TelePatik

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
yokum

TelePatik

Okunmamış mesaj gönderen yokum »

selamün aleyküm
arkadaşlar, bu siteye 3 gün önce girdim.ve baya ilginç güzel konular var,baktığıma göre.aslında ben telekineziye filan inanmazdım fakat gözümün önünde tanıdığım bi adam uçunca,gerçek olduğunu anladım ve biraz araştırma yapayım dedim.bende yapabilirmiyim acaba dedim.
bana gelirsek insanların içini okuyorum diyebilirim,gerçekten bir kişinin gözlerine baktığında benim hakkımda veya bi konu hakkında konuşuyosak ne düşündüğünü hissedebiliyorum,hatta geçen iki arkadaşla kağıt taş makas oyunu vardır ya işte onu oynayalım dedik,daha az sevdiğim hatta pek hazetmediğim arkadaşla 1.hamlede aynı şeyi yapmamıza rağmen 2.sinde yendim.diğer arkadaşımılaysada bilerek hep aynı hamleyi yapmayı düşnerek oynamaya çalıştım ve inanırmısınız bilmiyorum ama 6 veya 7kere aynı şeyi yaptık ve sanırım 8.dede yendim :).bunu siteye baktığımda telepati diye tanımlamışlar,yani sanırım telepatim biraz gelişmiş.tamam buraya kadar güzel hoşta ama iş şu kağıt döndürmeye gelince bir gıram oynatamıyorum.yardım edin arkadaşlar ben bu telekineziyi telepatiden dahaçok seviyorum ama istediğim olmuyo..şimdiden teşekkürler
iyi akşamlar
alemleri gezdi,
bir hicran-ı hiç'in peşinde...
Kullanıcı avatarı
noboli88

Re: TelePatik

Okunmamış mesaj gönderen noboli88 »

ben sitede yazanları aynen uyguluyunca ilk yapışımda başardım bunu sende yapabilirsin bence önce iyicene bir rahatlamalısın ve hayal gücünü kullanmalısın
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Çalis yeni seyler kesf edeceksin.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

calis inan araştır...eninde sonunda başaracaksın belki yarın belki yarından da yakın...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Sarki sözüne benzedi ha :D :D :D :D
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

rapci olduum icin olabilir freestyle battle yapıoz arkadaşlarla ordan bulaşmıştır xD
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Plakam yerli bak
Sirtim terli cok
Ve basi dertli bak
Eski hali yok
Ne olacak wow,wow,wow
Yükselen ben deyilim bak alcalan duvarlar :P :P :P
buda benden

dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

Kağıt döndürmeyi ilk denememde yapmıştım xD
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Afferin.böyle devam

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

multiplayer1 yazdı:calis inan araştır...eninde sonunda başaracaksın belki yarın belki yarından da yakın...
bence daha çok istiklal marşına benzemiş :) konuyu açan arkadaş demiş ki gözümün önünde tanıdığım bi adam uçtu. bunu okuyunca aynen şunu dedim " yok anası (inanmadığımdan değil) vay beaa.."" konuyu açan arkadaş bu adamın msn i falan var mı? varsa bi verde bizde bi kaç şey öğrenelim...
::Welcome to home Bruce::