Kamıj VS AmpuL
Moderatör: Sai
- ibrahimduygulu
Re: Kamıj VS AmpuL
arkadaşlar size en büyük yardımcı olacak şey canınız sıkıldığında yapmak istemediğinizde herzaman değil ama canınız sıkıldığında video izlemeniz isteğiniz tekrar yerine gelir 
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- fenomen
- Yönetici

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- ibrahimduygulu
- multiplayer1
katılıyorum telekineziye ilk başladığımda bi sürü video izlemiştim..Ama ot gibi değil dikkat ederek..telekinetiklerin el hareketleri yüz ifadelerine giydiklerine duruşlarına telekinezi yaptığı yerlerin özelliklerine çok dikkat ediyodum..!ibrahimduygulu yazdı:arkadaşlar size en büyük yardımcı olacak şey canınız sıkıldığında yapmak istemediğinizde herzaman değil ama canınız sıkıldığında video izlemeniz isteğiniz tekrar yerine gelir
- ibrahimduygulu
çok süper bi yaklaşım
multiplayer kardeş
örneğin telekinezi de ilerlemiş olan arkadaşlar bardak kırma yöntemini enis talas yapmıştı orda yaptığı tekniği kullanarak deneyebilirsiniz
tabi ilerde herkesin kendi tekniği olacaktır 
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- ddemmahum
-