahat Ve Çakralar ( Dikkat )
Hadi ya .. Ya bi yandan nasil olcak diye merakten cikarim simdi de zaten cikamiyordum.. Telekinezi yeter bana.. Astrala ztn bu dusunce bilincimde bulundukca cikabilecegimi sanmiyorum.. Cok tesekkürler bilgi icin.
- options
astral seyahat islam açısından günah mı bilmiyorum ama yanlış anlamayın internette yazan her şeye inanmamak gerekir.
Biraz ara verelim.
- Yalniz
Haklisin options. Arada bi deniyorum zaten oda olmuyor. Ciksak bile ilk cikistan bisey olmaz bence. Yani en az 2 gecede bi cikican ki.. nezman uyuycaz?? Hayirlisi ya..
- options
- Yalniz
=)) hobi oldu artik :D
- options
hobiyi geçtik sigara içen insanlar gibi bağımlı olmuşsun =)
Biraz ara verelim.
uyku bedenin yorgunluğudur, astral'e ruhunla çıkıyorsun beden o sırada uyuyor ( galiba ) :D
- dalamarmajere
Evet arkadaşlar bunu sadece eğlence dye görenler var . Benim bi arkadaşım kafayı yemek üzere herif astral manyağı ama adam gece uyuyamıyorum diyo . Çıtırtılar sesler boğulan bi kadın çığlığı gibi korkunç sesler duyduğunu bağıra bağıra anlatıyo bana. Çakraların açılması bizim için akıl sağlığının kaybı riski var arkadaşlar . Yardımcı olabildiysem sevindim.
Yaptığım Çabanın İmzası Alnımdan Akan Terimde. Hayatla İnatlaştım Hayalimin Peşinde , O Halde Müsade Vakur Bir İfade !
- options
-