Rüyadan Astral seyahate geçiş teknikleri ;)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
yusufelosman

Okunmamış mesaj gönderen yusufelosman »

--------------------------------------------------------------------------------

şimdi teknikleri söylemeden önce yaşadığım tekniği söyliyim inanmayanlar öyle denesin

ben bir aksam birinden bir taktik aldım luciddeyken bir yerden atlayın gözlerinizi kapatın o anda astrala çıkarsınız diye ve geçen gece denedim rüyadaydım okulumda ama yapısı farklıydı içimden -- lan ahada rüyadayım.- ddm yanmda arkım vardı bana biseler diyodu ona he canım he hadi astrala geçiş zamanı dedim ve merdivenden atladım gözlerimi kapattım merdivene çarpmam gerekirken dümdüz gidiyodum gözlerim kapalıydı sonra kendimi içeride buldum kanepede ayağımı oynatabiliyordum sadece belki astraldi ama bilemem bide bu astrali duymadan önce rüyada istediğini görme filan araştırıyodum ve levitasyonu rüyamda rüya olduğunu anladım tatlıları levitasyonla havada uçurmustum assağı atlayıp eylenmek istedim ama çok gerçekciydi yani o karkuyu yaşadığım için atlayamadım

1)rüyada olduğunuzu anlarsanız gözünüzü kapatın gökdelende düşünün kendinizi ve aşağı atlayın

2)rüyada olduğunuzu anlarsanız düz bir zeminde koşarak uçmaya çalışın );

3)rüyada olduğunuzu anlarsanız uyanmaya çalışın tam uykudan çıkarken uyanmayın durun yani focus 10 uyku ile uyanıklık arasın ve o anda bildiğiniz astral telkinlerini uygulayn

en kolayı 1.tekniktir

Rüyada olduğunuzu anlamak için :

1)kendinizi,yürüyüşünüzü ve hareketlerinizi izleyerek kendinize gün içinde sık sık rüyadamıyım neler değişik gibi sağa solu araştırın( ne güzel bedavadan farkındalıkta çalışmış oluyorsunuz )

2)gece uyurken masaya yada bir yere bir bardak su koyun yatarken gece o suyu içeceğim ve bardağa dokununca bilincem yerine gelcek deyin tekrarlayın. bilinçaltınız buna alışınca lucid rüyada o bardağı görürsünüz içmeye gidersiniz bardağa dokunduğunuz anda bilinciniz yerine gelir.ve rüyada olduğunuzu anlarsınız

3)Rüya günlüğü tutun sabah kalkınca hatırladığınız rüyaları yazın. Çünkü bilinçaltınız bunu yaptıkça artık rüya ve gerçek hayattaki farkları tanıyabilecektir

Not:Bu teknikler bir çok astral seyahat yapabilen kişi ve sitelerden toplanarak hazırlanmıştır. Bu teknikler en basit yapabileceğiniz tekniklerdir

ALINTIDIR

kazananadam09

Re: Rüyadan Astral seyahate geçiş teknikleri ;)

Okunmamış mesaj gönderen kazananadam09 »

İnception yani başlangıç filmindeki gibi lucid rüya mı gerçekmi anlayamama durumu oluyormu da?
kaan24
Yaşadığınız İl: 4 Ağrı

Okunmamış mesaj gönderen kaan24 »

:D ben rüyalarıma sekil veriom ama bunu yapamıom yani rüyada oldumu biliom rüyada gördüklerimi görmek istedim biçime getiriom ama bunu yapamıom xD
HER ŞEY Sadece TeLeKiNeZi!
Kullanıcı avatarı
DeatH_StaiN
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen DeatH_StaiN »

ashaushaua :d rüya kontrol etme olayında bazen o günkü enerjin yetmeyebiliyor. ne kadar rüyada odaklansanda enerjin azsa, en fazla ruhunu hissediyorsun. gerisi gelmiyor bazen.
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

DeatH_StaiN arkadaşım doğru söylüyor...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

paylaiım için teşekkür ederim ne zamandır bunun arıyorum
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"